You are not logged in.

1

Sunday, February 14th 2010, 7:05pm

Cistota hry

Zdravim hned na zaciatku dufam ze je toto spravna sekcia ak nie presunte to

O co ide?

Tak teda chcel by som vyjadrenie od sirsieho osadenstva hracov a prispievatelov ohladne kontroverzneho boja

New top10 ACS hit Kac Killer(CHAOS) , Pedro11112 , Dementor (CC), LTT (swk) -=vs=- Zedols (evo) , Rodny MCkey (TD:-1.104.320.000)

nechapte ma zle ved ja by som bol medzi prvimi kto by zajasal a potesil sa nad potupou a padom toho nafukaneho Zedousa znicil mi mesiac aj letku a ukoncil moje posobenie v hre ale takto, no neviem uprimne ma sklamal sposob akym prebehlo toto pseudovitazstvo vyjadrite sa aj ostatny nechcem rozputat ziadne hlupe urazky a obvinenia skor diskusiu o moralnosti tohto cinu

2

Sunday, February 14th 2010, 7:28pm

naco si zalozila toto vlakno aby tu boli dalsie spamy a warny tych je dost v tom boji a dali sme ho dole ako dali ked to robil on vsetko ok ked to spravime my je ohen na streche . poprosim ta daj zavriet toto vlakno koli pokoju

3

Sunday, February 14th 2010, 7:48pm

OCO TI IDE SKUSAS NEJAKE TRIKY?KTO TA NAHOVORIL NA TO?CO TU MORALIZUJES.

ZBITOCNA TEMA JAK PRE TEBA TAK PRE NAS.TREBA TO VLAKNO ZAMKNUT NECH NEVZNIKNE NEJAKE NEDOROZUMENIE.
KORYTNACKA :turtle:

70 VYROCIE VZNIKU PRVEHO SLOVENSKEHO STATU.14 MAREC1939
WWW.BEO.SK

4

Sunday, February 14th 2010, 7:58pm

Quoted

...no podla mna je ten boj krasny ale ten sposob...FUJ...HAMBA...zedols nikdy toto neurobil ale utocnici sa stale vyhovaraju na zninjovanie trola...ale on urobil chybu lebo nespomalil tak ako sa ma...zedols si ho namotal...dostal ho tam kam chcel...ale nie podviedol...a aj ked to povazuju za podvod tak to nieje nic v porovnani s tym co spravili oni zedolsovi...

...utok tym padom 0 bodov ked ho dokazali sundat len takymto sposobom...(okrem trolovho sundania zedolsovych devikov)...falosne screenshoty a pod...LEN PODVOD...a este sa tym chvalit...ubohe...

...zedolsa ste dali iba preto ze vas stval vystupovani a provokovanim na fore...a nedokazali ste ho dat vcelku normalne tak ste museli urobit podvod...a ako zastierku svojho podvodu pouzivate ''zedolsove podvody''...nedokazali ste sa nad to povzniest a tak ste sa znizili k podvodu...prizemne a becharakterne...

...a teraz ku prispevkom vyssie...snazite sa aby bolo vlakno zamknute?...nechajte to na posudenie moderatorom...vy nimi nieste...

...MOJ NAZOR...dufam ze nebudu reakcie...

Top 1 ogame.sk ACS (with me)

Ogame už len rekreačne ;)

5

Sunday, February 14th 2010, 8:01pm

Nie nikto ma nenahovoril a chcem len vyjadrenie od hracov ci je to spravne a patri to k hre alebo to uz bolo za ciarou cestneho hrania mna nezaujimaju dovody a zakulisie a ani dosledky chem len jednoduche odpovede

ano bolo to normalne a doplatil za svoju naivitu

nie to uz bolo nevhodne a trochu to prepiskli

A poprosim ziadne urazky mna skutocne zaujima iba vseobecna mienka na dany stil hrania

This post has been edited 1 times, last edit by "Mary" (Feb 14th 2010, 8:09pm)

6

Sunday, February 14th 2010, 8:02pm

ved klamanie maskovanie spionovanie.... a neviem ake druhy podvodu sa pouzivaju v reale v skutocnej vojne len aby sa ziskala nejaka vyhoda/prevaha nad nepriatelom, a oni sa tu idu pozastavovat nad takymi to vecami, podla mna nevedia kde je sever

7

Sunday, February 14th 2010, 8:06pm

Nie nikto ma nenahovoril a chcem len vyjadrenie od hracov ci je to spravne a patri to k hre alebo to uz bolo za ciarou cestneho hrania mna nezaujimaju dovody a zakulisie a ani dosledky chem len jednoduche odpovede

ano bolo to normalne a doplatil za svoju naivitu

nie to uz bolo nevhodne a trochu to prepiskli

ja rikam ne!tohle se nedela.

"Mak tal shree. Lok tak. Mekta satak VINTAGE
Tel kol,Hashak

8

Sunday, February 14th 2010, 8:11pm

nestihol som gratulovat v tom vlakne

no letuch a pedro to poznaju ake to je ked ich niekto trochu ojeklame, ale na rozdiel od Zedolsa to zobrali v pohode

nemyslim ze toto by urobili aj opicky ako tam niekdo pisal, bola to lest , za prerobenie printscreenu vo photoshope tlieskam, tiez som to chcel raz spravit ;)

toto je hra a pouzivanie takychto lsti je myslim ze v pohode, treba si davat pozor s kym clovek utoci a brani, proste Zedols si pozor nedaval a vidina zisku bola vacsia

+ podvod je ked niekto pouziva viac uctov a nie toto, bola to dobre urobena pasca :peace:

9

Sunday, February 14th 2010, 9:21pm

myslím si že nadarmo asi tá téma nie je zatvorená.....prečítajte si to ešte raz a potom pochopíte prečo je zatvorená pre množstvo porušení pravidiel fóra za to lietali aj bany a ak budete takto provokovať tak ich určite dostanete aj vy!! tento krát bez warnov ale nabudúce sa zamyslite a neotvárajte zbytočné témy vyhnete sa tak problémom
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)