no ja som bol kedysi regnuty aj na ogame.de a preto mi aj prisiel dotaznik okolo hry kde sa pytali na nazor hracov o update a podobnych veciach. je pravda ze si hrabu do vreciek ale kto by nehrabal keby mal moznost aj ked niektore veci su uz fakt vela . no ale chcel som povedat ze o novinkach rozhoduju zvetsa hraci z nemecka..... podobny dotaznik som dostal aj v inej hre od GF kde som bol tiez zaregistrovany na de.vždy všetko menia a hráčov sa na názory nepýtajú.....
no ja som bol kedysi regnuty aj na ogame.de a preto mi aj prisiel dotaznik okolo hry kde sa pytali na nazor hracov o update a podobnych veciach. je pravda ze si hrabu do vreciek ale kto by nehrabal keby mal moznost aj ked niektore veci su uz fakt vela . no ale chcel som povedat ze o novinkach rozhoduju zvetsa hraci z nemecka..... podobny dotaznik som dostal aj v inej hre od GF kde som bol tiez zaregistrovany na de.vždy všetko menia a hráčov sa na názory nepýtajú.....

No citam a cudujem sa ...hral som par hier od GF... ale vsetky hry od nich su v jednom uplne rovnake ..kto si viac zaplati do ich vrecka bude mat viac vyhod..co je samozrejme logicke..a ti co nie su ochotni platit za lepsie hracie podmienky maju casom smolu ...
Mna vlastne nie je absolutne nic do toho ako si kto naklada so svojimi peniazmi..ale mne to pripada uplne chore...tiez som si parkrat zakupil temnu hmotu a potom som si trieskal hlavu ze vlastne na co ?
a toto presuvanie planet - total blbost ...bude to tesit asi iba HAUSA...
nedavno som prastil s inymi GF hrami ...ogame bude dalsia...
a Powerman... s tymi cislami co si tu daval.. tak si trochu mimo ale nebudem to tu rozvadzat..
I play only for fun
Quoted
Dear Users
Today we're starting a major survey about the present and future of OGame. Would you like to help us shape the future of OGame? Then let us know what you like about the game and what you'd like to see improved. You can reach the survey via the in-game banner* or by following this link.
http://www.surveymonkey.com/s/PF237QP
the survey will be open for approximately a week
Thanks in advance for your feedback and your ideas!

Haus povedz mi ale na co to bude ktokovek skusat ????????????? v tomto prazdnom vesmire ??? skoro 25 Euro za 500k hmoty = dva presuny.....Ogame do teraz nebolo o peniazoch ale teraz uz bude...
ani ja nebudem menovat ine hry kde sa hraci preklikali na TOP 1 len preto lebo si za realne peniaze kupili vyhody ale co z toho maju ????
ja hram iba pre zabavu... ale nikdy sa nebudem porovnavat so zvyhodnovanymi hracmi...(to je asi take iste ako ked hram korespondencny sach a druha strana pouziva pocitac)
sorry sa spam...ja to proste asi nikdy nepochopim
Quoted
REV
uni2
sestřelujeme letky s tradicí od roku 2008

Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH