You are not logged in.

1

Wednesday, February 10th 2010, 6:27pm

Prosim o odpoved od administratora

Ziadam o odpoved od administratora menom Speeder21 o zablokovani mojho uctu chcel by som vedet za jaku urazku mam zablokovany ucet na 3 dni a ked uz chcete blokovat ucty tak preco nedomyslite aspon to aby hraci neprisli o letku lebo letel som transportom na svoju planetu a pred tym na mna utocil hrac nibiru...o 4hodiny a tak som si aspon za tedy spravil FS a ked pridem domov co nevidim zablokovane konto a ktomu mi este rozbili letku a je podla Vás ferove to ze po zablokovani som prisiel o letku ???lebo keby som nemal zablokovaný ucet tak by som o nic neprisiel lebo by som v pohode uhol...Prosim o skoro odpoved...Dakujem ....a prosim aj o to aby ste nazablokovali tento prispevok aspon kym mi neodpise administrator Speeder21...

BA radek// neporusuj pravidla fora - sposobov je viac na kontaktovanie (email,ticket,pm...)! Pre tento krat upozornenie!
Counter Strike 1.6
4 E V E R

Ramzes

GO uni4, Andromeda, Capella

• Send private message

2

Wednesday, February 10th 2010, 6:35pm

ak ches vedet odpovede, napis mail speederovi , na fore sa Ban neriesi, len co takto zbytocne dostanes warn

Quoted

Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:

Máš otázky?
Skús použiť IRC chat
http://board.ogame.sk/board88-ogame-sk/b…at-na-irc-chat/

3

Wednesday, February 10th 2010, 6:40pm

Ak je urazka lahka tak mas BAN a zapnutu dovolenku. Nikto ti nic nerozbije. Ak bola urazka vazna, tak ti treba, nic ine si nezasluzis. :rules:
PS: Asi by sa malo vlakno uzavriet, je to zakazane diskotovat o BANoch :nclosed:
Keď vám poviem že som dobrý budete si myslieť že sa chvastám.

Keď vám poviem, že nie, budete vedieť že klamem.

4

Wednesday, February 10th 2010, 6:41pm

Ak si napisal speederovi email tak sa ti urcite ozve alebo sa uz aj ozval. Popripade kludne pouzi aj ticket system :)
Closed!