You are not logged in.

1

Wednesday, February 24th 2010, 9:18am

Problem s hracom

Na andromede na mna zautocil isty nemenovany hrac

uhol som letkou kt si so sebou odniesla aj suroviny .... ked prisiel utocnik akurat utrpel poskodenie o moju obranu a potom mi od neho pride sprava ze mu dlôzim za trosky a korist .... je to podla vas normalne ? a v sulade s pravidlami ?? ... napisal som mephistovi a cakam ze ci na to odpovie ... a okrem toho ten hrac je skoro o 300 priecok odo mna takze aj keby som mu hned chcel poslat suroviny (co nechcem) nemohol by som bo by som dostal ban ... a teraz sa mi vyhraza ze ak mu ich neposlem bude na mna posielat utoky so svojim kamaratom ..... co mam podla vas robit ??

Ramzes

GO uni4, Andromeda, Capella

• Send private message

2

Wednesday, February 24th 2010, 9:21am

SPRAVNE SI TO NAHLASIL GO , JE TO JASNE TLACENIE A PREDPOKLADAM ZE TO BUDE RIESENE.. NEMUSIS SA NICOHO BAT, GO TO VYBAVIA..

Quoted

Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:

Máš otázky?
Skús použiť IRC chat
http://board.ogame.sk/board88-ogame-sk/b…at-na-irc-chat/

3

Wednesday, February 24th 2010, 11:00am

Na 100% si sa stretol s typom hraca - Same keci a nic k veci.
Nerob si z neho tazku hlavu, pride na neho mraz ovela skorej ako si mysli
.
Keď vám poviem že som dobrý budete si myslieť že sa chvastám.

Keď vám poviem, že nie, budete vedieť že klamem.

4

Wednesday, February 24th 2010, 12:22pm

no nieco sa mi stale nezdalo .... a tak som si to este raz preklepol .... je to na andromede ... takze s tym este nesom dobre nauceny robit ... ono je to takto naozaj

ja som zautocil na isteho hraca .... ziskal som slusny ulovok (na svoje pomery) a dnes rano mi prisiel utok od jeho kamarata vyzsie postaveneho .... nasledne som dostal spravu ze mu dlzim MOJ ulovok z misie a + kamaratove trosky ... dotycny hrac kt. som napadol je odo mna nizsie a jeho kamarat je odo mna vyzsie ... tak co sa da robit teraz ?? ... surky mu nevratim ... vsetko som minul na obranu a aj keby som ich mal tak necitim potrebu vracat nieco co si vlastnou flotilou vydobyjem

5

Wednesday, February 24th 2010, 12:34pm

dufam ze ta ani nenapadlo mu nieco davat... :D
co si ziskal ty ze si niekoho znicil je tvoje... a nikto ti to nemoze zobrat spat, ked tak zautocit na teba....
Universum 1 - SK - [OUE] - 18 HoF - 2 Adv - 6 Moon - 9 DS Destroyed - Terminated
Universum 4 - SK - [__DX__] - 1 HoF - Terminated
Universum 6 - SK - [X-COM] - 3 or more unpublished HoF´s - playing as KAPUDRANT
Universum 9 - CZ - [PDS] - 7 HoF - 1 Adv - Terminated

6

Wednesday, February 24th 2010, 12:37pm

no ked sa mi niekto vyhraza tak uz sa zatnem jak mulica a ani bohovi mu nic nedam :D:D .... by moc cel chlapec ... ja sa teraz idem obrnit na svojej planetke :D:D .... som nove zistenie napisal GO ... a nech si jeho kamarat utoci jak chce ... ale budem davat pozor na 6 utokov za 24 hodin :D: ....

7

Wednesday, February 24th 2010, 12:40pm

Nikomu nic nevracaj!!! Vsetko co si ziskal si ziskal cestne. Su to tvoje suroviny a pokial sa im nepodari ukradnut ti ich, tak tvoje aj ostanu.
A na tych co ti vypisuju take blbosti mozem povedat len: :lol:
A nech si precitaju: :rules:
Za pozornost: :thx:
Keď vám poviem že som dobrý budete si myslieť že sa chvastám.

Keď vám poviem, že nie, budete vedieť že klamem.

8

Wednesday, February 24th 2010, 12:40pm

na taketo spravy ani nereaguj a vyhrazanie , alebo vydieranie treba nahlasit GO , kazdopadne nikomu nic neposielaj, investuj do svojho rozvoja a ked to chce naspet, nech si prilety po to :)
HoF : - 10 -
Darované mesiace : - 3 -

Ramzes

• Send private message

9

Wednesday, February 24th 2010, 12:41pm

nemusis cakat na nic, tym ze ti napisal ze ked mu nevratis suroviny zautoci na teba sa dopustil porusenia pravidiel... cize predpokladam ze si nejaku dobu nezautoci na nikoho :D

Quoted

Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:

Máš otázky?
Skús použiť IRC chat

10

Wednesday, February 24th 2010, 12:43pm

a plati to aj ked sa mi vyhraza tym ze ked mu nevratim surky zautoci na mna jeho kamarat ?? ... a nebojte ja nemam v umysle mu nic vracat hned po utoku som vsetko utratil za vyskum obranu a obnovu solarnych satelitov len ma mrzi ze som vyzbieral len polovicu trosiek

Ramzes

• Send private message

11

Wednesday, February 24th 2010, 12:45pm

Ano , plati aj to... akonahle sa ti daco take stane, okamzite to hlas...

Quoted

Máš otázky?
Skús použiť IRC chat

12

Wednesday, February 24th 2010, 12:46pm

Ano , plati aj to... akonahle sa ti daco take stane, okamzite to hlas...
stalo sa .... a potom ich bloknu oboch alebo ako ??

Ramzes

• Send private message

13

Wednesday, February 24th 2010, 12:51pm

To uz je na uvazeni daneho GO, aky trest dostanu... a ako dlhy.. ale predpokladam ze len ten co sa vyhrazal, no viac ti povie uz GO ktory to ma na starosti... a na toho co na teba bude utocit si zozen pomoc..a si vybaveny.. :D

Quoted

Máš otázky?
Skús použiť IRC chat

14

Wednesday, February 24th 2010, 12:55pm

ved rozmyslam ze poziadam alianciu o podporu .... ak na mna bude aj nadalej utocit

15

Wednesday, February 24th 2010, 1:21pm

ja by som mu nic nevratil este by som si k nemu po dake surky isiel :D
a za tlacenie by som dotycnemu dal pekny ban a pokial tam bolo vyhrazanie aj do realneho zivota pripadne daka nadavka tak to by uz mal poriadny pruser :jojo:
a o pomoc mozes poziadat aj inych hracov alebo aliancie keby som bol na electre tak by som ho farmil aj keby som mal väčšie straty ako zisk lebo takychto hracov neznasam
a este jedna vecicka takyto typ hraca patri do kategorie supermanov vravi ze kazdeho znici ale pravda je presny opak :D
UNI3.sk - stopo 3 807 616 rank=10, fleet=14, research=9, ali K9 COP
15. 12. 2011 - 11:03

16

Wednesday, February 24th 2010, 1:44pm

Nič mu nedávaj....pekne sa vipracuj a davaj FleetSave a raz ho ty sundáš....s takých lám si nič nerob...Len na nováčikov sa vedia vitahovat.A Hlavne rob FS

17

Wednesday, February 24th 2010, 1:58pm

Neboj. Mephisto ted neni online, ale zabanuje ho.
Zkus pozadat o pomoc nejakeho silneho hrace.
Není lehký hrát, když jste s každým kamarád.

109

"Vstávat na útok umí každej debil, skill je všechno prospat."

18

Wednesday, February 24th 2010, 2:07pm

:D superman :D

ach ach takýchto "supermanov" zbožnujem.Samé reči keci ale ako sa hovorí po česky "skutek utek".Ja by som požiadal o pomoc ali alebo silného hráča poblízku,taká ninja dosť zabolí :) Ver mi stačí požiadať silnejšieho hráča o pomoc a uvidíš,že sa ti neobráti chrbtom....

a ked na teba posiela 6 utokov tak mu jednoducho uhni s letkou aj surkami.zničí ti tak maximalne solarne satelity a 30% z obrany čo vôbec nieje vela...
Ale hlavne davaj už tu spomínaný fleetsave....

btw ked sa ti vyhrážal alebo ti nadával jednoducho ho nahlás a bud si chvílu nezahrá alebo(pri vážnejších prípadoch) ho zabanuju bez dovolenky a stane sa farmou niekoho iného.
;)

19

Wednesday, February 24th 2010, 3:22pm

ako sa ti dvaja experti voleju ? napis mena

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

20

Wednesday, February 24th 2010, 3:58pm

myslim ze rad tu uz bolo a bolo :nclosed: :surrender2: