You are not logged in.

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• "haus" started this thread
  • Send private message

1

Tuesday, April 6th 2010, 1:17pm

Redesign - starsie vesmiry - diskusia

tu mozte klebetit ale NO FLAME!

2

Tuesday, April 6th 2010, 1:22pm

REdizajn

Ja som osobne zvedavy kolko hracov ostane po redizajne...

3

Tuesday, April 6th 2010, 1:23pm

Ked to je nevyhnutne tak aspon dufam ze to zvysi pocet hracov na sk uni

4

Tuesday, April 6th 2010, 1:29pm

Quoted

Som vylozene nahnevany ze si tu robia s nami co chcu ked uz maju andromedu naco to sem trepu ked som na nej zacinal tak to bolo blbe kym som si zvykol a podobne ale teraz to bude na vsetky uni cize hraci co maju pomalsi internet si nemaju sancu zahrat ... je to vylozena bezocivost mysliet si ze to pritiahne novych hracou ked som zacinal andromedu mala zhruba 3400 hracou a teraz ? Andromeda : 2,203 predstavte si ako kratko je spustena a aky pad to bol co si myslite o uni kde je 500 hracou ? co bude za mesiac 10 hracov ?? alebo 50 hracou ? ? uplne zmarenie casu ktory tu hraci stravily aby sa stali TOP hracom alebo aspom zabavili sa pri hre .

PS : minimalne 60% ludi ma na fore ma v popise nechcem redizajn ( kazdy inak ) keby sa spiosala peticia tak jasne vyhraju ale co ? kde je teraz nazor hraca ? no hadajme .... tkae slova ktore ma napadli v prvej ete sa sem pisat nesmu keby som to tam napisal ako som to mal uz mam perm na vetky produkty GF ...
ale je to dobre k tomu ze modovia nebudu mat moc prace koniec koncou robit moda v uni kde je 100 hracou ? to staci raz za mesiac :cert: :dash: :grumble:
Nieje "skill" hrať , ak máte celý fleeterský svet vo friendliste .

This post has been edited 1 times, last edit by "pohrebak" (Apr 6th 2010, 1:34pm)

5

Tuesday, April 6th 2010, 1:30pm

Vieme ako prebehne redizajn ? ostanu mi planety aj mesiace ? iba sa zmeni to co bolo na andromede ? - napr. vacsi pocet planet ? ine kapacity skladov ?

6

Tuesday, April 6th 2010, 1:42pm

dva týždne nebudete môcť hrať :( a je pravda že andromeda tiež vymiera a cekom dosť rýchlo. Podľa mňa by trebalo ogame nejaké ref linky ktoré by sa rozposlali všetkým kamošom a potom v hre keď dosiahnú určitý počet bodov , by sa zato dostala TH .Podľa mňa by to určite pomohlo zvíšiť počet hráčov.
:blllll: I play only for fun :blllll:

7

Tuesday, April 6th 2010, 1:44pm

je to blbosť aj podľa mňa a nesúhlasím s tým už len s toho dôvodu že mám pomalí net a ako mám potom hať? a dávať falangy a pod. veci? no teraz sú ľudoprázdne servery a teraz budú ešte viac :D podľa mňa stačila akurát Andromeda s beta verziou
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

8

Tuesday, April 6th 2010, 1:44pm

!!! Ako toto vystihnut slušne ! ? !!!

NAHNEVANOST-ZLOBA-SMUTOK-BLEE

tak si ešte užiem posledné dva týždne a dávam do ponuky môj učet !

ADIOS AMIGOS SK. OGAME!!!

Som zhrozený z celého redesingu !! Týmto pádom môžete dat zbohom Slovenskému Ogame ! Ubudne 95% hráčou ! A nehovorte že nie ! Neznášam redesing ! Ako som sa ja nahneval to to sa nedá ani opýsat ! Tak uplne SK Ogame kleslo na 0 !!

Neviem si predstavit čo bude z vesmíru 3 (napríklad) ...to tam bude 50hráčou ? ! ! !

9

Tuesday, April 6th 2010, 2:00pm

No ked som si precital spravu ze redizajn uz urcite bude tak som si povedal _ _ _ _ _ na to je to cele zle nehovoriac o tom že hráčov určite ubudne a tý ktorí zostanu uprimnú sustrast lebo budu vo vyhode hrači s rychlejším intrenetom čo podla mna neni fér play a ete otázka planéty na ktorých sú vybudované rôzne budovy na vysokých úrovniach zostanú alebo sa zrušia a budeme muset budovať znovu pýtam sa lebo bude treba skumat astronómiu tak ako to bude ???
Podla mna sk-ogame uplne klesol a sklamal ma ako keby nestačila andromeda.

