You are not logged in.

1

Thursday, August 26th 2010, 5:35pm

Zapamatovanie si prihlasovacich udajov

Od verzie 1.2.5 zmizlo z prihlasovacieho okna moznost zapamatovat si prihlasovacie udaje. Nie ze by to bol nejaky velky problem, ale ked to uz zrusili, nemohli to vykompenzovat aspon tym, ze po kliknuti na "Hraj!" to automaticky hodi focus na "Pouzivatelske meno"?

2

Thursday, August 26th 2010, 6:11pm

ja by som tiež rád odstránil túto vec a chcel by som to naspäť, pretože mi to uľahčovalo prihlasovanie, budeme si musieť teda počkať na vyjadrenie adminov
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

3

Thursday, August 26th 2010, 7:24pm

tak tak tak aj ja sa pridávam aj na CZ maju stým to problém . :ship:

Môj nový nick :Malarkey a hrál som uni2: SB_SVK a hrám barym: vrrrrr
počet mesiacov darovaných tu na ogame :5
:cursing:

4

Thursday, August 26th 2010, 7:34pm

takže odpoveď našich pánov adminov je taká že GF to zrušilo z bezpečnostných dôvodov takže darmo budeme teraz o tom diskutovať ;)
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)

5

Thursday, August 26th 2010, 7:37pm

škoda toho ja som si už na to zvykol :) ,čo už GF sa zas pochlapilo :D:D
:blllll: I play only for fun :blllll:

6

Friday, August 27th 2010, 5:48pm

vraj sa môžme prihlasovať cez MMOgame

7

Friday, August 27th 2010, 7:07pm

to je fak :cursing: t super, som to am mal ulozene,teraz som sa siel regnut a nevedel so msi spoment na heslo...este ze som si dal heslo rovnake aky mam nick ,inac by ;( som si uz snad ani nezahral.. :love:
na 100% najkrajsi hrac OGAME....aspon co som porovnaval podla foto :-DD

8

Saturday, August 28th 2010, 8:17am

ono keď nevieš heslo tak sa dá aj zaslať na email

9

Saturday, August 28th 2010, 7:37pm

no bola by haluz keby mal na mail rovnake heslo ako na ogame :D

10

Saturday, August 28th 2010, 8:05pm

samozrejme ze mam,sak sa to lahsie pameta ne ? ?(
na 100% najkrajsi hrac OGAME....aspon co som porovnaval podla foto :-DD
This post has already been reported.

11

Saturday, August 28th 2010, 9:08pm

Mne sa nepáči, že to menia zrejme podľa nálady, raz je to tak potom inak, potom zase tak isto.
Neviem načo je to dobré

:huh:

Darované mesiace:

4

12

Sunday, August 29th 2010, 3:43pm

Tak keby to nemalo zmysel, asi by to nerobili len tak z dlhej chvíle :P Ale tak pravda, že to nasralo trošku aj mna nakolko používam heslo, ktoré my vygenerovalo keď som si to pôvodne zabudol :D
Nejako sa mi to nechcelo meniť a už som si zvykol no xD

13

Monday, August 30th 2010, 11:50am

takže táto téma slúžila na otázku a odpoveď prečo táto možnosť zmizla, ale keďže je to už všetko vyriešené tak nemá zmysel takto zbytočne spamovať, aj tak s tým my už nič nezmeníme, pretože je to tak z bezpečnostných dôvodov, takže nám neostáva inšie iba ako tieto údaje pekne písať, aspoň si zapamätáte svoje heslá ;)