You are not logged in.

1

Wednesday, June 9th 2010, 1:25am

Galaxytool

No neviem ci to tu nepadlo a ci nadarmo nezakladma nove vlakno ak ano tak sa vopred ospravedlnujem. A po zotpovedani otazki mozete vlakno zavriet. No kedze ide na stare vesmiri novi redisajn tak sa chcem opytat ako to bude s galaxytools ci buce nadalej fungovat ako fungoval pred tym? Alebo ho novy redizajn uplne odstavi zaujima ma to hlavne koli tomu ze som si ten Gtool uz nainstaloval na free hosting a aj som ho spojazdnil. Tak ze mi fachci. A opytat sa chcem ohladom Gtoolu ked skopirujem prehlad a vlozim ho a dam odoslat tak mi ho v prehlade databazy nezobrazi v com je problem?
2 x HOF

2

Wednesday, June 9th 2010, 3:01pm

teraz sa tak hlupo opytam , niesu nahodou pragramy tohoto tipu zakazane ? pokial nie, tak som nic nepovedal. pokial zakazane su, tak neviem na co to vobec vytahujes na svetlo ze to pouzivas.

5 Zvláštne podmienky pre používanie on-line hier

5.3. Užívateľovi je okrem toho zakázané vyvolávať on-line hru (vrátane všetkých jednotlivých internetových stránok) inými programami ako internetovým prehliadačom alebo client – programom daným k dispozícii. Toto sa obzvlášť vzťahuje na takzvané Bots ako aj iné Tools, ktoré by mali nahrádzať alebo dopĺňať internetové rozhranie. Taktiež sú zakázané skripty a úplne alebo čiastočne automatizované programy, ktoré zabezpečujú užívateľovi výhodu oproti jeho spoluhráčom. Sem patria aj funkcie auto-refresh a ďalšie, integrované mechanizmy internetového prehliadača, pokiaľ sa jedná o automatizované postupy.

podla mna sem spada aj galaxytools
pokial nie, tak sem to spada urcite:

Užívateľ nesmie za žiadnych okolností :
používať softvér, ktorý umožňuje „datamining“ alebo iným spôsobom zachytáva alebo zbiera informácie v súvislosti s on-line hrami,

3

Wednesday, June 9th 2010, 3:08pm

Quoted

Sorry Efo... ale musím to napísať....... Asi si spal 2 roky.. ked tvrdíš taketo niečo.....
Radšej sa porad s ostatnymi go než takéto veci začneš tvrdiť.
Existuje oraiders myslím ešte... tam su planetky napisane... a jasné že GT nepojde... aj fox odinštaluj....

~ Alea iacta est ~
--------------
Ži a bojuj, tak aby po tebe bolo vidieť výsledky.
EX TOP 1 ~ Uni 4 ~ Body: 3,691,664 (Umiestnenie v rebríčku: 1 z 619)

4

Wednesday, June 9th 2010, 3:12pm

Efo, GT a Foxgame maji vyjimku...
saso82, sozze: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/8588
tohle je verze pro redesign :) funguje, odzkouseno
Není lehký hrát, když jste s každým kamarád.

109

"Vstávat na útok umí každej debil, skill je všechno prospat."

5

Wednesday, June 9th 2010, 5:49pm

precitajte si prvu vetu co som napisal, a budte kludny.

6

Wednesday, June 9th 2010, 6:18pm

5.3. Užívateľovi je okrem toho zakázané vyvolávať on-line hru (vrátane všetkých jednotlivých internetových stránok) inými programami ako internetovým prehliadačom alebo client – programom daným k dispozícii. Toto sa obzvlášť vzťahuje na takzvané Bots ako aj iné Tools, ktoré by mali nahrádzať alebo dopĺňať internetové rozhranie. Taktiež sú zakázané skripty a úplne alebo čiastočne automatizované programy, ktoré zabezpečujú užívateľovi výhodu oproti jeho spoluhráčom. Sem patria aj funkcie auto-refresh a ďalšie, integrované mechanizmy internetového prehliadača, pokiaľ sa jedná o automatizované postupy.

No Efo este raz si precitaj citovanie VOP a odsek 5.3 a tam kde je to podciarknute nesmiem byt proste zvyhodneny oproti ostatnym spoluhracom takze GTool a Foxgame si moze rozchodit kazdy spoluhrac co ma na to naladu a chce to pouzivat. Kdo nechce nemusi to je potom jeho rozhodnutie dalej este okrem tychto 2 Programov je este jeden povoleni program ktory sa moze pouzivat neviem jeho nazov asi to je "NeoOgame" ak nie tak sa mylim. Teda tieto programi maju na pouzivanie vynimku. Dalej sozzeTC Gtool by uz mal fungovat aj na redizajn len treba najnovsiu verziu Gtoolu. Je mi jasne ze Foxgame na redizajne nefunguje tak o tom sa ani nebavim . A teraz bjehna ten link co si napisal to je iba pugin Gtoolu teda doplnok do mozili a je to iba cast Gtoolu ktora ti kopiruje a vklada udaje z Ogame namiesto teba. Ano uz mam najnovsiu veziu puginu ktora funguje na redizajne ale som sa pytal aj na Gtool ci netreba najnovsiu verziu na redizajn inastalovat na Free hosting. Lebo pugin mi vypisuje ze stranku kde ma vlozit udaje nenasiel. A teda na Gtool ked sa prihlasim ani nic neukazuje v databaze vesmiru. Bolo by dobre kebyze odpise nejaky skusenejsi hrac ktory sa v tom rozumie a poradi alebo napise navod ako spojazdnit a nadstavit Gtool aby isiel aj na redizajn. To by mi dost pomohlo nejaky novy navod ako rozchodit Gtool na redizaj.
2 x HOF

7

Wednesday, June 9th 2010, 6:34pm

Takze me a sozzeho povazujes za lamy? :D
Kde mas ten GT nainstalovanej? Ja ho mam normalne na IC a jede to (samozrejme s tim pluginem), ale nemel by v tom byt problem, jedinej rozdil je sber dat, na kterej potrebujes novou verzi toho doplnku, informace to posila stejny a ve stejnym formatu jako starej doplnek...
Chce to jenom aktualizaci, ale zkus presne popsat, jak se to chova atd., jinak ti fakt neporadim. (kdyz nebudu vedet, o co jde. Proste nejde jenom napsat: "nefunguje to, co s tim mam?")
Btw na redesign je Foxgame 2, ale funguje zatim jen na puvodne redesignovych vesmirech, chce to aktualizaci, aby to vedelo, ze ma fungovat i na starych vesmirech (tohle omezeni tam je, aby to nebugovalo na starym designu).
Sorry, jestli jsem te spatne pochopil...

109

8

Wednesday, June 9th 2010, 6:54pm

Oki oki asi sme sa nezhodli a ide skor o nedorozumenie za lamy vas nepovazujem . No plugin no mam s nim problem toto mi vypisuje ]
(debug=true
HTTP Request Status Code: 404
Stránka nenalezena!)
No a dalej
A aj ked skopirujem a vlozim prehlad galaxie do vkladania databazy na Gtoole tak mi to vobec neukaze v databaze ? Tak aspon porad.
2 x HOF

9

Wednesday, June 9th 2010, 7:01pm

Hm, to vkladani je divny, jakou mas verzi GT? Protoze kdyz to tam vkladas manualne, tak je asi rozdil v gal. na starym a novym designu. Uprimne receno, ja jsem to manualne nikdy nezkousel, kdyz je na to plugin :)
Sorry, myslel jsem, ze mluvis jenom o pluginu.
Kazdopadne ta errorovka je divna, jses si jistej, ze tam mas spravnou konfiguraci?
Ze tam v GT URL mas i "/secret/galaxyplugin.php"?

109

10

Wednesday, June 9th 2010, 7:12pm

NO teraz som daval dal GTool verziu na Free hosting v4.5.4 myslism ze to je najnovsia. A tu konfiguraciu podla mna mam spravne nadstavenu. A v GT URL by som mal mat /secret/galaxyplugin.php"
2 x HOF

11

Wednesday, June 9th 2010, 7:18pm

4.5.4 je nejnovejsi, mne to funguje i na 4.5.1
Vypis sem radsi tu tvou konfiguraci (pak ji odtud muzes smazat).
Kdyztak reinstalace GT, reinstalace pluginu, restart prohlizece...

109