You are not logged in.

1

Thursday, September 23rd 2010, 3:15am

texti do ali

mozete mi poradit niak zlepsit aiaciu dat tam niake efekti a tak niaky program existujee hmm??

2

Thursday, September 23rd 2010, 9:19am

Quoted

mozete mi poradit niak zlepsit aiaciu dat tam niake efekti a tak niaky program existujee hmm??
Ak niekto rozlúšti. čo si práve napísal, tak ti hádam aj poradia, držím palce ^^

(online)

3

Thursday, September 23rd 2010, 9:21am

Tohle by pro začátek mohlo stačit:
http://www.abcknihy.sk/Kniha/diktaty-a-p…ol-2078339.aspx
http://www.juls.savba.sk/ediela/psp2000/psp.pdf

a pak bych pokračoval tímto: :search:
Není lehký hrát, když jste s každým kamarád.

109

"Vstávat na útok umí každej debil, skill je všechno prospat."

4

Thursday, September 23rd 2010, 5:47pm

:biggrin: :search: :search: :biggrin: kks neviem neviem keby presiel narodnosty zakon o slovencine.... uz by si vyfasoval tak 20 rokov az dozivotie :biggrin:
Cestu si nájdem alebo spravím. ( Hannibal )

5

Sunday, September 26th 2010, 10:35pm

ahoj

možete mi poradit niak zlepsit alianciu niak ju zlepsit cez niaki program

Diky

6

Monday, September 27th 2010, 3:29pm

Quoted

Kokos hráte sa tu na Ľudovíta Štúra, ale aby ste reagovali na topic, to nie, radšej si naháňajte príspevky. Hold, inteligentná Slovač.

Baret skús tento link, programy na úpravu ali stránok neexistujú, aspoň ja o žiadnych neviem.

A pre ostatných, ktorí tak radi poúčajú o používaní searchu, tak si ho aj niekedy skúste či nájdete to čo chcete.
Say "what" again!

This post has been edited 1 times, last edit by "DesertEagle" (Sep 27th 2010, 3:33pm)

7

Monday, September 27th 2010, 5:48pm

neviem ci vas to bavi, ale prislusny MOD pre tuto sekciu by sa mal zobudit. earch funguje dobre, len treba napisat spravne co hladate. mne naslo toto a to je asi vsetko co k uprave aliancnej stranke potrebujes: Aliančná stránka - BBCode Vsetko ostatne je na tvojej fantazii a inteligencii. Temo poprosim zavriet lebo je fakt uplne zbytocna. :bond:
PS: Do vytvarania ali stranok sa vyznam velmi dobre. Mozes sa spytat tych co so mnou hrali. Boli to TOP upravy. Takze ak nieco tak PM, ale len rozumne otazky tie zbytocne budem ignorovat.
Keď vám poviem že som dobrý budete si myslieť že sa chvastám.

Keď vám poviem, že nie, budete vedieť že klamem.