10

Tuesday, April 6th 2010, 2:02pm

takže ja len musím súhlasiť s tými nadomnou...
akokeby nestačil jeden vesmír s redesignom..
čo oni nevidia, kolko s tým bolo problémov, koľko chýb tam bolo ?
na 60 % končím aj ja...
na Andromede mi trvá 30 sekúnd, opakujem 30 SEKÚND !!! kým dám FS...na uni 2 a 3 to mám za 10 sekúnd...
proste len som ešte viac stratil chuť do hry
:airborne: :airborne: :airborne:

11

Tuesday, April 6th 2010, 2:02pm

Mám na věc svůj nazor , neliší se o moc od vašich. Ale nepředbíhejte ... Tady tohle némá cenu ...

Quoted

REV
uni2
sestřelujeme letky s tradicí od roku 2008

12

Tuesday, April 6th 2010, 2:07pm

No ked som si toto precital som mal dost vesmiri updaju a po redizajne zaniknu uz uplne a no chcel by som vediet ako to spravia kedze andromede treba mat aj potrebne vyskumy na pocet planet a aj rozne ine veci to mi potom polka planiet zmizne alebo ako ?? co to uz mam dat rovno zmazat ucet ?? :D:D

Som proti redesignu starych vesmirov!!!!

Sviečka horí len tak dlho ako knôt.

13

Tuesday, April 6th 2010, 2:09pm

tak toto je fakt blbé...som veľmi zvedavý,ako sa to prejaví na počte hráčov a vôbec-aké zmeny vlastne prídu?čo astrofyzika?aspon vysvetlite,či nam zostane počet planét rovnaký,atd....alebo to nebude uplná kopia andromedy??

14

Tuesday, April 6th 2010, 2:11pm

Ked sa budu redizajnovat stare uni tak sa zmeni iba vzhlad. Nic ine.
Astrofyzika funguje iba na serveroch s nazvami Andromeda, Barym, Capella atd.

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• "haus" started this thread
  • Send private message

15

Tuesday, April 6th 2010, 2:17pm

Ked sa budu redizajnovat stare uni tak sa zmeni iba vzhlad. Nic ine.
Astrofyzika funguje iba na serveroch s nazvami Andromeda, Barym, Capella atd.

jj, staci si aj obcas citat spravy od teamu ;)

16

Tuesday, April 6th 2010, 2:20pm

ešteže som dokončil svoje dielo pred koncom.. teraz múžem začať vklude mineriť :laugh:
s mojim netom mi trvá na redesigne prejsť 10 systémov cca 3 minuty... odhadujem,že falengy budem dávať miesto 3sec 30min

17

Tuesday, April 6th 2010, 2:26pm

no mne stačí aj zmena toho vzhľadu,pôjde mi to extra pomaly a na falangy môžem zabudnúť si myslím...či? možno dam falangu 1 minutu po prilete letky a ten dotyčný nestihne aj tak ujsť,lebo bude mať pomalši net ako ja :D

18

Tuesday, April 6th 2010, 2:32pm

no mne stačí aj zmena toho vzhľadu,pôjde mi to extra pomaly a na falangy môžem zabudnúť si myslím...či? možno dam falangu 1 minutu po prilete letky a ten dotyčný nestihne aj tak ujsť,lebo bude mať pomalši net ako ja :D

Tak na tomto poste som sa pobavil ani nevieš ako :D :D :D
Ale koniec koncou si napísal pravdu..

19

Tuesday, April 6th 2010, 2:32pm

nevydim dôvod preco sa team rozhodol zmenit dizajn starych uni akoze ked sa nad tym zamyslite tak to je uplne robenie napriekov hracom z pomalsim internetom ako sa tu vijadrili mnohy ze maju po chlebe skusal som dat falanx na andromede sklikol som 4 S skôr ako mal byt dosad letky ako to robim na uni2 mal bit falanx na 1-3 sec divuj sa svete ? falanx dopadol 17 selund po dosade letky samozrejme neuspesny ... nemienim sa uz viac ktejto nepravosti vyjadrovat cely GF aj team u mna klesol pod nulu .( nemyslene ako urazka je to môj osobny nazor na hru )

PS: nazor na modou nie na vsetkych . Mam svoj nazor na par modou ktorych poznam a nikdy ma nesklamali :)
Nieje "skill" hrať , ak máte celý fleeterský svet vo friendliste .

20

Tuesday, April 6th 2010, 2:47pm

prepac pohrebak ale GO a MOD, teda team nemaju s tymto vobec nic spolocne. Oni nam to iba sprostredkovali