You are not logged in.

21

Monday, October 18th 2010, 6:56am

ale o pokus to stoji aj ja som to videl aj ked tam nic nebolo prehodi ta to na nejaku stranku co mozme teraz okrem toho urobit povedz mi
:admin: Hram IBApre zabavu :peace:
Aj pad na hubu je krok vpred

22

Tuesday, October 26th 2010, 8:40pm

ja som davno upozornoval ze tato a nielen tato hra je totalne postavena na hlavu tu su totiz hraci ktori zacali hrat prvy vzdy vo vyhode a nikdy nedosahnutelny a moze si co chce kdo hovorit je to pravda a aj dôvod preco tuto hru opustili tisice hracov i ked si nakupujem temnu hmotu cim defakto ten sever zivim jej ucinok 10 % je smiesny robnako blbe je ze to nie rozdelene podla dosiahnuteho poradia hraci v jednej stovke mozu utocit len na hracov z rovnakej stovky potom by top 100 alebo 50 nevladlo celemu uni a nevyhanalo hracou zo servera ked ja stavam niekolko mesiacou obranu letku atd.. a vycihne ma hrac ktory je vysoko nado mnou niekolko x nasobne silnejsi az do tej miery ze pri utoku neutrpi ziadne straty tak to je chyba v hre a hlavna pricina odchodu hracou samozrejme vzdy s tym nesuhlasili prave ti hraci o ktorych som hovoril
:vader:

23

Wednesday, October 27th 2010, 9:19am

ja som davno upozornoval ze tato a nielen tato hra je totalne postavena na hlavu
Pokud je tato hra postavena na hlavu nemusíš ji hrát ;) Ja bych taky nehral postavenou hru na hlavu ;) :D

hraci ktori zacali hrat prvy vzdy vo vyhode a nikdy nedosahnutelny a moze si co chce kdo hovorit je to pravda
Já jsem začal jako naprosto neškodný hráč na uni2 kdy numero uno mel skoro 2M bodu, nyní jsem TOP2 z jednou z nejvetších fleet na sk.
Takže kdo je nedosahnutelný ?

aj dôvod preco tuto hru opustili tisice hracov i ked si nakupujem temnu hmotu cim defakto ten sever zivim jej ucinok 10 %
Tady asi mluviš o Geologovi, který má 10% navíc z těžby. Na co více ?? mluvíš tady jak jsou krutí ti top hraci a pritom by jsi dal vetsi výhodu ?
Tim nechci ríkat ze jen top hraci si kupuji temnou hmotu, ale to že hrac co to ma jen pro obcasne pobaveni a clovek s rozumnou uvahou do toho cpat své peníze nebude.

robnako blbe je ze to nie rozdelene podla dosiahnuteho poradia hraci v jednej stovke mozu utocit len na hracov z rovnakej stovky potom by top 100 alebo 50 nevladlo celemu uni a nevyhanalo hracou zo servera

Takze podle tebe by mohli na sebe utocit jen hraci ze stejne 100 nebo 50ky. Jednoducha matematika.
UNi má 4491 systemu ... Můžu utocit na 50 hráču, ktery maj 8 planet v 400 systemech ...
Tato hra me bude velice bavit, kdyz budu projizdet galaxii, bude to samej zmrzlej, s noobochranou.
Tím to by jsi udelal naprosto nezáživnou hru.
Souhlasím s trosku jinou ochranou pro novacky, ale ne stupiditu co jsi napsal ;)

ked ja stavam niekolko mesiacou obranu letku atd..
A na co stavis obranu a letku ? TOHLE JE PROBLEM !!!
Napred si postavim ucet, na kterem ma smysl hrát. Rozestavím planety, udelam vyzkumy, ale HLAVNE UDELAM DOLY !!!
To je to proc odtud odchazej hraci, protoze to udelaj jako ty ... zbytecne zacinaji delat letky o ktere se neumi postarat, pak dostanou na prdel.
A odchazi ! Nic o hre nevi jen klikak a klikaj.
Taketo hrace nema smysl udrzovat pri ogame, jelikoz pak je jedno jestli ho sundal hrac ktery je nadnim nebo podnim.
Hrac prijde o 200bitevek a vydelava na ne dalsi nekolko mesicu , protoze nemá řádné EKO !

