This post has been edited 3 times, last edit by "Tsunami" (Nov 10th 2010, 8:00pm)
Quoted
Ja by som to schvaloval... ale myslim ze sa to neda presadit.. obrana byy potom bola uplne zbytocna.... neviem... staci aby som nebol 2-3 dni on, a ludia by ma farmili a este by si madlili ruk, kolko trosiek maju z obrany...
Quoted
Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:

Quoted
Moj ciel Tsunami zistis lahko, ked si preklikas HOF, BS sekciu a TOP10 sekciu na UNI2. Nehram sa na nejakeho velkeho fleetera, ale nejsom zasa ani z tych, ako si ma opisal, ze sedim a zelvim.. skratka mi dakedy real nedovoli sa lognut 2-3 dni.. ak by sla obrana do DF, celych 30%, mohol by som si pekne lietat 6 krat denne na susedovu obranu s destroyermi, nic by mi neznicil, trosky by sa tvorili a tak by som pekne krasne profitval na jeho nestasti... tvoj navrh by som podporil.. ale nechal by som tie percenta na maximalne 15...Neni to zly napad, ale treba bra do uvahy ze by si velmi zmenil podstatu starych vesmirov...
Quoted
Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:

Quoted
Mas pravdu, nelietame na take male daco.. ale dakto hej...nejsu seci poctivaci :coffee: kazdopadne za diskusiu to stoji, ale myslim ze kazdy navrh sa musi podavat oficialne GF, viac by ti vedeli povedat clenovia teamu... nebolo by zle to spracovat, a vybavit trebarz hlasovanie..ale riadne, v slovencine a dostatocne dlhe..
Quoted

This post has been edited 3 times, last edit by "Tsunami" (Nov 11th 2010, 5:13pm)
This post has been edited 1 times, last edit by "toxxxic" (Nov 11th 2010, 5:34pm)
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH