You are not logged in.

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

21

Monday, August 23rd 2010, 11:33am

mne osobne tato zmena vyhovuje aj ked bude stat dost vela..uz len koli tomu ze lietam vylucne s DSkami a mam vyhliadnutych par hracov co si letku schovavaju za obranu a dalekych galaxiach odo mna...a samozrejme takyto hraci si tu letku nezasluzia!!!

summa summarum: vitam toto riesenie na starych serveroch, dovtedy kym nebude max. pocet planet viac ako 9 :D

PS: prelozim to bud dnes poobede alebo zajtra :imp:

22

Tuesday, August 24th 2010, 1:11pm

No tak toto ma donutilo si znova zisit heslo a prihlasit sa sem... GF zas raz robi kardinalnu zmenu v hratelnosti, ktora je uplne, ale uplne stupidna...
Akoze redesign a astrofyziku som este nejak prehltol, ale toto je fakt hruza...namiesto toho aby pridali nieco nove zaujimave, tak len dalej rozburavaju uz teraz pekne pokazenu hratelnost... :pillepalle:
Aj tak ma zaujima ci si to niekto bude kupovat...za tie peniaze by mi to urcite nikdy nestalo...

23

Wednesday, August 25th 2010, 9:09pm

Ako pisal merrevick dalsi klinec do rakvy od GF....... Zdravim aktivne nehram ale sledujem novinky...... GF chce takto pomaly ale isto odstavit drobne servery ako SK alebo CZ. Cital som vase komentare vo vacsine mate pravdu, ale podotikam GF netrapi az tak kritika hracov.....? Pereco?...... za tie roky prevadzkovania serverov sa uz pekne nabalili od hracov ktory si kupuju hraciu menu . Tak na co ich ma trapit nejaka kritika. Prikal: Ono je to podobne v kazdej firme nieco vymislia daju to do prevadzky ludia si to kupuju a oni maju prachy, ked je nejaka kritika povedia ze sa na chybach pracuje ze musia vydrzat kritika opadne a atmosfera sa ukludni, a ked sa nahodou niekto opyta ci uz maju chyby odstranene povedia ze stale na tom pracuju a aj na dalsich upravach. A oprava tych chyb aj nieco stoji zaplatit ludi, programatorov a pod tak preto vkladaju dalsie somariny ktore su spoplatnene. Proste udrzba je stale tak naroky stupaju.
2 x HOF

24

Wednesday, August 25th 2010, 9:47pm

aale ludia...to neni o tom...
Pozrite si napr. org servery...kurnik šak tam hra cez 70 000 hráčov
alebo si pozrite polske servery..ved tam je viacej hráčov ako na ORG.
Ludia skuste troška porozmýšlat,gameforge sa zameriava na taketo velke servery.
A zoberte si...Nech ogame hra dokopy na všetkých uni 2Mega hráčov
Kolko znich je prachatých ? dajme tomu tak minimalne 200 000 ...
200 000 x 50E (nech ich ogame vynde tolkoto mesačne)
to už je číslo na zamyslenie.
A tie čísla som dával odhadom.
a dam ruku do ohna že tých hráčov je ešte mrtne vela...
tak myslíte že GF trápi čo si mi povieme ?
šak GF vlastní ešte 10-15 takýýchto hier ako OGame...
tak toto je biznis jak h**ado

25

Wednesday, August 25th 2010, 10:29pm

vždy všetko menia a hráčov sa na názory nepýtajú.....
no ja som bol kedysi regnuty aj na ogame.de a preto mi aj prisiel dotaznik okolo hry kde sa pytali na nazor hracov o update a podobnych veciach. je pravda ze si hrabu do vreciek ale kto by nehrabal keby mal moznost aj ked niektore veci su uz fakt vela . no ale chcel som povedat ze o novinkach rozhoduju zvetsa hraci z nemecka..... podobny dotaznik som dostal aj v inej hre od GF kde som bol tiez zaregistrovany na de.

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

26

Thursday, August 26th 2010, 10:48am

vždy všetko menia a hráčov sa na názory nepýtajú.....
no ja som bol kedysi regnuty aj na ogame.de a preto mi aj prisiel dotaznik okolo hry kde sa pytali na nazor hracov o update a podobnych veciach. je pravda ze si hrabu do vreciek ale kto by nehrabal keby mal moznost aj ked niektore veci su uz fakt vela . no ale chcel som povedat ze o novinkach rozhoduju zvetsa hraci z nemecka..... podobny dotaznik som dostal aj v inej hre od GF kde som bol tiez zaregistrovany na de.

a to je zaujimave ze maju na fore 46 stranok kde asi kazdy hovor nie :D
ale ako som uz povedal ,ja som len a len rad :D

27

Thursday, August 26th 2010, 12:25pm

update....

No citam a cudujem sa ...hral som par hier od GF... ale vsetky hry od nich su v jednom uplne rovnake ..kto si viac zaplati do ich vrecka bude mat viac vyhod..co je samozrejme logicke..a ti co nie su ochotni platit za lepsie hracie podmienky maju casom smolu ...
Mna vlastne nie je absolutne nic do toho ako si kto naklada so svojimi peniazmi..ale mne to pripada uplne chore...tiez som si parkrat zakupil temnu hmotu a potom som si trieskal hlavu ze vlastne na co ?
a toto presuvanie planet - total blbost ...bude to tesit asi iba HAUSA...

nedavno som prastil s inymi GF hrami ...ogame bude dalsia...

a Powerman... s tymi cislami co si tu daval.. tak si trochu mimo ale nebudem to tu rozvadzat..

28

Thursday, August 26th 2010, 12:35pm

takže doteraz som mal o tomto všetkom iný názor, keďže prídem na mail vidím nepíše mi nik že by niečo potreboval tak ho len zamžem! k tomu bol po nemecky, ale keďže som sa dosť dlhý čas po nemecky učil tak som si dal tú námahu a preložil som si to no a v krátkosti bol to takýto mail!
originál veta: OGame - deine Meinung ist uns wichtig!
preklad: OGame - tvoj názor je dôležitý

tak som si na to klikol a ono ma to prehodilo na dotazník, pekne som im to tam všetko vyplnil, je to to o čom tu už niekto písal, posielajú maili a pýtajú sa ľudí na ich názory, čo by zmenili a pod. Samozrejme uvítal by som to keby že to je v inom jazyku, ale s pomocou slovníka som si preložil zložené slová, a pekne som im vyplnil všetko, a čudovali by ste sa na čo všetko sa tam pýtajú, takže môj záver s tohto je taký, že ak to väčšina robí tak ako ja doteraz teda tak že to iba vymaže tak sa potom nečudujem že nadávame na zmeny ktoré robí GF, lebo si neprečítajú aj od nás názory, ktovie koľko by toho tie naše názory mohli zmeniť!! takže odporúčam tým hráčom čo túto hru by chceli hrať viac podľa svojich predstáv aby takéto dotazníky vyplňovali, napr. našiel som tam aj kolónku o tom či by sa mi páčilo aby boli nové lode v hre, výskumy a pod. veci, čiže stojí to zato sa na to pozrieť ;)
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

29

Thursday, August 26th 2010, 9:11pm

No citam a cudujem sa ...hral som par hier od GF... ale vsetky hry od nich su v jednom uplne rovnake ..kto si viac zaplati do ich vrecka bude mat viac vyhod..co je samozrejme logicke..a ti co nie su ochotni platit za lepsie hracie podmienky maju casom smolu ...
Mna vlastne nie je absolutne nic do toho ako si kto naklada so svojimi peniazmi..ale mne to pripada uplne chore...tiez som si parkrat zakupil temnu hmotu a potom som si trieskal hlavu ze vlastne na co ?
a toto presuvanie planet - total blbost ...bude to tesit asi iba HAUSA...

nedavno som prastil s inymi GF hrami ...ogame bude dalsia...

a Powerman... s tymi cislami co si tu daval.. tak si trochu mimo ale nebudem to tu rozvadzat..

no podľa mňa ogame zatiaľ nieje moc o peniazoch ,kšudne môžeš byť aj v top 5 a nemusíš používať žiadnú temnú hmotu , ogame nieje ako iné hry , kde sa bez peňazí nedostaneš ani do top 100 nejdem tu menovať jednotlivé hry , ale musím povedať že všade to ide dolu vodou , ším ďalej tým je všade menej hráčov ,podľa mňa to bude asi tým že vznikajú stále nové a nové online hry tak ľudia si vyberú čo sa páči im a ogame ide dvojnasobne dolu vodou aspoň Sk servery :)
:blllll: I play only for fun :blllll:

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

30

Friday, August 27th 2010, 9:01am

jj bude ma to tesit koli mojim :ds:...

hlavne som zvedavy ze kolko hracov to nevyskusa aspon raz ked uz bude mat tu moznost... :w00t:

31

Friday, August 27th 2010, 9:28am

Haus povedz mi ale na co to bude ktokovek skusat ????????????? v tomto prazdnom vesmire ??? skoro 25 Euro za 500k hmoty = dva presuny.....Ogame do teraz nebolo o peniazoch ale teraz uz bude...

ani ja nebudem menovat ine hry kde sa hraci preklikali na TOP 1 len preto lebo si za realne peniaze kupili vyhody ale co z toho maju ????

ja hram iba pre zabavu... ale nikdy sa nebudem porovnavat so zvyhodnovanymi hracmi...(to je asi take iste ako ked hram korespondencny sach a druha strana pouziva pocitac)

sorry sa spam...ja to proste asi nikdy nepochopim

32

Friday, August 27th 2010, 7:43pm

on board.ogame.org i found this post:

Quoted

Dear Users

Today we're starting a major survey about the present and future of OGame. Would you like to help us shape the future of OGame? Then let us know what you like about the game and what you'd like to see improved. You can reach the survey via the in-game banner* or by following this link.

http://www.surveymonkey.com/s/PF237QP

the survey will be open for approximately a week

Thanks in advance for your feedback and your ideas!

Perhaps it's a good idea to give your opinion for the future?

tnx enigma

33

Friday, August 27th 2010, 11:05pm

very good idea with survey... but why we wait for this so long ?

34

Saturday, August 28th 2010, 5:45am

presne toto som mal na mysli aj ja, prišlo mi to mailom :D
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)

35

Saturday, August 28th 2010, 1:19pm

keby to bolo aspon v češtine.Zas nie všetci ovládame angličtinu uplne super a google translator sa mi koli tomu vyťahovať nechce... :(

36

Monday, August 30th 2010, 11:52am

buď rád že to je v angličtine, ja som to vypĺňal v nemčine ;)

37

Monday, August 30th 2010, 1:16pm

Haus povedz mi ale na co to bude ktokovek skusat ????????????? v tomto prazdnom vesmire ??? skoro 25 Euro za 500k hmoty = dva presuny.....Ogame do teraz nebolo o peniazoch ale teraz uz bude...

ani ja nebudem menovat ine hry kde sa hraci preklikali na TOP 1 len preto lebo si za realne peniaze kupili vyhody ale co z toho maju ????

ja hram iba pre zabavu... ale nikdy sa nebudem porovnavat so zvyhodnovanymi hracmi...(to je asi take iste ako ked hram korespondencny sach a druha strana pouziva pocitac)

sorry sa spam...ja to proste asi nikdy nepochopim

Speedo z jedné strany tě chápu z druhé zase hause.
Ono jde o to, že i kdyz zacnes hrat og a nepouzivas temnou hmotu můžeš úplně v pohodě konkurovat hráčům co mají miliony temné hmoty.
Hra je v tomto dobře nastavená. Vzdy ten kdo má peníze ma o mnoho lehčí život tak i hru.
Každopádně i já určitě využiju možná do budoucna přemístění planety, jelikož když jsem pred rokem a něco rozmistoval planety vesmír byl uplně jinej.
Mě by se líbílo, abych za přesun planety zaplatil surovina ne temnou hmotu.
Každopádně jsem hráč kterej nikdy nevěnoval GF ani korunku. Tak to bude i nadále.

Quoted

REV
uni2
sestřelujeme letky s tradicí od roku 2008

38

Monday, August 30th 2010, 6:00pm

Sra... uplne suhlasim s tym co si napisal >>>>> Vzdy ten kdo má peníze ma o mnoho lehčí život tak i hru<<<<<
Ale je tu jedno velke ale...nechcem sa velmi pustat do debaty asi by to k nicomu neviedlo mam svoj nazor a ten mi nikto nezoberie....samozrejme ze GF by neexistoval keby nemal podporu platiacich hracov...v zahranici proste nemaju problem s kupovanim tychto balickov vyhod... stacilo mi ked som sa zaregistroval na jedne nemecky server jednej klikacej hry a pozrel som si 1 TOP hraca...a hned mi bolo jasne kolko tam asi tak vrazil realnych penazi aby bol TOP1...ale ze by to bolo k niecomu dobre tak o tom ma nepresvedci nikto

Co sa tyka tohoto update na presun - super myslienka presun za suroviny...ale tu uz by hrozilo ze to bude skoro nahanacka ako v clovece nehnevaj sa... skakali by vsetci

a HAUS... uz ked zacnes skakat - a nahodou sa presunies k hracovi co sa rozhodne presunut tiez tak chcel by som pocut Tvoj nazor ze naco to bolo dobre...ibaze ogame nie je o tom KEBY BOLO KEBY...

ak sa niekto presunie ku mne len preto aby mi znicil napr. mesiac (pripadne pokus o znicenie celej flotilly napr. vo velmi neskorej noci aby vyuzil asi to ze dotycny urcite nebude online tak mu urcite nepogeratulujem pretoze to uz nie je ziaden skill...a to je uz dalsia strana mince tejto hry.. kto tomu venuje viac casu tym je vyssie v rebricku...

pre tuto chvilu odo mna vsetko.. nezvycajne som sa rozpisal na moj vkus...

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

39

Tuesday, August 31st 2010, 8:28am

zabudas na 2 podstatne fakty, ked uz k tebe skocim a ty si to nevsimnes tak si noob a hotovo, pretoze este 24 hodin nemozem na tej planete nic robit :)
druhym faktom ostava ze vesmiry si ako si napisal uplne prazdne...tak isto to aj znamena ze drtiva vacsina hracov zostala pohodlna(okrem tych co maju 50k bodov v lodiach a TOP hraci 150k takze si na ne musia davat pozor) cize prestali robit FS alebo sa spoliehaju na rozne faktory...ja toho hodlam vyuzit kedze viem o vela vela letkach ktore takto funguju(na mojom vesmire).. :pwnd: