You are not logged in.

1

Wednesday, October 13th 2010, 7:53pm

liek pre ogame

teraz ma napadlo vela ludi je na facebooku okolo 5milionov co keby GF robili reklamu alebo normalny ludia navrhovali svojim priatelom alebo by skopli iba link ogame dali to na fb a vacsina ludi ma okolo 2000 priatelov co z toho 1900je aktivnych ak chcete aby ogame este normalne fungovalo to skuste to alebo urobte tam skupinu pre ogame mozte aj na pokeci hocikde aby bol ogame aky bol predtym :ymca:
:admin: Hram IBApre zabavu :peace:
Aj pad na hubu je krok vpred

2

Wednesday, October 13th 2010, 8:03pm

Normalni lidi nemaji 2000 pratel... To si trosku odporuje ;)
Stacilo by OGame propragovat treba jenom na jinych strankach od Gameforge.
Spamuj si s tim sam, ja tim sve pratele (tim myslim opravdove, ne nejake tisice, ktere neznam), nehodlam otravovat.
Není lehký hrát, když jste s každým kamarád.

109

"Vstávat na útok umí každej debil, skill je všechno prospat."

3

Wednesday, October 13th 2010, 8:09pm

vies ja niesom medzi tymi ktory sa pretekaju o najviac priatel ja normalne ked dakoho poznam alebo dajaky kamarat z vyletu s ktorym som si prehodil par slov tak si ho pridam ale mohlo by to zabrat lebo malo ludi nemaju na to cas hrat viacej hier naraz alebo aspon tak som to pochopil

4

Wednesday, October 13th 2010, 8:23pm

Lepsi 10 opravdu dobrejch pratel nez 10.000 lidi, ktery ani neznas...
Proste problem ogame je, ze to chape jenom mala cast lidi... Na ten zbytek je tahle hra proste moc genialni a komplikovana.

109

5

Wednesday, October 13th 2010, 8:39pm

reklama by sa zišla, ale určite nepotrebujem aby ma mali za de****a čo dáva linky na ešte horšie flashovky
to si ja nemyslím ale budú si myslieť ostatní..OGame nechcem ťahať do konverzácii s priatelmi..

6

Wednesday, October 13th 2010, 8:42pm

mas pravdu a vacsinu nema tu odvahu sa spytat silnejsich o rady ale pozri sa andromeda nam stahsila zivot ale hodila by sa taku zalozit skupina na fb

P.S.Ospravedlnujem sa za gramatiku ;(

7

Thursday, October 14th 2010, 8:16am

Take skupiny na FB uz su. Staci vediet hladat.
A tato tema podla mna patri inde takze poprosim niekoho s pravami v tejto sekcii o presun.
Keď vám poviem že som dobrý budete si myslieť že sa chvastám.

Keď vám poviem, že nie, budete vedieť že klamem.

8

Thursday, October 14th 2010, 1:44pm

nejde o skupiny na fcbku ale o tie reklamy vedla na liste... napriklad fakt debilny DARK ORBIT ma tam strasne vela reklam a oni nejsu pomenovane ze D.O. ale je tam napr obrazok CS a ine lepsie hry... mala by sa spravit takato reklama co beha a nie skupiny... nac su skupiny ked tuto hru nepoznaju??? to jak keby sa male dieta dalo do skupiny MILLUJEM TO NATVRDO :biggrin: skor reklama ako skupiny... a potom by sa mozno nestalo ak by o to mal zaujem ze SK ma najmenej hracov a vsetci dobri hraci chcu odist :nclosed:
Cestu si nájdem alebo spravím. ( Hannibal )

9

Thursday, October 14th 2010, 1:53pm

v tom mas pravdu ten dark orbit hravali tiez moji kamarati a zarabuju na tom jak dezo.priznam sa aj jja som to hral a bolo to takto mas jednu lod ak ti ju znicia potrebujes 3000uridia na opravu nazaciatku mas 15000uridia a vsetci na tom boli zavislaci tak si to uridium kupili co bolo fakt lacne ale predstavte si aj lacna vec moze byt zisk predtavte si kolko ludi si to kupuje a nic insie tam nerobis iba lietas si po vesmire.to je vymievac mozgov ale GF alebo kto otvara tie vesmiri urobil obrovsku chybu je 5vesmirov vratane andromedy a uz pred tym bolo prilis malo hracov

10

Friday, October 15th 2010, 3:11pm

ono nie je chyba keď sú nové vesmíry, ako to že je na nich málo hráčov, niekedy na nich bolo tak isto hráčov ako aj na Andromede, lenže už ten vesmír stráca hráčov, a tak aj ostatní odchádzajú, a nakoniec tu neostane nik. Cez tú reklamu by to bolo podľa mňa najlepšie, ale to je na GF či si za tú reklamu zaplatia alebo nie, lebo to aj niečo stojí. Určite nebudú dávať peniaze pre pár hráčov na SK keď na org na tom privolajú oveľa viac ľudí (cez reklamy). Ale aj ja by som bol radšej ak by tu bolo dosť hráčov, a boli tu aj ciele, no ako som spomínal je to na GF a na ich voľbe kde tú reklamu dajú.
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

11

Saturday, October 16th 2010, 7:06am

v tom mas pravdu ale vela ludi skoncilo pre redesign ja sa priznam ja tiez mal som okolo 600000bodov ale potom som to skoncil lebo to je teraz zlozitejsie pre daktorych potom som to zase zacal hrat a uz som si na to zvykol a este nieco prezeral som si e-mailovu schranku ci ma take prislo to hlasovanie ziadny e-mail mi neprisiel a skusal som zisit kolko stoji taka reklama na fb na dva dni 50centov a GF zaraba na ostatnych serverov jak neviem co

12

Saturday, October 16th 2010, 9:04pm

pre redesign skoncilo 10 hracov aj z toho sa 8 vratilo. Vseci koncia pre uplne ine veci ako povedal nitro.
Keď vám poviem že som dobrý budete si myslieť že sa chvastám.

Keď vám poviem, že nie, budete vedieť že klamem.

13

Sunday, October 17th 2010, 7:43am

mozno mas pravdu ale taky dark orbit na kazdej reklama alebo divoke kmeny maju vsae reklamy kde sa iba pozries dakedy sem tam reklama od ikariamu ale co uz mame robit

14

Sunday, October 17th 2010, 9:55am

čo by stačilo...urobit nejak spam skupinu...
apriklad z nazvom "ked klikneš na pači sa mi to,tak uvidiš (to je jedno čo)"
takychto skupin na FB su stovky...
ludia sa tam pridajú,uvidia niečo Waw,a 99% ludi tam stava...
ked sa tych ludi tam nazbiera 20-30k možeme začat spamovat :DDDDD

15

Sunday, October 17th 2010, 11:30am

ale fakt doobry napad

16

Sunday, October 17th 2010, 12:30pm

neviem ak to pomôže tak sa toho podujmi ale z vlastnej skúsenosti viem že na Facebook chodím málo, a nie som v žiadnej skupine, takže neviem či to pomôže, a ďlaší problém bude s tým že to budú úplný začiatočníci, ktorý si možno ani len pravidla neprečítajú (fóra,hry) a kvôli tomu budú mávať bany, alebo tak odchádzať ako naši nenásytný kolegovia, ktorý vyletia aj len pre pár % DF a kvôli tomu nás opustia tak rýchlo ako aj prídu, ale ak by to zabralo aj len na pár hráčov, tak som za ;)
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

17

Sunday, October 17th 2010, 5:21pm

ale na fb su same skupiny ze Adela sa obrgacala priamom prenose a ak chcu aby to videli musia dat zdielat a kolko taky ma priatelov vsetci to uvidia pridaju sa a maju s toho nic a ty tam maju 10000clenov keby sme urobili podobnu a by ich to preplo na ogame tak mozno by mal gf peniaze

18

Sunday, October 17th 2010, 5:38pm

A na jakou uroven by potom tahle hra klesla?
Jako sorry, ale takhle to fakt nejde... Radsi nejakou noralni skupinu bez takovejchle svinaren.

109

19

Sunday, October 17th 2010, 7:59pm

ja iba hovorim svoj nazor ale ako inak ma mat ogame novych hracov gf zatial nechce platit za reklamu a robi nezmysly az to boli tak si myslim ogame uz je na tej najhorsej urovni kvoli gf ludia nemozu farmit ycka lebo su male sklady tak sa vrhaju na ostatnych ty sa potom urazia a prestanu hrat ogame co je horsie povedz mi

20

Sunday, October 17th 2010, 10:40pm

Bol som dnes na FB. Opat tam frcalo "Video: Banasova a Mares mali sex v zakulisi" a dat to ZDIELAT. Uz vtedy tam mali vyse 29000 "priatelov" ktori si ani neuvedomili ze si vlastne priatela pod takymto nazvom dali medzi priatelov. Takto sa potom da robit "reklama" a zase ked z takto ziskanych 29000 ludi vyskusa hrat ogame potom len cca 200 ludi, neviem ci to ogame pomoze. Zase z tych 200 ludi ci tu aj niekto ostane :) Ako napad nie zly ale ktovie ci by sa neminul ucinku..