Pokud je tato hra postavena na hlavu nemusíš ji hrátja som davno upozornoval ze tato a nielen tato hra je totalne postavena na hlavu
Ja bych taky nehral postavenou hru na hlavu

Já jsem začal jako naprosto neškodný hráč na uni2 kdy numero uno mel skoro 2M bodu, nyní jsem TOP2 z jednou z nejvetších fleet na sk.hraci ktori zacali hrat prvy vzdy vo vyhode a nikdy nedosahnutelny a moze si co chce kdo hovorit je to pravda
Tady asi mluviš o Geologovi, který má 10% navíc z těžby. Na co více ?? mluvíš tady jak jsou krutí ti top hraci a pritom by jsi dal vetsi výhodu ?aj dôvod preco tuto hru opustili tisice hracov i ked si nakupujem temnu hmotu cim defakto ten sever zivim jej ucinok 10 %
robnako blbe je ze to nie rozdelene podla dosiahnuteho poradia hraci v jednej stovke mozu utocit len na hracov z rovnakej stovky potom by top 100 alebo 50 nevladlo celemu uni a nevyhanalo hracou zo servera

A na co stavis obranu a letku ? TOHLE JE PROBLEM !!!ked ja stavam niekolko mesiacou obranu letku atd..
Ogame je utočná hra ! Kdyz si te vycihne nekdo a sunda te tak neni problem v tom, ze je xxx nad tebou, ale že ty jsi udelal chybu.vycihne ma hrac ktory je vysoko nado mnou niekolko x nasobne silnejsi az do tej miery ze pri utoku neutrpi ziadne straty tak to je chyba v hre a hlavna pricina odchodu hracou samozrejme vzdy s tym nesuhlasili prave ti hraci o ktorych som hovoril

Quoted
REV
uni2
sestřelujeme letky s tradicí od roku 2008
This post has been edited 1 times, last edit by "Smrtka" (Oct 27th 2010, 10:31am)
Quoted
Odchadzaju, pretoze neberu do uvahy rady skusenejsich, alebo jednoducho nemaju na takticku hru myslenie... co sa tyka strat, keby si co k comu, pozres s i vzore v hre a pochopis... cely ogame je jedna velka matematika, vsetko je podla vzorcov... zacinal som este mozno neskor ako sRa, a ucil som sa na ucte ktory bol v novacikovskej ochrane... potom som prebral lepsi, a na to teraz makam, a posunul som ho o 45 miest v ranku... tiez na mna utocili, na zaciatku, aj som bol obcas sfarmeny... ale casom som pochopil ako sa veci maju, a uz na mna nik neutoci ( sRA ticho, ty sa nepocitas, ty utocis na kazdeho) ... cize ja by som to zhrnul asi tak: kto na to nema myslenie, odide, kto ma, je coraz vyssie... a uz vobec to neni o tom, kolko casu pri tom stravis... poznam hraca co je v TOP50 s tym, ze sa dostane na net hodinu denne
Quoted
Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:
This post has been edited 1 times, last edit by "Ramzes" (Oct 27th 2010, 4:47pm)
ale nechám to tak ....... no ale ku Ogame
Quoted
Neda sa znicit silnejsi hrac? Pozri si TOP10 ACS, napriklad aj na UNI2, TOP3 hrac padol, a ani jeden z utocnikov nebol ani v TOP10 . to ze ti dakto prerazi 20 000raketakov je tym, ze raketak neprepalia stity pancier lodi... cize mas slabe vyskumy, a hlavne si k nim nenastaval plazmove veze a Gausy, ktore by mali byt hlavnou zlozkou obrany .... cize, zvolil si nespravnu taktiku... ale pre teba jedine Bjehnovo riesenie asik, pretoze si stale meles svoje.. co mas 10? Ako rozumne zmeny by sa dali robit, ale co navrhujes by este viac znicilo podsatu hry... a to BOJ :xwing:
Quoted
Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:

Hram IBApre zabavu ak si niekto mysli ze tato hra je strategicka tak vobec nechape co to strategia je v strategickej hre sa da vhodnou strategiou porazit aj silny protivnik tu to nie je mozne a nemusi to byt len hra strategia aj v realnom boji je uplne nieco ine staci ak si pozriete tu uplne najjednoduchsiu vo filme 300 chybou tejto hry su prave tie zlozite matematicke vypocty ktore rataju len utocnika a nie obracu sorry ale je fakt nemozne ked na mna utoci tisic lodi a ja mam 20 000 raketometou aby nikoho nezasiahli tak to ma co byt? to je nejaka hra?
hru treba zlevelovat na 9 levelou kazdy bude v jednej galaxii planety sa uz daju presuvat hrac na prvom mieste v prislusnom leveli sa presunie aj s planetou do dalsieho levelu (galaxie) cim prestane but stukou v rybniku hrac bude mat iba 1 planetu zakazat prelety medzi galaxiami hrac nebude moct utocit ani pomahat hracovy z nizsieho levelu ani utocit na hraca z vyssieho levelu vsetci musia mat rovnako ucinne zbrane a obranu(utocit gulometom na lovcou mamutov ani sa proti nim branit v zelezobetonovom bunkri nie je hra)kazda hra sa da spravit tak aby fungovala rozumne a pre vsetkych
ak si niekto mysli ze tato hra je strategicka tak vobec nechape co to strategia je v strategickej hre sa da vhodnou strategiou porazit aj silny protivnik tu to nie je mozne a nemusi to byt len hra strategia aj v realnom boji je uplne nieco ine staci ak si pozriete tu uplne najjednoduchsiu vo filme 300 chybou tejto hry su prave tie zlozite matematicke vypocty ktore rataju len utocnika a nie obracu sorry ale je fakt nemozne ked na mna utoci tisic lodi a ja mam 20 000 raketometou aby nikoho nezasiahli tak to ma co byt? to je nejaka hra?
hru treba zlevelovat na 9 levelou kazdy bude v jednej galaxii planety sa uz daju presuvat hrac na prvom mieste v prislusnom leveli sa presunie aj s planetou do dalsieho levelu (galaxie) cim prestane but stukou v rybniku hrac bude mat iba 1 planetu zakazat prelety medzi galaxiami hrac nebude moct utocit ani pomahat hracovy z nizsieho levelu ani utocit na hraca z vyssieho levelu vsetci musia mat rovnako ucinne zbrane a obranu(utocit gulometom na lovcou mamutov ani sa proti nim branit v zelezobetonovom bunkri nie je hra)kazda hra sa da spravit tak aby fungovala rozumne a pre vsetkych
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH