You are not logged in.

1

Tuesday, May 18th 2010, 5:59pm

Malý transportér

Keď postavím malí transportér môžem robiť expedície a získavať surovini z iních planét?

2

Tuesday, May 18th 2010, 7:10pm

Odporucam ti najst nejakeho silneho hraca v tvojej blizkosti a otravovat ho kopou otazok kym sa vsetko nenaucis.
Keď vám poviem že som dobrý budete si myslieť že sa chvastám.

Keď vám poviem, že nie, budete vedieť že klamem.

3

Tuesday, May 18th 2010, 7:23pm

no myslim ze na forum to je lepsie písť

4

Tuesday, May 18th 2010, 9:38pm

no myslim ze na forum to je lepsie písť
no expedicie mozes robit az ked siich viskumas podla urovne expedicnich tech. zalezi kolko mozes robit expd naraz a na ako dlhoich poslat
a z inich palnet ich tiez mozes ziskavat ale len ked tamnie je obrana a ani ine{ to zistis spio sondami] ak atm ma obranu musis pouzit aj bojove lode
najlepsie je najst si silnu aliancu v tvojom okolikde su skuseny hraci vetcinou ti poradia ako a co treba robit ja som tiez nic nevedel ked som zacianal hrat ale oni ma naucili dost toho
Einstein je mrtvy, Shakespeare je mrtvy...ani ja sa uz necitim dobre.

5

Tuesday, May 18th 2010, 10:44pm

tak lepšie by bolo pozrieť si sekciu návody, tam to máš všetko :)
ale keď sa už pýtaš - s MT (skratka pre malý transportér) môžeš útočiť ALE pozor ! je to slabá loď ktorá ma slabé štíty takže vela toho nevydrží takže útoč s ním len tam kde nie je obrana ani lode ;)
Expedície môžeš s ním robiť, ale predtým budeš musíš mať aspon 1. level expedičných, ak hráš na Andromede tak treba Astrofyziku asi 2. level...ale kým to budeš mať asi už krížnik bude v tvojich výrobných frontách :)

Ramzes

GO uni4, Andromeda, Capella

• Send private message

6

Wednesday, May 19th 2010, 11:42am

Quoted

Ako tu uz dakto pisal, na fore najdes vsetko potrebne.. ja som sa vela veci naucil tu, na zaciatok mi stacili..ale ak hras UNI2, kludne mi napis v hre spravu, rad Ti poradim co bude treba, pripadne pomozem pri utokoch/obrane. To plati pre vsetkych zaciatocnikov na UNI2

Quoted

Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:

Máš otázky?
Skús použiť IRC chat
http://board.ogame.sk/board88-ogame-sk/b…at-na-irc-chat/

7

Wednesday, May 19th 2010, 12:25pm

Quoted

Ako tu uz dakto pisal, na fore najdes vsetko potrebne.. ja som sa vela veci naucil tu, na zaciatok mi stacili..ale ak hras UNI2, kludne mi napis v hre spravu, rad Ti poradim co bude treba, pripadne pomozem pri utokoch/obrane. To plati pre vsetkych zaciatocnikov na UNI2

JA hrávam na andromede

8

Wednesday, May 19th 2010, 9:43pm

myslím že to je jedno kde hráš princíp hry je všade rovnaký :D takže ak si nedával pozor a nepozeral si sa do návodov (ale ak aj áno a nevieš o čo ide) tak napíš správu niekomu zo silnej ali (alebo z TOP100) oni ti určite poradia

a taktiež ťa prosím aby si nespamoval a prečítal si si pravidlá fóra :D .........ďakujem
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

9

Monday, May 24th 2010, 1:05am

ak nevies si rady napis top hracom sk serveru tu mas zopar nien TROLLO .VIP SRA.BOMIN DARKNES . mozno aj ja tyto ti urcite nepovedia nie a vzdy radi pomozu to my ver a moja osobna poznamka vaz si rady od vsetkych hlavne od tych co hraju uni1 pretoze kto vydrzi medi polikmy s celou fleet je uz pan hrac