You are not logged in.

1

Wednesday, August 4th 2010, 12:16pm

ogame ceztelefon

Mam otazku ohladne prihlasovania sa cez telefon mam Sonyericsson P1i a v nom Operu donedavna som sa prihlasil bez problemov ,ale odkedy je zmeneny sposob prihlasenia tak sa neviem prihlasit. Viete mi niekto poradit ??? DIK

2

Wednesday, August 4th 2010, 2:50pm

skus sa registrovat na MM OGame,cez to by ti to malo šlapat
Neni začo

3

Wednesday, August 4th 2010, 3:22pm

Skus popisat blizsie aky typ opery mas nainstalovany. Existuju dva typy pre telefony: Opera Minu a Opera Mobile.

Co tu napisal Power Man moze byt tiez riesenie ale z vlastnych skusenosti viem ze sa stranka MMOgame nacitava o kus dlhsie.

Co sa tyka typu Opera Mini tak podla toho co som sa dozvedel to cez nu nejde vobec.
Ja som mal v telefone nainstalovay typ Opera Mobile 10. Chybou tohto zase bolo ze som mohol donekonecna klikat na "Prihlasit sa" a naskocilo to len malokedy. Vsetko som vyriesil stiahnutim verzie 10.1 beta cez ktoru sa uz da prihlasit normalne ;)

4

Wednesday, August 4th 2010, 4:29pm

Ak viem tak Opera mobile je len pre telefony s Windows mobile alebo Symbian. Takze ti co taky telefon nemaju maju smolu. Alebo sa mylim?

5

Wednesday, August 4th 2010, 7:44pm

Takze mam v telefone opera mini a ked natukam meno a heslo a dam prihlasit tak znova len naskocia prazdne prihlasovacie policka a neprihlasi ma ....

6

Thursday, August 5th 2010, 1:10am

tiez som mal taky problem .. opera mini .. cez to niee :P .. treba staihnut opera mobile ...

-=TOP 10 ACS 2x=-
-=TOP 10 SOLO 2x=-
-= Advanced 17x =-
-= HOF 49x=-
-= HS down 173=-

7

Tuesday, August 10th 2010, 5:07pm

No takze som skusil ,ale nic na moj telefom Sonyericsson ( synbian UIQ ) som stiahol Opera mobile v.9,5 2beta ,ale ani to nepomohlo natukam meno ,heslo dam prihlasit a znova ma to hodi na povodnu stranku a prazdne policka ( meno heslo ) ak Vas este niekoho nieco napadne poprosim Vas dajte vediet dnes mi neako blbol doma net a na mesiac mi doletela letka a nevedel som sa dostat na ogame

8

Tuesday, August 10th 2010, 7:11pm

sorry za spam :(

9

Tuesday, August 10th 2010, 7:13pm

OMG ked chces neco aby ti fungovalo tak poriadne aspon citaj!
Ja som hovoril o verzii 10.1 beta

10

Tuesday, August 10th 2010, 9:41pm

Ano Assassin je viem ,ze si mi kazal verziu 10,1 tu som aj dal instalovat lenze moj telefon mi dal hlasku "Tento softver nemusi byt kompatibilny s vasim zariadenim " nainstalovalo to pekne a ked som dal spustit tak len hlasne " aplikaciu nemozno spustit " preto pisem ,ze vezme len 9,5 je to sony ericsson P1 a tam je synbian uiq je to uz nepouzivajuca sa platforma zcalo to pouzivat sonyericsson ,ale potom od toho upustil

This post has been edited 1 times, last edit by "hotdog23" (Aug 10th 2010, 9:48pm)

11

Wednesday, August 11th 2010, 1:17am

Tak sorry hotdog ale to si sem nenapisal :spammer:
Ked ti to teda nejde tak skus ako poslednu moznost nainstalovat prehliadac Skyfire Neviem ale ci na SE funguje. Ak nie tak ti asi neostava nic ine len sa prihlasovat cez portal MMOgame

12

Wednesday, August 11th 2010, 11:34am

Odkedy je tu redesing,ja ogame cez telefon nehram...lol ludia spametajte sa...Je to len hra...A ked predsa potrebujete na internet,tak chodte za PC,alebo si dam dlhe FS,Nie ?...kurnik,tak ked ta zostrelia tak sa svet nezrúti....Ale ked je to až take vážne,odporučam chodit cez to mmogame

13

Thursday, August 12th 2010, 4:21pm

Dik assassin ,ale pozeral som skyfire a to je len na android a nokiu takze moj tel. to nevezme .... a powerman ja nemam problem ist na net na PC ,ale sa mi nedavno stalo ,ze vecer som chcel sat FS a padol net a nebola noznost sa prihlasit cez telefon

14

Tuesday, August 24th 2010, 1:34am

ahoj

ako to je cez stranku MM ogame??

15

Tuesday, August 24th 2010, 6:55am

Skus pouzit google a hod tam MMOGame. Alebo rovno napis do prehliadaca www.mmogame.sk

Edit: Na uvodnej prihlasovacej strane vlavo hore je tiez MMOGame, tak aj tam mozes kliknut.

16

Wednesday, August 25th 2010, 4:19pm

ahoj

A prihlasit sa na MMOgame.sk mozem len cez telefon hmm??

17

Wednesday, August 25th 2010, 5:19pm

OMG co keby si najprv neco skusil a potom sa pytal...rozmyslaj trosku

18

Friday, August 27th 2010, 11:16pm

Je omnoho jednoduchsia cesta ako sa prihlasit cez mobil ;)
Na http://ogametools.id10t.us/emergency/ je stary klasicky emergency login...facha na opere mini bez problemov a netreba ani natahovat zbytocne vela dat... ziadne ondenie sa cez MMOGame nie je potrebne :D

19

Sunday, September 19th 2010, 1:26pm

Kto chce hrať Ogame cez mobil, stačí si stiahnuť novú a podstatne vylepšenú verziu Opera mini 5.1 . Okrem iného podporuje aj vyskakovacie okná, takže sa dá prihlásiť ako na PC. Ja mám Sony Ericsson W 995 a ide mi to tam bez problémov.

20

Monday, September 20th 2010, 11:53pm

Mne to prestalo fungovat, ked to zmenili (pouzival som opera mini 3), ale potom som dosiel na to ze to ide cez stranku, ktoru uvadza zagulach a nic viac nebolo treba riesit...
ale opera mini 5 sa oplati, to vam poviem... oproti predoslym sa ukladaju aj hesla a tak dalej... aj to ma krajsi vyzor aj ked je to koli tomu trochu komplikovanejsie...

Kazdopadne nikomu sa nechce srat s hladanim novsich verzii a dalsich programov, takze stranka cez ktoru to ide je tu: http://ogametools.id10t.us/emergency/
A ja viem ze je to neoficialne atd. ale tak co, nech sa niekam GFaci strcia, ked je to lepsie jak ich login, teraz ked ogame337.de uz nefici...
Universum 1 - SK - [OUE] - 18 HoF - 2 Adv - 6 Moon - 9 DS Destroyed - Terminated
Universum 4 - SK - [__DX__] - 1 HoF - Terminated
Universum 6 - SK - [X-COM] - 3 or more unpublished HoF´s - playing as KAPUDRANT
Universum 9 - CZ - [PDS] - 7 HoF - 1 Adv - Terminated