jedine, co zmenis zaskrtnutim, je ze sa pismenka nevytukavaju, ale su tam odzaciatku....
Suhlasim s Powermanom, az na to ze ja cez mobil hrat mozem hocico... ci uz andromeda alebo stare uni... na obycajnej nokii... staci opera mini... islo mi to aj na starom siemense S65... to je jedno, staci mat operu mini (resp. ja mam O2 verziu internet do vrecka)
Je to neprehladne, aj ked je to sila zvyku, ale hral som dlhsiu dobu aj andromedu a nebavilo ma to. napr. prehlad galaxii sa mi nepaci a taktiez dizajn lodi a prehlad flotily, a je to celkovo prilis vycackane...
Cez vstavane mi to nikdy neslo... skus si stiahnut operu mini alebo ten novy firefox mobile, to je tusim pre tvoju nokiu aj...

jedine, co zmenis zaskrtnutim, je ze sa pismenka nevytukavaju, ale su tam odzaciatku....
Suhlasim s Powermanom, az na to ze ja cez mobil hrat mozem hocico... ci uz andromeda alebo stare uni... na obycajnej nokii... staci opera mini... islo mi to aj na starom siemense S65... to je jedno, staci mat operu mini (resp. ja mam O2 verziu internet do vrecka)
Je to neprehladne, aj ked je to sila zvyku, ale hral som dlhsiu dobu aj andromedu a nebavilo ma to. napr. prehlad galaxii sa mi nepaci a taktiez dizajn lodi a prehlad flotily, a je to celkovo prilis vycackane...
by si sa cudoval co to spravi s procesorom, ze sa tie pismenka nevytukavaju..
ja používam operu mini a mám v nej vypnuté obrazky a šlape to v pohode,hm tak čo na to povedať??? mne sa redizajn páči ale ako tu už bolo spomínané cez mobil sa to nedá hrať. Neviem Artemis aký SE používaš ale môj SE je dosť výkonný a ajtak cez wifi nestíha a net mam taký priemerný ale na andro by mal stačiť.Počul som že na iphone to beží dobre tak asi to zaleží aj od výkonu mobilu.Inak sa nemám načo sťažovať![]()

I play only for fun
a nepadol aj ked pilot v nom sa už modlil asi k bohu
Mne sa Andromeda celkom pači aj dizajnovo aj tak celkovo je to pokrok... a keby jej nebolo uz by som asi Ogame ani nehral len som počul o novom Dizajne tak som s nou začal... a zatial az na par Bugou na začiatku sa nemam na čo stažovat... každy Bug sa da vyriešit ked sa nahlasi
tym spravnym ludom...This post has been edited 1 times, last edit by "Nio" (Apr 16th 2010, 2:57am)
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH