You are not logged in.

1

Saturday, May 8th 2010, 12:51pm

Stracanie bodov

Chcem sa spýtať aký máte názor na strácanie bodov keď prídete o lode?mňa práve zničili a klesol som zo 6000 na 4600 a z miesta 790. na 903. kôli tomu rozmýšľam o skončení hry lebo to je už druhýkrát čo som prišiel o viac ako 1000 bodov jedným útokom

2

Saturday, May 8th 2010, 12:55pm

podla mna uplne nezmyselná téma :dash: ä

Ale dobre:D.Takže vydím že si to začal akurat hrat,čiže nedávaj všetko do letky.Stavaj budovy.Po čase si vybuduj letku.Aj tú ti zničia,tak ako každému.Myslím že klesnút o 1000bodov je takmer zanedbatelné.mna pár krát zničili.Raz som klesol o 60 000 druhý raz 66 000tis bodov.čiže Pekne začni vrážat do budov,a letku (NA ZACIATOK) nestavaj,lebo ako slabý hráč,z málo skusenostami sa stávaš teoretickým cileom,kedže ako predpokladam ani FleetSave nedávaš....

3

Saturday, May 8th 2010, 1:42pm

Ty to hras kvoli bodom?
Tak ako spomenul PoWer Man, suroviny vrazaj do budov a vyskumu. to ti nik nezoberie (aj ked - ak ti niekto znici mesiac, samozrejme prides i o vsetky budovy na nom a teda stratis i body). A letku maj zatial malu, rajdovaciu. Aj ked o nu prides, vela bodov ti to nezoberie. A pri jej neskorsom rozsirovani nezabudaj na Fleet Save. Lebo zase klesnes v bodoch :D
Uz som zluceny :rofl:

4

Saturday, May 8th 2010, 2:28pm

RE: Stracanie bodov

Chcem sa spýtať aký máte názor na strácanie bodov keď prídete o lode?mňa práve zničili a klesol som zo 6000 na 4600 a z miesta 790. na 903. kôli tomu rozmýšľam o skončení hry lebo to je už druhýkrát čo som prišiel o viac ako 1000 bodov jedným útokom

Je to neprijemne, ale tak to uz byva v tejto hre... nastastie budovy a vyskumy ti nikto neznici, nezoberie... preto tie mozes rozvijat, aj ked nemas letku... ak chces byt utocnik tak letku stavaj postupne s tazenim a vyskumami... ale ked vies, ze nebudes online, musis ju niekam poslat, aby ti ju neznicili... a najlepsie, ak uz mas mesiac, tak to rob z neho, pretoze ini hraci s mesiacmi ti tu letku mozu popmocou parabolickych teleskopov uvidiet v pohybe a znicit ti je 5 sekund po tom, co sa ti vrati... ak chces mozes si podrobnosti precitat v navodoch - fleetsave...
Ale nezufaj, 1000 bodov budes mat rychlo naspat, ak budes zlepsovat tazenie surovin.
Universum 1 - SK - [OUE] - 18 HoF - 2 Adv - 6 Moon - 9 DS Destroyed - Terminated
Universum 4 - SK - [__DX__] - 1 HoF - Terminated
Universum 6 - SK - [X-COM] - 3 or more unpublished HoF´s - playing as KAPUDRANT
Universum 9 - CZ - [PDS] - 7 HoF - 1 Adv - Terminated

5

Saturday, May 8th 2010, 5:42pm

Quoted

kedže ako predpokladam ani FleetSave nedávaš....
FleetSave som dal na časť letky lebo druhú som mal na útoku tú som zachránil ale potom ráno sa pripojím a ďalší útok a to bolo až po návrate flotily.

6

Saturday, May 8th 2010, 9:42pm

jááj ale FS sa dáva tak aby to tebe vyhovovalo....skús sa opýtať niekoho silného najlepšie s TOP100 oni ti poradia ako nato

a to že chceš končiť kvôli strate 1.000 bodov fakt nemá zmysel ja som padol asi niečo cez 400.000bodov a stále som na nohách....sú ľudia čo padli aj o 1-2mil. bodov a hrajú ďalej....všetko je to o tom ako sa ti to páči a ako to chceš hrať....samozrejme že na to potrebuješ aj skúsenosti....a tie nájdeš tu na fóre alebo sa opýtaj na niečo konkrétne v hre od niekoho najlepšie s TOP 100

táto téma nemá zmysel takže closed
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)