You are not logged in.

1

Tuesday, March 9th 2010, 4:11pm

zvysenie poctu hracov na ogame.sk

no tato tema je len pre tipy a napady ako zvysit pocet hracov aspon na uroven aka bola kedysi davno

na zaciatok je vytvorena skupina na facebook-u s nazvom

OGame.sk (najlepšia hra na svete)
kto je regnuty na fb tak sa do nej pls pridajte

ak by tu mal byt zbytocny spam ci urazku prosim o okamzite zatvorenie temy
UNI3.sk - stopo 3 807 616 rank=10, fleet=14, research=9, ali K9 COP
15. 12. 2011 - 11:03

2

Tuesday, March 9th 2010, 4:40pm

RE: zvysenie poctu hracov na ogame.sk

no tato tema je len pre tipy a napady ako zvysit pocet hracov aspon na uroven aka bola kedysi davno

na zaciatok je vytvorena skupina na facebook-u s nazvom

OGame.sk (najlepšia hra na svete)
kto je regnuty na fb tak sa do nej pls pridajte

ak by tu mal byt zbytocny spam ci urazku prosim o okamzite zatvorenie temy

neviem ako sa to dava na FB ....mohol by si tam pridat tu vec aby sa to dalo rozposlat kamaratom ...bo tu taku vec nikde nevidim ... len pridat do skupiny .... aby to clovek rozposlal
The world is full of kings and queens, who blind your eyes and steal your dream

3

Tuesday, March 9th 2010, 4:42pm

aj podľa mňa by bolo rozposlať kamarátom čo máš na FB poštu že je tu aj ogame.sk ktoré tak nutne potrebuje hráčov ako asi žiadny iný server ogamu :D Ja som tiež rozmýšľal nad dákou reklamou ale to by muselo ísť asi cez GF keďže zadarmo to žiadne fórum nedá.
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

4

Tuesday, March 9th 2010, 5:53pm

Aspon nejaky link na BANNER by bodol. Ine hry ho ponukaju hracom zadarmo aby si ho dali na svoje stranky.

PS: Problem bude asi aj v tom ze u inych hier mas cim viac pozvanych kamaratov tym vecsi bonus. Na OGame take nic nieje.
Keď vám poviem že som dobrý budete si myslieť že sa chvastám.

Keď vám poviem, že nie, budete vedieť že klamem.

5

Tuesday, March 9th 2010, 5:57pm

keď tak tak by som si po fórach dal do podpisu že OGame.sk príď si zahrať alebo niečo v tomto duchu (hlavne aby bol dáky pekný farebný obrázok :D ) a mohli by to aj viacerý tak urobiť veď fóra číta veľmi veľa ľudí
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

6

Tuesday, March 9th 2010, 6:10pm

ANO a fora maju pravidla kde je presne toto zakazane :)

- ale musi byt nejaky sposob kde sa da zviditelnit, napisme do novin :D
Keď vám poviem že som dobrý budete si myslieť že sa chvastám.

Keď vám poviem, že nie, budete vedieť že klamem.