You are not logged in.

1

Friday, August 20th 2010, 2:32pm

Discussion about update

As our coma just posted, the next update will have a new feature.
It'll be possible to change the location of planets.
read more about is: Update - moving planets

Discussion in this thread please :)

tnx enigma

2

Friday, August 20th 2010, 2:58pm

Dalšia z mnoho hlúposti čo GameForge vymislelo...kurna toto je hrozne čo dovádzajú...cele toto je už totalne v keli.Týmto stratili význam útočne kolonie !...plus ešte aj mesiac si premiestnit...ach...asi sa už na to vykašlem totalne :(

3

Friday, August 20th 2010, 3:10pm

prepačte ale neda mi to a viem že dostanem asi warn.ale toto je najvačšia demencia akú GF mohlo spraviť...ano presne tak.načo su potom utočné kolonie?možeš mať skill ale ked sa ti dakto nastahuje do systemu a ešte aj s moonom????čo ked niekto na TH nemá peniaze????to nam tu budú vládnuť zazobanci????to nech sa rovno premenuje celá ogame.sk na evogame.sk prepáčte ale toto mi vážne nedalo... :grumble:

4

Friday, August 20th 2010, 5:23pm

Chlapci, keby ste si to dočítali do konca, tak by ste sa dočítali naslednovnú vec:

Quoted

The necessary dark matter (around 240k) will only be deducted if the relocation is successful.

Voľne preložené: Potrebná temná hmota (okolo 240k) bude odrátaná iba vtedy, ak je presun úspešný.

A to si sakra rozmyslím , či dám nejakých 20ečiek na temnú hmotu. Teda neviem ako vy, ale ja určite nie.

EDIT: Weafy ospravedlňujem sa, nedočítal som tvoj príspevok. Máš úplnú pravdu s tým, že Ogame-u budú vládnuť skôr zazobanci ako skilleri.
Kamaráti sú ako stromy. Keď do nich mlátiš sekerou, zomrú.

5

Friday, August 20th 2010, 6:10pm

mňa by len zaujímalo prečo zmenili Geológa na drahšieho, to asi preto lebo na tom zarábajú a admirála a veliteľa dali lacnejšie asi preto lebo to nik poriadne nevyužíva, v neskoršej fáze hry, ale štve ma táto politika GF, vždy všetko menia a hráčov sa na názory nepýtajú.....fakt hľadia iba na to ako si naplniť vrecká (viem že ako SMOD by som takéto názory nemal mať, ale aj ja som iba hráč a prostý človek ako vy ostatný, tak ja to takto okato ukážem :D )
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

6

Friday, August 20th 2010, 6:18pm

toto je podľa mňa úplná debilita s tým premiestňovaným planet , ide im tu iba o peniaze , preto zdražili geologa a obchodnika lebo to ľudia najviac využívajú ,niežeby to naopak zlacneli a využivalo by sa to ešte častejšie ale oni zdražia - v konečnom dôsledku nezarobia viac lebo sa to bude využívať menej
:blllll: I play only for fun :blllll:

7

Friday, August 20th 2010, 6:36pm

Ako povedal Bolek Polívka: Tetaaa! Nejde o maso, ňejaké maso fuurt, maso. Jde o peníze nee? :D

Nitro, práve takýto prístup ako ty :thumbup: , by mali zaujať aj ostatní stavbyvedúci. GF chce iba zarobiť a pritom už akosi zabúda na zmysel tejto hry. Ale potom nech sa nečudujú, prečo im servery ako .sk alebo .cz vymierajú. Postavenie v ranku by malo byť hlavne o schopnostiach a nie o tom, kto do toho vrazí viac prachov.

Smola. Vitajte v reálnom svete.

8

Friday, August 20th 2010, 6:37pm

Neviem o com sa tu hadate. nerozumiem ani slovo tomu updaetu.
Co tak kebyze to niekto do toho vlakna prelozi.
Dakujem.

9

Friday, August 20th 2010, 7:31pm

V skratke ide o to, že si za 240k temnej hmoty môžeš premiestniť planétu aj s budovami, obranou, loďami, a prípadne aj s mesiacom na iné súradnice.

Tá druhá časť je o tom že sa mení množstvo TH, za ktorú si privoláš obchodníka a aktivuješ tých dedkov tam hore vpravo v rohu.

Suma sumarum: GF chce zarobiť a nepozerá pritom na potreby hráčov.

This post has been edited 1 times, last edit by "DesertEagle" (Aug 20th 2010, 7:36pm)

10

Friday, August 20th 2010, 7:51pm

Dakujem.
Na českom fóre je to už preložené.

http://board.ogame.cz/board27-novinky/bo…1-3/#post261694

PS : Čo k tomu dodať. :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: ( Lamy sa potešia. Už to bude všetko o peniazoch. )
Som proti redizajnu starých vesmírov. Pre dosť hráčov to bude znamenať koniec s ogame.

