You are not logged in.

21

Tuesday, September 21st 2010, 12:33am

OMG vy tu polemizujete nad vselicim ale Game Login v portali ste si nevsimli ze? :P

22

Wednesday, September 22nd 2010, 11:39pm

stale je to zlozitejsie, ako cez ten co som udal
A cudne je, ze na board.ogame.cz ten login nie je.... zeby konecne nieco na ogame.skskor ako tam? :D
Universum 1 - SK - [OUE] - 18 HoF - 2 Adv - 6 Moon - 9 DS Destroyed - Terminated
Universum 4 - SK - [__DX__] - 1 HoF - Terminated
Universum 6 - SK - [X-COM] - 3 or more unpublished HoF´s - playing as KAPUDRANT
Universum 9 - CZ - [PDS] - 7 HoF - 1 Adv - Terminated

23

Thursday, September 23rd 2010, 1:14am

Ako pre koho achernar...ja ked na telefone cez Operu Mobile 10.1 otvorim Ogame portal tak automaticky mi obraz naskoci na gamelogin s uz vyplnenymi udajmi. Potom mi uz staci kliknut len na LOGIN
Takze dokopy som klikol len 3x a bol som na svojom accounte ;) (1, Otvorenie opery 2, kliknutie na preddefinovanu stranku (Portal) 3, kliknutie na login)

24

Thursday, September 23rd 2010, 10:09pm

myslel som v zmysle posuvania obrazu a mnozstva stiahnutych dat... aj mne naskoci po otvoreni operi ta stranka, ktoru mam ulozenu, a len dam log in... ale j´´´t to..
Postskiptum ja nemam co riesit, kedze jediny server kde kvazi hram, je u cechov, kde to v portali nie je....
Universum 1 - SK - [OUE] - 18 HoF - 2 Adv - 6 Moon - 9 DS Destroyed - Terminated
Universum 4 - SK - [__DX__] - 1 HoF - Terminated
Universum 6 - SK - [X-COM] - 3 or more unpublished HoF´s - playing as KAPUDRANT
Universum 9 - CZ - [PDS] - 7 HoF - 1 Adv - Terminated

This post has been edited 1 times, last edit by "Achernar" (Sep 23rd 2010, 10:12pm)