You are not logged in.

1

Friday, April 9th 2010, 1:10pm

Andromeda

No neda mi to znovu napisat, ale ako skuseny hrac som nenasiel jednu jedinu vec v ktorej by bol redesign zly. Ci sa uz tyka grafiky, alebo pozmenených pravidiel.
Kazdy problem ma svoje riesenie a ty co sa stazuju nic neriesia !

Mozno ze niektore veci sa niekomu nepacia, ale to nieje chyba úprav ale chyba konkretneho hráca.

PS: poprosím kludný diskusia s iba podloženými faktami a žiadne zúfalé vykriky do tmy ako zviknem čítať inde.
Keď vám poviem že som dobrý budete si myslieť že sa chvastám.

Keď vám poviem, že nie, budete vedieť že klamem.

2

Friday, April 9th 2010, 1:59pm

Ako mne osobne redesign az tak moc nevadi lenze ja mam starsi PC a ked som hral andromedu tak mi to pomaly nacitavalo takze keby na mna poslal aj 10sekund po prichode mojej letky tak by ma aj tak sundal lebo by som nestihol poslat letku inde....a tu na uni4 bez redesignu mi komp slape bezproblemov keby mam lepsii komp a viac casu tak hram aj ja andromedu...ale neni cas a ani money.. ;(
Counter Strike 1.6
4 E V E R

3

Friday, April 9th 2010, 2:05pm

Hovorím za seba...Spomínal som tu prečo som proti redesingu...
1dôvod: Rýchlost.. (Velmi pomalá)
2dôvod: Prehladnost.. (hovorím za seba mne sa redesing zdá neprehladný)
3dôvod: Celkovo je to pozmené (mne osobne sa ten desing nepáči)
4dôvod: Nedá sa hrat cez mobilný telefon...Vačšiná hráčou čo poznám sa na Ogame pripájaju cez mobil...Ked vypande internet vždy je tu záloha...Mobil...

Mohol by som ti tu napísat mnoho -PROTI- ako -PRE-

Môj osobný názor na celý redisajn je že ma niak neupútal...
Prečo menit niečo čo nikto nechce ?

Komu sa páči Redisajn nech si ide hrat andromedu...ale Redisajn do starých uni NIE !

4

Friday, April 9th 2010, 2:49pm

mne sa zas nepáči dizajn starých uni, andromeda je krajšia , je to dosť prehliadne a aj cez mobil ide hrať , mám obyčajný SE a operu mini a ogame mi ide v pohode
:blllll: I play only for fun :blllll:

5

Friday, April 9th 2010, 3:19pm

hm tak čo na to povedať??? mne sa redizajn páči ale ako tu už bolo spomínané cez mobil sa to nedá hrať. Neviem Artemis aký SE používaš ale môj SE je dosť výkonný a ajtak cez wifi nestíha a net mam taký priemerný ale na andro by mal stačiť.Počul som že na iphone to beží dobre tak asi to zaleží aj od výkonu mobilu.Inak sa nemám načo sťažovať :)

6

Friday, April 9th 2010, 3:44pm

pisal som to uz inde, ale napisem to aj sem. andromeda je datovo aj hardwareovo narocnejsia, to ano. ALE v nastaveniach v polozke zobrazenie a kategorii Ostatne sa da vypnut toto : Animované detailné zobrazenie a Animovaný prehľad. toto vyrazne zrychli nacitavanie stranky a celu pracu na nej. plus pokial pouzivate firefox , tak stiahnut addon ADDblock plus a nasledne zakazat na stranke niektore zbytocne obrazky ako pozadie, popripade tie velke obrazky ktore sa vam ukazuju ked preklikavate polozky v menu. ja problem s pomalym kompom ani netom nemam, ale vyskusal som to na netbooku ktory teda neni stavany na podobne veci a v pohode to tam vsetko bezalo. takze pokial nemate doma 486 a 120 mega ram, tak nech mi nikto netvrdi ze pokial spravi to co som tu teraz pisal ze mu to ide pomaly. a design, ano je iny. a co ? to aj ked si idete kupovat auto tak sa budete rozculovat ze v starom aute ste mali inu palubovku ? pokrok nezastavite, tak sa s tym zmierte.

7

Friday, April 9th 2010, 3:51pm

jedine, co zmenis zaskrtnutim, je ze sa pismenka nevytukavaju, ale su tam odzaciatku....

Suhlasim s Powermanom, az na to ze ja cez mobil hrat mozem hocico... ci uz andromeda alebo stare uni... na obycajnej nokii... staci opera mini... islo mi to aj na starom siemense S65... to je jedno, staci mat operu mini (resp. ja mam O2 verziu internet do vrecka)
Je to neprehladne, aj ked je to sila zvyku, ale hral som dlhsiu dobu aj andromedu a nebavilo ma to. napr. prehlad galaxii sa mi nepaci a taktiez dizajn lodi a prehlad flotily, a je to celkovo prilis vycackane...
Universum 1 - SK - [OUE] - 18 HoF - 2 Adv - 6 Moon - 9 DS Destroyed - Terminated
Universum 4 - SK - [__DX__] - 1 HoF - Terminated
Universum 6 - SK - [X-COM] - 3 or more unpublished HoF´s - playing as KAPUDRANT
Universum 9 - CZ - [PDS] - 7 HoF - 1 Adv - Terminated

8

Friday, April 9th 2010, 4:08pm

jedine, co zmenis zaskrtnutim, je ze sa pismenka nevytukavaju, ale su tam odzaciatku....

Suhlasim s Powermanom, az na to ze ja cez mobil hrat mozem hocico... ci uz andromeda alebo stare uni... na obycajnej nokii... staci opera mini... islo mi to aj na starom siemense S65... to je jedno, staci mat operu mini (resp. ja mam O2 verziu internet do vrecka)
Je to neprehladne, aj ked je to sila zvyku, ale hral som dlhsiu dobu aj andromedu a nebavilo ma to. napr. prehlad galaxii sa mi nepaci a taktiez dizajn lodi a prehlad flotily, a je to celkovo prilis vycackane...

Ja na net chodim cez Nokiu N95 cez domácu Wi-Fi Siet...Prenosovu rychlost medzi mojím mobilom mam okolo tých 25-30KB/S ... Myslíš že robím chybu v tom že chodím cez prehliadač čo je v nej stavaný ?
(chodím cezen pretože stránky ako Facebook,Pokec..atd sa mi načítaju v jednoduhšiej verzii pre mobily..)

9

Friday, April 9th 2010, 4:10pm

Cez vstavane mi to nikdy neslo... skus si stiahnut operu mini alebo ten novy firefox mobile, to je tusim pre tvoju nokiu aj...
Universum 1 - SK - [OUE] - 18 HoF - 2 Adv - 6 Moon - 9 DS Destroyed - Terminated

10

Friday, April 9th 2010, 4:11pm

Cez vstavane mi to nikdy neslo... skus si stiahnut operu mini alebo ten novy firefox mobile, to je tusim pre tvoju nokiu aj...

Dakujem za poradenie :)
chodil som aj cez Facebook Aplikáciu a tma mi to tiež šlapalo..
Mám Aj Operu Mini... Ale tu neuznávam ani na PC (mám svoje dôvody)
Skusim asi tu Mozzilu :)

11

Friday, April 9th 2010, 4:22pm

hram ogame uz dlho a nikdy som nepotreboval hrat cez mobil. Tak nechapem co s tym stale mate?

A co sa tyka opery - tak uz davno predbehla mozilu co sa tyka vykonu a stability
Keď vám poviem že som dobrý budete si myslieť že sa chvastám.

Keď vám poviem, že nie, budete vedieť že klamem.

12

Friday, April 9th 2010, 5:02pm

evolution is unstopable ;)

co sa tyka mna tak mi je v podstate uplne ukradnute ci bude alebo nebude redesign starych uni alebo nie. Je sice pravda ze je to narocnejsie na grafiku resp. zaskriptovane, dosledkom coho to pochopitelne ide o neco malo pomalsie ale nesuhlasim ze je to neprehladne a skarede. Mne osobne sa redesign paci (az na obrazky niektorych lodi). Treba ist technicky dopredu a nebranit sa vyvoju. Silno dufam ze redesign prilaka viac hracov a znova to tu ozije :)
:band:
Mimochodom ja sa takisto pripajam na domacu WiFi cez mobil NOKIA 5530 XM so zabudovanym symbianom a vsetko mi fici bez problemov.
P.S: vsetko je moj osobny nazor a to uz hrajem na starom uni skoro rok a pol ;)

13

Friday, April 9th 2010, 5:14pm

by si sa cudoval co to spravi s procesorom, ze sa tie pismenka nevytukavaju..