UNI2 SK minulosť : pri odchode TOP1 :ABaD: UNI4 SK minulosť : pri odchode TOP1

... vlastné účty ...

11

Friday, August 20th 2010, 8:19pm

Ako ja tych GF nechapem som si myslel ze tato hra je pre hracov a nie pre nich dpc... nevim co chcu ako tymto dokazat.. sakra .. ja si kupujem TH iba mozno raz za polrok a aj to kvoli obchodnikovi.. ale toto je uz fakt moc ako pridu sem nejake lamky co maju peniazov jak nasratych a budu si premiestnovat planety aj s moonmy to je aka kkotina.. uz
to aby som tu bol aj cely den aby sa mi nejaky kkt cez noc nenastahoval do systemu a nedal ma dole.. uplna demencia.. proste vsetko sa uz toci len o peniazoch a vzdy sa najdu nejaky zazobanci co stale budu dotoho pchat peniaze...
Nech mi daju aj ban aj do zivotne ale toto ma uz poriadne nasralo ::: Vy GF . ... .. suhlasim s nitrom.. ;) jediny spravny MOD s ktorym som mal cest hrat par tyzdnov na capelle.. potom nech sa necuduju ze im vymieraju vesmiry na cz a sk.. takymto sposobom co robia to uz nieje normalne... len co hracom zbytocne znechutia hru.. :dash: :dash:

BLBY GF daj te sa :actionsmiley1: :actionsmiley1: :actionsmiley1: :actionsmiley1: :actionsmiley1: :actionsmiley1:
poslite im to do nemecka/color] :ABaD: :ABaD: :ABaD:

smod nitro// akože ono dalo sa to aj inakšie napísať, warn za porušenie pravidiel fóra
Counter Strike 1.6
4 E V E R

12

Friday, August 20th 2010, 9:05pm

Dakujem.
Na českom fóre je to už preložené.

http://board.ogame.cz/board27-novinky/bo…1-3/#post261694

PS : Čo k tomu dodať. :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: ( Lamy sa potešia. Už to bude všetko o peniazoch. )

Tiger si zlaty ze sa tak staras, ale odkedy ceske forum preslo updaetom tak ho necitam. lebo je to otrasne... a nemam zaujem o taketo zmeny.
TAk uz len sledujem toto forum dokedy sa bude dat. A ked pride update aj sem som skoncil uplne s prispevkami.
DesertEagle dakujem za strucny ale vyborny obsah ...

13

Friday, August 20th 2010, 10:50pm

nechapem co vas to rozculuje ... ku mne do systemu sa moze nastahovat aj 14mesiacov a nic to somnou nespravi ato nepisem preto ze som top1 aj keby ze som top 100tak ma to nebude trapit :D

to premiestnovanie planet sa oplati jedine tak k nejakym lamam co nevedia robit fs a taky ludia zas nemaju take letky aby sa oplatilo obetovat cez 200k TH
takze pre mna sa nic nemeni

a ten geolog a obchodnik .. hram to 7r ci kolko a obchodnika som pouzil max 3x
geolog??? no tak co ak ma vytocia tak som si naposledy objednal geologa zaobidem sa aj bezneho tak spravim denne o 10raidov navyse :D

xrunho: mal by si sa troska zamysliet nad tvojim vyjadrovanim toto je verejne forko myslim si ze nik neni zvedavy na tie nadavky svoj nesuhlas mozes vyjadrit aj inymi slovami ;)

Vojna sa skončí, ale moja armáda je večná

14

Friday, August 20th 2010, 11:06pm

to je to pekna hlupost ,ale mysli,ze sa to bude velmi malo puzivat,ked ze to daku tu palku bude aj stat..mne je to uplne FUK. Planetu si clovek spravi kde chce ,mesiac ak je sikovny tiez, tak je to jedno..dost silno pochybujem,ze to niekto bude dako hromadne pouzivat.JE to hlupsot,len chcu s hracov tahat prachy.
na 100% najkrajsi hrac OGAME....aspon co som porovnaval podla foto :-DD

15

Friday, August 20th 2010, 11:14pm

aj tak sú SK a CZ servery pre nich nezaujímavé, takže si v podstate robia to čo navrhnú alebo sa páči na iných serveroch ako de,fr,org pretože tam sú ich skutočné peniaze, ale aj napriek tomu si myslím že by sa mali zaoberať aj tými malými servermi pretože aj tie by im vedeli vyniesť iné peniaze nebyť ich poniektorých nápadov a vecí čo robia, ale keďže chcú radšej počúvať nezdravý rozum a iba nejakých somárov čo to ani nehrajú, jedine tak na skúšobných serveroch čo sa ani normálnym ľuďom nenaskytne tak budiš ale to je ich problém a ich veci kvôli ktorým onedlho môžu rovno SK a CZ servery zatvoriť, ale nech v tom kľudne pokračujú aj ďalej, takto rovno zatvoria aj všetky OGame servery (je to môj názor ako hráča nie ako Moderátora a tak mi je jedno aké následky za toto budem znášať, nenapísal som nič viac ako pravdu!)
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

16

Saturday, August 21st 2010, 6:47am

Gratuluju, originalita se ztraci, jen tak dal, at jsme jako Travian, ze?

Takhle kazit taktiku, fuj!
Darovaných měsíců na OGame.sk: 108

17

Saturday, August 21st 2010, 9:28am

Samozrejme sa prikláňam k názorom že je to hlúposť.Ja by som bral radšej nejaké novinky v tipoch lodí, trebárs aj s čiastkou temnej hmoty, zaujímavejšie expedície, aby hra mala nejaký ten aspoň malinký dej...
A keď boh povedal a budiž svetlo.....my elektikári sme mali už káble natiahnuté...

18

Saturday, August 21st 2010, 1:25pm

...klinec do rakvy ogame.sk...teraz to uz nebude o skille...viem si predstavit par hracov s velkymi letkami ktore tieto moznosti urcite budu vyuzivat...ale niesom si tym zase celkom isty...ci sa nejedna len o presun v systeme...ako napisal jeden hrac na CZ...:

No tak to je teda upgrade.......no co na to říci , raději nic .
Spíš mě zaujala jiná věc , dle toho přeložení DRSONě bych to spís chápal jako , že se dá jen částečně měnit jen pozice v systému , což zas považuju za nesmysl kdo by za to platil a nebo to jen špatně chápu a lze se přemistovat kamkoliv , ale to zas pak nechápu když můžu "měnit" galaxie proč je tam to omezení rozpětí v systémech .

...takze by som poprosil adminov aby to objasnili o aky presun sa jedna...

This post has been edited 1 times, last edit by "Merrevick" (Aug 21st 2010, 1:33pm)

19

Saturday, August 21st 2010, 1:36pm

Quoted

noo ked som si to precital v klude som si zanadaval doma nie na fore :) ako takto zmizne adrenalin a taktika ked si hrac v noci presune plaetu k vam do sistemu posle si tam HS a mate mesiacik dole ... takto zmizne cihanie a aj zabava ... dalej cihanie kedy tu hrac byva a kedy nie proste si v noci presunete mesiac a rano zrecyklujete trosky ... dalej adrenalin nieje ked letite na moon asi 5 hodin v sisteme ale dajme tomu cez 20 sistemou to je potom zabava a naval adrenalinu :) nie si obetovat niake to € a bezstarosti zostrelit koho len chcete ..

môj nazor "prvy " nazor ihned po precitani sem psiat nebudem bo by bol hrooozne dlhy chladok za inzult :)

PS : malo kto je ako nitro alebo memphisto :) co na srdci to na jazyku a tak by to aj malo byt nie ze s si robia iba to co im vyhovuje :)
Dátum 7.9.2011 sa navždy zapíše do histórie hokeja.

Celý život je iba cesta k smrti...

20

Saturday, August 21st 2010, 2:28pm

to Merrevick: Môžeš sa presúvať do ľubovoľnej galaxie a systéme, ale v istých hraniciach pozície, na ktorej máš planétu. To znamená ,že planétu napr. z 1. pozície nemôžeš presunúť na 15. pozíciu. Tie hranice sú 1-3, 4-12, 13-15.

Pre ostatných ešte jedno malé upozornenie, ktoré si asi neuvedomili.

Quoted

Between activation of the feature and the movement is a delay of 24h.

Teda, že medzi aktiváciou a samotným presunutím je 24 hodín. Takže ak vás niekto, kto je napr. 60 systémov od vás oskenuje a nájde vám flotilu, tak aj tak musí čakať deň, kým si presunie planétu do vášho systému, aby vás zničil. V žiadnom prípade nechcem tento update obhajovať, ale neberte to až tak tragicky, že vás niekto v noci rozbije. Samozrejme, že ak napr. robíte FS stále z toho istého mesiaca a v ten istý čas, tak si niekto v noci môže presunúť planétu s mesiacom, potom o poslať DSky na zničenie mesiaca a potom vám dať dole flotilu, ale ešte tu je jeden dôležitý faktor ( teda dúfam, že je to tak ako si myslím. Lepší v angličtine ma opravte, ak sa mýlim.)

Quoted

All resources, buildings and defense will move directly, the fleet will go after the target without deut costs but with it´s usual flight time (so it can be better to move it via jump gate later on, ships NOT shown in phalanx).The jump gate on the relocated moon will be deactivated for the next 24h.

V mojom ponímaní ide o to, že suroviny, budovy a obrana sa premiestnia hneď a flotila poletí na cieľovú planétu v zvyčajnom čase letu, ale bez nákladov na deutérium. Takže aj keď si všimnete, že niekto sa vám nasťahoval do systému, flotila mu tam ešte zrejme letí. Taktiež brána na presunutom mesiaci je deaktivovaná na 24hodín.

Takže nemajte veľké oči a neberte všetko tak tragicky :)