vycihne ma hrac ktory je vysoko nado mnou niekolko x nasobne silnejsi az do tej miery ze pri utoku neutrpi ziadne straty tak to je chyba v hre a hlavna pricina odchodu hracou samozrejme vzdy s tym nesuhlasili prave ti hraci o ktorych som hovoril
Ogame je utočná hra ! Kdyz si te vycihne nekdo a sunda te tak neni problem v tom, ze je xxx nad tebou, ale že ty jsi udelal chybu.
A to, že neutrpí žádné ztráty, jedině jeho dobrá vizitka ;)
Sakra chlape, ty tu brečíš jak v materske skolce kde byli silnejší holčičky co tě mlátí do bříška.
Ogame ma jednu velkou vyhodu na vsechno se muzes branit. Vsechno jde udelat tak, aby jsi mohl hrat i ve vesmiru kterej je rozjetej.
Ja si te pamatuju z uni2 a vím, že celej tvuj herní styl byl velice špatnej.

K tematu stejne nic nevyresite. Tohle je o marketingu GF.
S tím mi nic nezpravíme :)

:nospam:

Quoted

REV
uni2
sestřelujeme letky s tradicí od roku 2008

24

Wednesday, October 27th 2010, 10:25am

ja nenariekam pretoze to uz davno nehram povedal som nieco co je podla mna dovod na to ze tuto hru uz skoro vsetci opustili sice hovoris ze by to tak bolo nudne no tak a teraz je to ake ked je na serveri 500 hracou a z toho polovicka ma dovolenku alebo (i) takze v tejto hre ide o to vyhnat vsetkych potom som top 1 lebo som tam sam samozrejme som ocakaval ze sa zase ozve niekto ako ty mne je jedno ci je to utocna alebo aka hra opytaj sa ludi ktori odisli preco odisli ja som ti to povedal a myslim ze mnoho dalsich by ti to povedalo tiez teraz hram inu hru ked zautocim na mesto v ktorom je len par obrancou dokazu mi sundat tretinu utocnikov pretoze ich kryju hradby tuna mam obranu jak hovado tisice a tisice raketometou a kadecoho ineho a nedokazu pri utoku x krat silnejsie zostrelit jedinu lod sranda? vobec nie chyba hry vystreli iba utok a obrana nie? ak vystreli aj obrana ako je mozne ze nic neznici? hm? nie je to divne?

This post has been edited 1 times, last edit by "Smrtka" (Oct 27th 2010, 10:31am)

25

Wednesday, October 27th 2010, 11:57am

jediny liek je zlevelovat hru nie je mozne hrat na 99 leveli proti bossom zo 70 alebo dokonca z 1 levelu

mod dodo/ warn, 2 príspevky za sebou...
This post has already been reported.

Ramzes

GO uni4, Andromeda, Capella

• Send private message

26

Wednesday, October 27th 2010, 4:46pm

Quoted

Odchadzaju, pretoze neberu do uvahy rady skusenejsich, alebo jednoducho nemaju na takticku hru myslenie... co sa tyka strat, keby si co k comu, pozres s i vzore v hre a pochopis... cely ogame je jedna velka matematika, vsetko je podla vzorcov... zacinal som este mozno neskor ako sRa, a ucil som sa na ucte ktory bol v novacikovskej ochrane... potom som prebral lepsi, a na to teraz makam, a posunul som ho o 45 miest v ranku... tiez na mna utocili, na zaciatku, aj som bol obcas sfarmeny... ale casom som pochopil ako sa veci maju, a uz na mna nik neutoci ( sRA ticho, ty sa nepocitas, ty utocis na kazdeho :rofl: ) ... cize ja by som to zhrnul asi tak: kto na to nema myslenie, odide, kto ma, je coraz vyssie... a uz vobec to neni o tom, kolko casu pri tom stravis... poznam hraca co je v TOP50 s tym, ze sa dostane na net hodinu denne

Quoted

Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:

Máš otázky?
Skús použiť IRC chat
http://board.ogame.sk/board88-ogame-sk/b…at-na-irc-chat/

This post has been edited 1 times, last edit by "Ramzes" (Oct 27th 2010, 4:47pm)

27

Wednesday, October 27th 2010, 5:43pm

ok no velice dobrý nápad ale este sa chcem vyjadriť k DARK ORBIT co to tu hovorite ze je to blbost náhodov je to super Game zato že to neviete hrať sa tu na to nesťažujte ja osobne mám skoro najlepšiu výbavu tam a mimochodom to môžete tam aj dražiť :) ale nechám to tak ....... no ale ku Ogame
SI Terminovaný

28

Thursday, October 28th 2010, 11:15am

ak si niekto mysli ze tato hra je strategicka tak vobec nechape co to strategia je v strategickej hre sa da vhodnou strategiou porazit aj silny protivnik tu to nie je mozne a nemusi to byt len hra strategia aj v realnom boji je uplne nieco ine staci ak si pozriete tu uplne najjednoduchsiu vo filme 300 chybou tejto hry su prave tie zlozite matematicke vypocty ktore rataju len utocnika a nie obracu sorry ale je fakt nemozne ked na mna utoci tisic lodi a ja mam 20 000 raketometou aby nikoho nezasiahli tak to ma co byt? to je nejaka hra?

hru treba zlevelovat na 9 levelou kazdy bude v jednej galaxii planety sa uz daju presuvat hrac na prvom mieste v prislusnom leveli sa presunie aj s planetou do dalsieho levelu (galaxie) cim prestane but stukou v rybniku hrac bude mat iba 1 planetu zakazat prelety medzi galaxiami hrac nebude moct utocit ani pomahat hracovy z nizsieho levelu ani utocit na hraca z vyssieho levelu vsetci musia mat rovnako ucinne zbrane a obranu(utocit gulometom na lovcou mamutov ani sa proti nim branit v zelezobetonovom bunkri nie je hra)kazda hra sa da spravit tak aby fungovala rozumne a pre vsetkych

29

Thursday, October 28th 2010, 11:23am

Já mám taky nápad. Zrušíme útočení! Bude se jenom těžit, transportovat, a Smrtka bude happy.
Není lehký hrát, když jste s každým kamarád.

109

"Vstávat na útok umí každej debil, skill je všechno prospat."

Ramzes

GO uni4, Andromeda, Capella

• Send private message

30

Thursday, October 28th 2010, 12:08pm

Quoted

Neda sa znicit silnejsi hrac? Pozri si TOP10 ACS, napriklad aj na UNI2, TOP3 hrac padol, a ani jeden z utocnikov nebol ani v TOP10 . to ze ti dakto prerazi 20 000raketakov je tym, ze raketak neprepalia stity pancier lodi... cize mas slabe vyskumy, a hlavne si k nim nenastaval plazmove veze a Gausy, ktore by mali byt hlavnou zlozkou obrany .... cize, zvolil si nespravnu taktiku... ale pre teba jedine Bjehnovo riesenie asik, pretoze si stale meles svoje.. co mas 10? Ako rozumne zmeny by sa dali robit, ale co navrhujes by este viac znicilo podsatu hry... a to BOJ :xwing:

Quoted

Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:

Máš otázky?
Skús použiť IRC chat
http://board.ogame.sk/board88-ogame-sk/b…at-na-irc-chat/

31

Thursday, October 28th 2010, 3:30pm

že prečo 20 000 raketometov nič nedá dole ? asi preto, že loď nie je človek..ak by si človeka strelil do hlavy alebo do srdca je jedno či to bude pištol alebo samopal, je po ňom...lenže lode majú štíty + pancier a keď ty pošleš napr. Devastátory a začnú raketomety strielať tak nie každá strela prejde štítmy..a mohol by si mať aj 1 M LS, ale nedáš nimi dole 1 HS...do OGame by som nezasahoval, podľa mňa bola najlepšia vtedy keď som sa registroval
to s levelmi je tiež somarina, nováčikovská ochrana je skoro výborná...
Smrtka ako pozerám na to čo tu píšeš, tak chceš z OGame spraviť to čo sú ostatné hry..OGame je jedinečná hra a dúfam že s ňou nespravia niečo čo pokazí to o čom OGame je..
už pochopte že OGame je o útočení a nie o tom ako byť v čo najväčšom klude..
PS: súhlasím zo všetkým čo tu písal sRA a Ramzes..

32

Thursday, October 28th 2010, 3:55pm

Smrtka ty si inak pekny trkvas
vraj sa neda utočit na top hráčov ?
Ja som teraz top 27
Basic 20% Davy Jones (OUE) vs. Letušik (S.M.R.T)
Basic Battle Davy Jones[OUE] -vs- letusik[S.M.R.T] ~(CŠ: 5,17 M) --- zisk 10,5 Mega :P
Basic 20% Davy Jones[OUE] -vs- letusik[S.M.R.T] ~(CŠ: 80,58 M)
Basic 20% Davy Jones (Karibati) vs. Minos (K9COP) Celkové škody: 12.128.000

Ja sam seba pokladam za lamu
a sundal som niekolko krat top 2 hráča,ktory podla mna patrí medzi elitu SK. Hráčov
Ked ja takato lama mozem sundat TOP 2 hraca,tak pre teba nemam ani pomenovanie..
podla mna,stavanie v OGame je najvačšia hlupost...
radsej by som to dal do výskumu..
ja mam na uni 3 účet po mojom Kamaratovi DarkOneovi...
Poviem ti učet bez letky ma hodnuto asi 1M bodov
za necele 3 mesiace čo ten učet mam,letku tam mam presne za 534 000 000 Jednotiek surovín
a z čoho to je ?
z ekonomiky...
takze spametajsa,a chod tam trapošit na travian,a sem už nelez...ked to nevieš hrat,tak si preštuduj par stranok...

33

Friday, October 29th 2010, 7:48am

Moja rec Smrtka ak sa ti zapacila dajaka hra tak tu hraj a nie davat prvky tej hry do ogame.Kazda hra ma mat dajaky dej s ktorym sa ma lisit s inymi hrami.Ale tuto temu som zalozil preto ci nevie s vas dajake DOBRE navrhy ako by sa dal zlepsit ogame ale najviac som suhlasil s ramzesom,sRA,Killer,Davy jones
:admin: Hram IBApre zabavu :peace:
Aj pad na hubu je krok vpred

34

Monday, November 15th 2010, 5:20pm

jedno sa Vam neda upriet preto tato hra je hlavne pre Vas par Vam totiz chyba to co ma byt v kazdej hre Vy totiz vobec nepoznate slovo FAIR PLAY :puke:

35

Tuesday, November 16th 2010, 11:42am

ak si niekto mysli ze tato hra je strategicka tak vobec nechape co to strategia je v strategickej hre sa da vhodnou strategiou porazit aj silny protivnik tu to nie je mozne a nemusi to byt len hra strategia aj v realnom boji je uplne nieco ine staci ak si pozriete tu uplne najjednoduchsiu vo filme 300 chybou tejto hry su prave tie zlozite matematicke vypocty ktore rataju len utocnika a nie obracu sorry ale je fakt nemozne ked na mna utoci tisic lodi a ja mam 20 000 raketometou aby nikoho nezasiahli tak to ma co byt? to je nejaka hra?

hru treba zlevelovat na 9 levelou kazdy bude v jednej galaxii planety sa uz daju presuvat hrac na prvom mieste v prislusnom leveli sa presunie aj s planetou do dalsieho levelu (galaxie) cim prestane but stukou v rybniku hrac bude mat iba 1 planetu zakazat prelety medzi galaxiami hrac nebude moct utocit ani pomahat hracovy z nizsieho levelu ani utocit na hraca z vyssieho levelu vsetci musia mat rovnako ucinne zbrane a obranu(utocit gulometom na lovcou mamutov ani sa proti nim branit v zelezobetonovom bunkri nie je hra)kazda hra sa da spravit tak aby fungovala rozumne a pre vsetkych

To co dres ***** ? Sry musel som :puke: :thumbdown:

smod nitro// warn za flame + spam
This post has already been reported.

36

Friday, November 26th 2010, 11:22pm

vidite nie som sam c je tu uz viacero takych tem v diskusii o hre a pan haus to oznacil za offtopic ale v jednom som tam cutal ze to je len otazka casu ano je to len otazka casu kym tuto hru nadobro opustia vsetci okrem tych na prvych miestach co sa tak radi ku vsetkemu vyjadruju ale napad na zlepsenie ziaden iba samochvala