You are not logged in.

1

Tuesday, April 27th 2010, 6:32pm

Expedicia- Čo môžem nájsť??

Chcel by som sa spýtať čo všetko môžem nájsť na expedícii??? Na Andromede.
Ďakujem.

2

Tuesday, April 27th 2010, 7:33pm

Suroviny, lode, temnu hmotu, cerviu dieru, ciernu dieru, mozes narazit na alienov alebo piratov a tiez mozes najst jedno velke NIC :D

3

Tuesday, April 27th 2010, 8:15pm

no len bisom doplnil ze lode mozes najst vsetky okrem hviezdy smrti ta sa tam najst neda
Einstein je mrtvy, Shakespeare je mrtvy...ani ja sa uz necitim dobre.

4

Saturday, May 1st 2010, 9:51pm

Áno, áno, môžeš dostať všetko, čo tu bolo písané... Len väčšinou v inej podobe, ako napr. ja som takúto správu dostal prvý-krát:

Expedícia objavila rádioaktívnu planétku s extrémne toxickou atmosférou. Skenery ukazujú zaujímavé zásoby surovín, preto sa pokúsime získať, čo bude možné...
Získali sme: Kovy 1.253.866.

Jupí, redesign! Naň som dlho čakal spoza kríčka, a po dlhom čakaní som sa dočkal...
:rofl:

5

Tuesday, May 11th 2010, 5:41pm

kambo kambovit

smod nitro// warn spam...prečítaj si pravidlá fóra
:ABaD: No fleetsave = no fleet :ABaD:

6

Tuesday, May 18th 2010, 6:07pm

ako sa dá dostať na expedíciu?

7

Tuesday, May 18th 2010, 6:50pm

normálne si dáš v menu Flotila, vyberieš lode ktoré chceš poslať a do súradníc musíš dať do posledného políčka pozíciu 16 a vybereš úlohu expedícia...ale opatrne, môžeš prísť aj o lode :)

8

Friday, May 21st 2010, 3:37pm

len dodám že musiš mať Astrofyziku(na Andromede) alebo Expedičné technológie(na Uni1-Uni4)

9

Saturday, October 2nd 2010, 7:23pm

a sry že sa pýtam ale tu som čítal že pirátov olebo alienov ... pirátov viem ale čo sú tý alieni ? to sú ako v tom filme Votrelec 1,2,3,4 ?? dík

warn haus: precitaj si pravidla fora!
SI Terminovaný

10

Saturday, October 2nd 2010, 7:53pm

Quoted

a sry že sa pýtam ale tu som čítal že pirátov olebo alienov ... pirátov viem ale čo sú tý alieni ? to sú ako v tom filme Votrelec 1,2,3,4 ?? dík

:biggrin: :biggrin: :biggrin: no ked zvycajne najdes alinenov tak mas vacsie straty alebo ta rozstrielaju... vzdy ked najdes alienov tak maju plus o 3 lvl vacsie technologie ako ty :)
Cestu si nájdem alebo spravím. ( Hannibal )

11

Monday, October 4th 2010, 11:52pm

Poprípade ak hráš Andromedu.sk tak tam môžeš stretnúť zopár Alienov. Napr. aj mňa. Akurát že mňa stretneš max. pri návrate z expedície.
Ale to som už asi odbočil od témy.

PS: na expedícií môžeš nájsť všetko okrem Hviezdy Smrti.
Zabíjam predsudky.

12

Saturday, October 9th 2010, 8:47pm

ja by som rad doplnil ze sa tam vYnimocne da najst aj obchodnik....
__DX__ two wordz for ya SUCK IT !!!

deuterium je pominutelne, trosky vsak nie, vase lode su vecne, stanu sa mojimi lodami

This post has been edited 1 times, last edit by "romanbn" (Oct 9th 2010, 8:53pm)

13

Sunday, October 10th 2010, 2:29pm

ja by som rad doplnil ze sa tam vYnimocne da najst aj obchodnik....

normálne že obchodínka nájdem ? už som mal všetko možné ale obchodínka ešte nie :)
:blllll: I play only for fun :blllll:

14

Tuesday, October 12th 2010, 7:13am

ja som mal raz a to ze som natrafil na milomilovnu cudziu rasu ktora by chcela s tebou povymienat
:admin: Hram IBApre zabavu :peace:
Aj pad na hubu je krok vpred

15

Tuesday, October 12th 2010, 12:35pm

Kedysi ked som ešte aj ja vysielal expedície som za malé a jednoduché výpočty :whistling: dostal bedničku teplej hmoty... 8o
A keď boh povedal a budiž svetlo.....my elektikári sme mali už káble natiahnuté...

16

Wednesday, October 13th 2010, 6:45am

no a ja som uz vcera aj nasiel votrelcov :) som ich zostrielal ale aj tak som mal pekné straty :(
SI Terminovaný

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

17

Wednesday, October 13th 2010, 3:00pm

zatvarame obchod..je po zaverecnej!
precitajte si na dobru noc pravidla fora a hry :) :thx: