A tak ma napadol tento maly navrh k tomu, aby sa spravil vesmir, kde by bol cas na hranie limitovany. Kazdy hrac by tu mohol byt rovnako dlho a tym by sa otvoril priestor pre skutocny a ferovy suboj superskillerov 

" a ako som sa tak pytala znamych, tak by takyto vesmir brali vsetkymi desiatimi 

Quoted
The endless expanse of the universe is the home of the probably most successful browser game of all times: OGame.
The players are galactic emperors building mines and factories on their home planets. They explore technologies to venture into distant galaxies. More than 30 million players compete against each other for supremacy of the universe: Be it as a lonely merchant of raw materials or as a member of a martial alliance fighting battles of unlimited size. The interest in OGame is still unbroken even after six years.
Tak ale ked sa neda, tak sa neda, nic sa neda robit
Nuz pekne si sa rozpisal, a vidim ze to ako navrh ani neplanujes poslat dalej bo sa Ti to nepaci, nuz skoda aspon som sa pokusila. No a neriesila som tu otazku poctu hracov, som si len chcela zahrat proti zopar silnym do prs bijucim sa hracom ferovoTak ale ked sa neda, tak sa neda, nic sa neda robit
![]()
Dakujem malman, tie emaily si ulozim a popracujem na tom prekladeneviem komu to bolo adresovane : musis mysliet aj na nas cas... sme ludia ktori chodia do skoly/prace tak isto ako vy ...pokial to normalne spises (najlepsie v anglictine) tak to kludne preposlat mozem aj ja ...pripadne hocikto z teamu : emaily na nas : ak to nechces posielat cez nas tak kluden mozes poslat na adresu GF : http://www.gameforge.de/
edit : aha uz vidim komu to bolo urcene..srry...
Nevedela som o tom, ze by som mohla nvrh poslat aj ja
Nejako sa mi zafixovalo, ze to moze iba ogame team, ale neviem preco
Dakujem majte sa pekne
.Vcera som napr.na falange videl ako na 1 ciel letely naraz 3 flotily a to tam toho bolo tak na 5-6 VT cize do 150 000 surovin.Cize co by prinieslo omedzenie poctu utokov . Ja ziadne negativa nevidim ,naopak vacsia vyrovnanost hracov + mozno by to pomohlo zvysit pocet hrajucich ludi tolko k tejte teme o limitovanom vesmire.
Přeji
Quoted
REV
uni2
sestřelujeme letky s tradicí od roku 2008
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH