You are not logged in.

1

Tuesday, June 22nd 2010, 1:06am

UNI4 SK

zdravicko,

dlhsiu dobu som ogame nehral a vidim tu novy vzhlad i na starych vesmiroch a teda by som sa rad spytal konkretne na aktivitu, funguje to ako na normalnych redesignovych vesmiroch pocnuc andromedou atd? priklad cokolvek sa robi na mesiaci nespravi to aktivitu? dakujem za odpoved :)
fahrenheit was here,
control your adrenaline...

2

Tuesday, June 22nd 2010, 7:32am

Praveze "machri" z game forge to teraz spravili tak ,ze na mesiaci vidis aj svoju vlastnu aktivitu aj ty sam :)

3

Tuesday, June 22nd 2010, 9:08am

RE: UNI4 SK

zdravicko,

dlhsiu dobu som ogame nehral a vidim tu novy vzhlad i na starych vesmiroch a teda by som sa rad spytal konkretne na aktivitu, funguje to ako na normalnych redesignovych vesmiroch pocnuc andromedou atd? priklad cokolvek sa robi na mesiaci nespravi to aktivitu? dakujem za odpoved :)
I na "normalních redisajn. vesmirech" jako je andromeda se ukazauje aktivita ...

Quoted

REV
uni2
sestřelujeme letky s tradicí od roku 2008

4

Tuesday, June 22nd 2010, 12:16pm

Praveze "machri" z game forge to teraz spravili tak ,ze na mesiaci vidis aj svoju vlastnu aktivitu aj ty sam :)
Tak to je naozaj smutne, hmm to bude problem robit aj FS inak ako rozmiestnenim :)

Quoted

I na "normalních redisajn. vesmirech" jako je andromeda se ukazauje aktivita ...
Hmm tak to prerobili uz aj tam? Lebo za mojich cias sa dala aktivita na mesiaci zistit iba zo spionaznych sprav a aj tam si mal cas minimalne 15 min takze to nebolo skoro k nicomu. Hmm to nam teda GF poriadne zavarili :)
fahrenheit was here,
control your adrenaline...

5

Tuesday, June 22nd 2010, 1:28pm

Quoted

Hmm tak to prerobili uz aj tam? Lebo za mojich cias sa dala aktivita na mesiaci zistit iba zo spionaznych sprav a aj tam si mal cas minimalne 15 min takze to nebolo skoro k nicomu. Hmm to nam teda GF poriadne zavarili :)
To jsi trosku zaspal dobu chlape ;) Pred cca 2mesici prisla verze andro co je ted vsude ...
Ta předchozí verze byla špatná. Hrat ogame bez hvezdicky je blbost :)

Quoted

REV
uni2
sestřelujeme letky s tradicí od roku 2008