14

Friday, April 9th 2010, 10:14pm

by si sa cudoval co to spravi s procesorom, ze sa tie pismenka nevytukavaju..

Ja viem, ved na starom notebooku mi to ani neslo, take to bolo pomale, ale stale je to len prehlad... posielanie flotily bude rovnake...
No jednoducho nie som rad ze je to tu, ale uz mi je to sumafuk, kedze som skoncil...

15

Saturday, April 10th 2010, 9:09am

pôvodne tu bol iný príspevok no mením ho takže asi len toľko k tomúto že som sa vyjadril inde :D
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

16

Sunday, April 11th 2010, 1:28pm

hm tak čo na to povedať??? mne sa redizajn páči ale ako tu už bolo spomínané cez mobil sa to nedá hrať. Neviem Artemis aký SE používaš ale môj SE je dosť výkonný a ajtak cez wifi nestíha a net mam taký priemerný ale na andro by mal stačiť.Počul som že na iphone to beží dobre tak asi to zaleží aj od výkonu mobilu.Inak sa nemám načo sťažovať :)
ja používam operu mini a mám v nej vypnuté obrazky a šlape to v pohode,
1. keby som mal zapnuté obrazky tak by sa to celkom dosť dlho načítavalo a po 2. by som sa asi nedoplatil za net cez mobil :)
:blllll: I play only for fun :blllll:

17

Tuesday, April 13th 2010, 7:59am

no ja som andromedu začal hrať zo zvedavosti,ale už asi 2 mesiace som v dovolenkovom režime-absolútne ma to tam nebavilo,neupútalo,proste nič a just som teraz pozrel tie nastavenia-aj keby som nastavil hocičo,dlho to načítava a iba ma to vytáča,žeby som pc hodil o stenu-proste redesign NIE!

a kým pošlem flotilu,kým niekoho oskenujem,atď...ak príde redesign na staré vesmíry,tak dám dovolenku a dobre si rozmyslím čo urobím,ale ak aj budem pokračovať,tak už útokov budem mať asi minimum...

18

Tuesday, April 13th 2010, 2:36pm

ako som počul zo zdrojov z org serveru tak sa redesign nechystá z dôvodu že sa vzoprela proti tomu oveľa väčšia komunita ako SK, že beta verzia ostane len na nových uni - ale ruku do ohňa za toto tvrdenie nedám a keďže od GF som nič také nepočul a ani nemám ako (práva) tak treba počkať na vyhlásenie či to je pravda alebo nie :D
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

19

Tuesday, April 13th 2010, 2:53pm

njj ten new dizain sa mi nepaci ale co mam robiť hrať to budem ajtak ked stem hrat dal ogame musim sa prispôsobyť :) :)
DEEMON
:flamy: 666 :flamy:
:cert: I am The Devil :cert:
:daz:

20

Friday, April 16th 2010, 2:51am

Moj osobny Nazor....

Neviem prečo sa každy na Andromedu stažuje že je pomala,dnes ked mi kolega strielal sataky tak mi na planete vyrabalo par LF a z 1 LF ked ho dotstavalo som mal 10 sekund na utek na mesiačik a stihol som to z rezervou 5 sekund :) a nepadol aj ked pilot v nom sa už modlil asi k bohu :D Mne sa Andromeda celkom pači aj dizajnovo aj tak celkovo je to pokrok... a keby jej nebolo uz by som asi Ogame ani nehral len som počul o novom Dizajne tak som s nou začal... a zatial az na par Bugou na začiatku sa nemam na čo stažovat... každy Bug sa da vyriešit ked sa nahlasi :) tym spravnym ludom...

This post has been edited 1 times, last edit by "Nio" (Apr 16th 2010, 2:57am)