You are not logged in.

1

Friday, April 16th 2010, 5:51pm

Expedicia a boje

Chcem sa spytat jednu vec. V pravidlach je pisane, ze ak na expedicii narazim na piratov, alebo mimozemstanov, tak su ich technologie mensie alebo vacsie o 3 urovne. To sa tyka iba technologii pancierovania, stitov a zbranovych systemov, ci aj ostatnych technologii?

2

Friday, April 16th 2010, 6:06pm

pokial viem tak sa to tyka len technologii pancierovania,stitov a zbrani. Ved naco by im boli ostatne technologie pri boji? Nanic :)

3

Friday, April 16th 2010, 6:08pm

Jedna sa iba o technologie, ktore su potrebne alebo ovplyvnuju boj medzi lodami.
to su: Zbrojarske technologie, Technologie stitov a Pancierovanie
:radar:

4

Friday, April 16th 2010, 8:05pm

Pytam sa len preto, ci nahodou technologia mimozemstanov alebo piratov nerozhoduje aj o tom, akeho typu sa proti mne mozu postavit lode. Niekde tu na fore som cital, ze ich pocet je zavisly od celkovej povrchovej integrity mojich lodi, ale nikde som sa nedocital o nejakych vzorcoch alebo pravidlach ako sa vyberaju typy lodi.

5

Saturday, April 17th 2010, 1:18pm

Pytam sa len preto, ci nahodou technologia mimozemstanov alebo piratov nerozhoduje aj o tom, akeho typu sa proti mne mozu postavit lode. Niekde tu na fore som cital, ze ich pocet je zavisly od celkovej povrchovej integrity mojich lodi, ale nikde som sa nedocital o nejakych vzorcoch alebo pravidlach ako sa vyberaju typy lodi.
Vzorec který by jsi chtěl jsem zatím nenašel :(
Ale lodě pirátů , jsou vzdy uměrné k letce co posíláš ...
Nikdy se ti nestane , že by pirati zautočili s DS třeba když poletíš na expedici třeba bitevkama :)

Quoted

REV
uni2
sestřelujeme letky s tradicí od roku 2008

6

Saturday, April 17th 2010, 1:28pm

pokiaľ ja viem tak je to 30% z tvojich lodí a pancierovanie je menšie ale o koľko tak to neviem
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

7

Monday, April 19th 2010, 2:48pm

Ja ked som chytil piratov alebo mimozemstanov, vzdy mali technologie o 3 urovne vyssie, a neviem, ci pocet lodi, ake schytas, od niecoho zavysi, mozno typ ano,ale ten pocet to neviem, raz ked som poslal na expediciu celkom velku letku, v ktorej bolo hlavne 500 BL :newbie:, tak som schytal alienov s priblizne 350 BL a kopou BC, skoro som prehral, a niekedy zas iba par lodiek, tak neviem, ci to nejako suvisi s povrchovou integritou...

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

8

Monday, April 26th 2010, 3:13pm

:boo: :tclosed: