You are not logged in.

1

Monday, March 8th 2010, 4:50pm

Hraci

Mal som taký problém s ali.
Podal som si do jednej ali prihlášku lebo jej členovia boli v mojom okolí a vyhovovalo by mi to byt s nimi v ali.Na druhý deň sa prihlásim a jej členovia na mňa medzitým zautočili a potom mi napísali , že moju prihlášku videli ale nepotvrdili ju a ani neodmietli a využili toho že som trocha slabší a mal som u nich prihlašku.
Tak až potom som prihlašku sám stiahol:)

Tu asi neboli porušené pravidlá že? ale aj keby neboli nieje to moc férové voči mne...nehovorim že som utok nečakal ale od hračov ali v ktorej mam prihlašku? tak to nie :D :D

2

Monday, March 8th 2010, 5:24pm

Ziadne pravidla hry a ani moralne pravidla neboli porusene. Vela ludi sa chce ukryt do aliancie ktora je pri nich blizko aby mali ´´pokoj´´. Tu ta hraci odmietli asi uz dlhsie mali na teba zalusk.
Keď vám poviem že som dobrý budete si myslieť že sa chvastám.

Keď vám poviem, že nie, budete vedieť že klamem.

3

Monday, March 8th 2010, 5:52pm

hej hej mas pravdu:)

ale keď na tomto vesmíre hrám 6dní a mam ledva 800 bodov tak zo začiatku je lepšie byť v nejakej ali a pod ochranov :) ale ten utok ma aj tak zaskočilxD

4

Monday, March 8th 2010, 7:08pm

Potreboval by si aspoň základné informácie ak len začínaš hrať aby si mal navrch no a potom môžeš zrecyklovať ich ali :D Ja by som ti poradil hľadať nejaké základné informácie tu na fóre alebo sa opýtať niekoho skúsenejšieho (ak si teda nováčik) časom zistíš ak budeš chodiť na fórum že kvôli zisku sú niektorý hráči ochotný spraviť oveľa oveľa viac ako len toto čo si zažil ty
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

5

Monday, March 8th 2010, 7:58pm

Nieje to proti pravidlám ale ako píšeš je to tak trocha nefer .To čo ti píše nitro to maj stale na vedomí.čítaj a žasneš.

Moon Down 13

6

Monday, March 8th 2010, 8:35pm

Jo nitro má pravdu.Stačí nakuknúť na uni4,kôli zisku...ako sa to vraví?
...podaktorí zapredajú aj vlastnú mater...

A ako píše Remonnes,možno neboli porušené pravidlá hry a ani morálne
ale o charaktere by sa už dalo hovoriť...
Ale takto to tu beží a iné to asi nebude.
;)
(online)

This post has been edited 4 times, last edit by "SAMARA" (Mar 8th 2010, 8:58pm)

7

Tuesday, March 9th 2010, 5:35pm

Heeej ďakujeeem :)

hral som dvakrat ogame po oba razy som sa nejako z velým šťastím vtrepal do top 300 :D , vedel som síce že hráči su sv*ne ale na vlastnej koži som to až doteraz nezažil a aj ma to naštvalo trocha :) keby kôli poriadným šurkam ale spolu ziskali možno 30k ani to nie a časť flotily :D nechapem :D
začiatky sú vždy blbé a nemám ich rád :( :D ale forum som predtým nečítaval a vidím že to bola chyba:) je tu toho veľa z čoho sa dá poučiť :)
šaak ja si to vybabím s nimi :D o mesiac či o dva :D

diki Vám ešte raz :)

8

Tuesday, March 9th 2010, 5:56pm

na fórach sa dozvieš všetko a tak to platí aj pre toto fórum :D určite to poteší aj iných ak im prispeješ príspevkami do bojov :D a radu tu vždy nájdeš nech sa pýtaš na čokoľvek :D
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)

9

Tuesday, March 9th 2010, 6:23pm

nielen na fore ale aj v hre... nieje žiadna hamba sa pýtať skúsenejších hráčov...skús sa aj okrem fora pýtať hráčov čo su na tých vyšších pozíciach(top100-tí su vačšinou zhovievavejší ;) )
Myslím si že každý hráč(aspon ak to je hráč) sa ti neotočí chrbtom a bude ochotný ti poradiť;)

10

Saturday, March 13th 2010, 8:38am

už to zisťujem pomaličky :D weru ako vravíš :) diki setkym :)

11

Saturday, March 13th 2010, 6:37pm

Quoted

Neko[S.H.] -vs- Fyrgon[BuFu] & Yojimbo[__DX__] paci sa tu je nieco take... cize pre istotu never nikomu ;) aby si sa natom neskorsie nepopalil :P
Lieber sterben, als ein Sklave zu sein

12

Sunday, March 14th 2010, 2:38pm

Radil by som ti pozrieť si v prvom rade Pravidlá fóra, pretože inakšie riskuješ warn a nie jeden a následne aj ban tak si to prosím Ťa pozri