Quoted
Som vylozene nahnevany ze si tu robia s nami co chcu ked uz maju andromedu naco to sem trepu ked som na nej zacinal tak to bolo blbe kym som si zvykol a podobne ale teraz to bude na vsetky uni cize hraci co maju pomalsi internet si nemaju sancu zahrat ... je to vylozena bezocivost mysliet si ze to pritiahne novych hracou ked som zacinal andromedu mala zhruba 3400 hracou a teraz ? Andromeda : 2,203 predstavte si ako kratko je spustena a aky pad to bol co si myslite o uni kde je 500 hracou ? co bude za mesiac 10 hracov ?? alebo 50 hracou ? ? uplne zmarenie casu ktory tu hraci stravily aby sa stali TOP hracom alebo aspom zabavili sa pri hre .
PS : minimalne 60% ludi ma na fore ma v popise nechcem redizajn ( kazdy inak ) keby sa spiosala peticia tak jasne vyhraju ale co ? kde je teraz nazor hraca ? no hadajme .... tkae slova ktore ma napadli v prvej ete sa sem pisat nesmu keby som to tam napisal ako som to mal uz mam perm na vetky produkty GF ...
ale je to dobre k tomu ze modovia nebudu mat moc prace koniec koncou robit moda v uni kde je 100 hracou ? to staci raz za mesiac :cert: :dash: :grumble:
This post has been edited 1 times, last edit by "pohrebak" (Apr 6th 2010, 1:34pm)
a je pravda že andromeda tiež vymiera a cekom dosť rýchlo. Podľa mňa by trebalo ogame nejaké ref linky ktoré by sa rozposlali všetkým kamošom a potom v hre keď dosiahnú určitý počet bodov , by sa zato dostala TH .Podľa mňa by to určite pomohlo zvíšiť počet hráčov.
I play only for fun
podľa mňa stačila akurát Andromeda s beta verziou 
no mne stačí aj zmena toho vzhľadu,pôjde mi to extra pomaly a na falangy môžem zabudnúť si myslím...či? možno dam falangu 1 minutu po prilete letky a ten dotyčný nestihne aj tak ujsť,lebo bude mať pomalši net ako ja![]()

Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH