You are not logged in.

21

Friday, April 16th 2010, 12:13pm

RE: Moj osobny Nazor....

Neviem prečo sa každy na Andromedu stažuje že je pomala,dnes ked mi kolega strielal sataky tak mi na planete vyrabalo par LF a z 1 LF ked ho dotstavalo som mal 10 sekund na utek na mesiačik a stihol som to z rezervou 5 sekund :) a nepadol aj ked pilot v nom sa už modlil asi k bohu :D Mne sa Andromeda celkom pači aj dizajnovo aj tak celkovo je to pokrok... a keby jej nebolo uz by som asi Ogame ani nehral len som počul o novom Dizajne tak som s nou začal... a zatial az na par Bugou na začiatku sa nemam na čo stažovat... každy Bug sa da vyriešit ked sa nahlasi :) tym spravnym ludom...
Opravdu krása , vidět normální reakci ... A ne jen slepě nadávat na všechno kolem.
Ja si taky těžko zvykám na redisajn :) ale jsem rád , že je tu i jina verze ogame :)

Quoted

REV
uni2
sestřelujeme letky s tradicí od roku 2008

22

Monday, April 19th 2010, 8:48pm

Mne sa paci

Ako, veľa ľudí, ktorých stretávam tu na fóre, majú v podpise niečo proti redesignu... mne sa náhodou veľmi páči, a tu sú dôvody:
1. máte tam ukazané "mesto"
2. krajšie obrázky budov, lodí a taktiež výskumov
3. úlohy :)

Jupí, redesign! Naň som dlho čakal spoza kríčka, a po dlhom čakaní som sa dočkal...
:rofl:

23

Monday, April 19th 2010, 9:07pm

aj mne sa paci

aj mne sa paci redisgn pre lepsiu prehladnost a pekne je tam znazornena planeta a aj tie veci ktore napisal limki :thumbsup:
RED DWARF,FUTURAMA,SG1,A ARE BEST

24

Monday, April 26th 2010, 1:21pm

Mňa nahovárali na Ogame niekoľko mesiacov. Hrala som iné hry a na pohľad ma ogame proste vtedy nechytilo. Na Andromedu som sa chytila hneď a páči sa mi. Na inom serveri nehrám. Nebyť nového designu, zrejme by som to nikdy nehrala a hra je to skvelá, páči sa mi :).
Dogi
Aliancia:
SILA SK