You are not logged in.

1

Wednesday, November 10th 2010, 7:38pm

Zabava alebo Nuda

Moje postrehy/úvahy:vesmíry 1-4 sú relatívne stare.Boli na nich prevedené určite zmeny,posledná astrofyzika.Ale to nechcem rozoberať aj keď to s tým suvisi.Na týchto vesmíroch si hráči prisvojili svoj štyl.Korytnačka,Miner,Fleeter.Tak ako je to po astrofyzike pre tieto štýly.Korytnačka:nič žiadna zmena kľud,pohoda,nuda ale obrana sa buduje bez problémov.Astro nepotrebuje budovať!Miner:Zatiaľ sa taži bez problémov astrofyzika do štýlu hráča nezasiahla. Možno neskor keď prejde na fleetera ale tam sú ťažby vybudované tak ten kvantum suriek na astrofyziku ho nijako nepoloži. Fleeter:investoval do letky,výskumu,ťažby priemer.planéty 7+2 pohyblivé.Pre fleetera po tejto zmene nastal problém a nuda.ako píšem na začiatku sú to staré vesmíry tak každý ma 9 planét vybudovaných okrem fleetera.Utočit na korytnačky sa neoplatí:Utočnik vitazi/zisk minus.
Preto chcem dat návrh na hlasovanie aby obrana išla do trosiek %??? Inač to není hra pre zábavu ale nuda!Tak pani hore porozmyšlajte.

Moon Down 13

This post has been edited 3 times, last edit by "Tsunami" (Nov 10th 2010, 8:00pm)

2

Wednesday, November 10th 2010, 8:10pm

hmmm... moc dobry napad :) to by hned bylo vic cilu kdyby sla obrana do df... 30% by stacilo si myslim...
ale na druhou stranu si myslim ze se na to "pani nahore" pekne vykaslou jak uz to byva u napadu ktery za neco stoji... ;)

3

Wednesday, November 10th 2010, 9:04pm

Na starejch vesmirech by stacilo treba i 10% a byli bysme za vodou :D
Ale souhlas, jak nam zabetonovali utocny kolonie, to me dost nastvalo...
Není lehký hrát, když jste s každým kamarád.

109

"Vstávat na útok umí každej debil, skill je všechno prospat."

4

Wednesday, November 10th 2010, 9:44pm

No tak to ja tiez musim suhlasit, toto sa ti Tsunami podarilo, dobry napad, ak chces pomoct s nieakym hlasovanim, napis sak vies kde :D
:n1:

Ramzes

GO uni4, Andromeda, Capella

• Send private message

5

Thursday, November 11th 2010, 1:08am

Quoted

Ja by som to schvaloval... ale myslim ze sa to neda presadit.. obrana byy potom bola uplne zbytocna.... neviem... staci aby som nebol 2-3 dni on, a ludia by ma farmili a este by si madlili ruk, kolko trosiek maju z obrany...

Quoted

Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:

Máš otázky?
Skús použiť IRC chat
http://board.ogame.sk/board88-ogame-sk/b…at-na-irc-chat/

6

Thursday, November 11th 2010, 4:10am

Ramzes:ale myslim ze sa to neda presadit..
obrana byy potom bola uplne zbytocna.... neviem... staci aby som nebol
2-3 dni on, a ludia by ma farmili a este by si madlili ruk, kolko
trosiek maju z obrany...
Na čo sú mi potom lode keď sa rozbijú o obranu.Utočnik vitazi/stratový.Navyše obrana sa na 70% obnovuje ak sa nemýlim.Ja viem na čo budeš pri tom sediet a nudit sa tak to na 2-3 dni zabalíš potom sa logneš dáš stavať ďalšiu obranu. To je asi tvoj ciel.Moj ciel je vitazit ale nie z mínusom.A len na holú obranu by letel len blázon tak ake farmenie.

Moon Down 13

7

Thursday, November 11th 2010, 10:00am

:puke: dalsi dem*ntny napad !
dam priklad: do hry sa prihlasim 2x do tyzdna, na planete mam korytnacky ktore chrania slusnu tazbu, ( ako pisal ramzo) za par dni budem bez obrany, bez suriek, a o chvilu by bola u mna poznamka i potom I , potom mi povedz ako by to bola naramna sranda hrat tuto hru
a po par mesiacoch by ste sa nahanali po vesmire nejaky 20
:thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :nclosed: :nclosed: :nclosed: :nclosed: :nclosed: :nclosed: :nclosed: :nclosed: :nclosed: :nclosed: :nclosed: :nclosed: :nclosed: :nclosed:

8

Thursday, November 11th 2010, 10:59am

Toxxxic: dalsi dem*ntny napad !Tak keď takto začínaš tak dmt.si tu akorat ty!!! a to si vyprosím aby si ma tu takto tituloval.je to normálna debata.Tvoj názor beriem ale ako si ma nazval NIE.A to či sa prihlasuješ 2x do tyždna to je tvoj problém aj môj či spravím FS na den alebo na 3 dni.Neviem potom ako sa stým rovnajúcu zahranične servery a fungujú aj s takúto variantu.(alebo myslíš že Slováci to nezvládnu a podla teba sú....)Ta kolónka v simulátore Obrana do trosiek je myslíš nanič ? keby sa nepočítalo aj takú variantu.

Moon Down 13

Ramzes

• Send private message

9

Thursday, November 11th 2010, 11:20am

Quoted

Moj ciel Tsunami zistis lahko, ked si preklikas HOF, BS sekciu a TOP10 sekciu na UNI2. Nehram sa na nejakeho velkeho fleetera, ale nejsom zasa ani z tych, ako si ma opisal, ze sedim a zelvim.. skratka mi dakedy real nedovoli sa lognut 2-3 dni.. ak by sla obrana do DF, celych 30%, mohol by som si pekne lietat 6 krat denne na susedovu obranu s destroyermi, nic by mi neznicil, trosky by sa tvorili a tak by som pekne krasne profitval na jeho nestasti... tvoj navrh by som podporil.. ale nechal by som tie percenta na maximalne 15...Neni to zly napad, ale treba bra do uvahy ze by si velmi zmenil podstatu starych vesmirov...

Quoted

Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:

Máš otázky?
Skús použiť IRC chat

10

Thursday, November 11th 2010, 12:20pm

Ramzes:Prepáč ale som to až tak na teba konkrétne nemyslel ale som to zle formuloval a malo to byt v globále.Nepozeral som ani ostatne Uni.No určite sa da obrana zničit bez strát ale není obrana ako obrana.Profit že by bol?Isto ja ani ty neletíš na par transpikov + LS bez strát a zisk 3-4 recy a j to by bol profit.čo sa tyka % to by bolo až na koniec.Podstata starých vesmírov sa už velmi zmenila:re dizajn,astrofyzika

Moon Down 13

Ramzes

• Send private message

11

Thursday, November 11th 2010, 12:24pm

Quoted

Mas pravdu, nelietame na take male daco.. ale dakto hej...nejsu seci poctivaci :coffee: kazdopadne za diskusiu to stoji, ale myslim ze kazdy navrh sa musi podavat oficialne GF, viac by ti vedeli povedat clenovia teamu... nebolo by zle to spracovat, a vybavit trebarz hlasovanie..ale riadne, v slovencine a dostatocne dlhe..

Quoted

Máš otázky?
Skús použiť IRC chat

12

Thursday, November 11th 2010, 1:35pm

to tsunami : neurazal som ta aj ked to tak vyznelo, chcel som tym len povedat ze tento upgrade by vyhovoval jedine letcom a ostatny by to skor ci neskor zabalily. a ano niekde na orgu to moze fungovat lebo tam mas XY hracov ktory si vyburu vesmir podla stylu hrania ale tu sa to jednoducho neoplati.

13

Thursday, November 11th 2010, 1:44pm

Tak s pohľadu hráča som za to, fakt by to dosť oživilo hru, priznám sa aj ja som nad týmto už uvažoval a viac krát, len otázne je čo nám k tomu povie GF i keď vysokú úspešnosť tomu nedávam no možno že nás prekvapia :D

ďalej k tým výhradníkom, ak mi nedovolia okolnosti prihlásiť sa 2-3 dni tak zavše použijem kúzelné tlačítko "zapnúť dovolenkový režím" lebo hra typu korytnačka fakt nemá zmysel, a keby išlo teda určité % do DF tak si myslím že by sa možno aj poniektorý hráči povracali, lebo predsa len by to bolo spestrenie hry

No s pohľadu SModa a toho ako to tu u nás všetko chodí to bude dosť komplikované, v prvom rade bude treba (ak to chcete presadiť) urobiť anketu v ktorej sa všetko do detailu opíše a nechá sa to hlasovať cca 2týždne až 1mesiac a po jeho ukončení to bude treba zas predať iným vyšším orgánom našej hry, cez CoMa (tu si nie som istý, pozisťujem to od Adminov) do GF a tam by sa nám k tomu vyjadrili, ibaže mal by to niekto napísať čo dobre ovláda anglický jazyk, a to ja nie som (viem ho, ale nie tak dokonale) takže ak chcete naozaj presadiť toto tak ma kontaktujte, popíšeme trebárs na skype a všetko dohodneme, ako takto tu vypisovať ;)
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

14

Thursday, November 11th 2010, 3:28pm

spravte ako chcete len vas upozornim ze hraci ktory maju miliony v obrane o nu skor ci neskor pridu, cize surky vyhodene do luftu , budu z toho profitovat len ti co lietaju kazdy den a ak chcete zanik ogame.sk tak budem hlasovat zato aby to preslo

15

Thursday, November 11th 2010, 4:09pm

...Ja hram fleetera ale urcite protestujem...toto na stare uni nepratri...ano mas pravdu fleeteri boli znevyhodneny astrofyzikou...ale zato mali cas kolonizovat volne planety a podotykam stratili len moznost lepsieho utocenia a nestratili nic do coho vlozili kvanta surovin...

...tymto tvojim navrhom by si vyplasil s ogame velke mnozstvo minerov ktory su NUTENY postavit si aspon aku taku korytnacku kedze uz maju fakt vysoke doly a nemozu kazdy den preposielavat surky...poznam vela takychto hracov ktory su do TOP 20 v uni1 a uni2...niesu to neake lamicky zrovna...proste hraju minerov...

...tymto chcem povedat ze tito hraci by stratili podstatne viac ako stratili fleeteri astrofyzikou...

Top 1 ogame.sk ACS (with me)

Ogame už len rekreačne ;)

16

Thursday, November 11th 2010, 4:12pm

Toxxxic dobre si to rozdelil: Hráči ktorí majú obranu robia štatistiku. Hráči čo lietajú robia živý vesmír. Skor či neskor prídu o nu/obranu/není obrana ako obrana tak isto aj lode brániš app napr. a to sa dá aj pri obr.zariadeniach,tam sme si rovni.Ked vitaz tak aj voľajaky profit na zahojenie rán.

Moon Down 13

17

Thursday, November 11th 2010, 4:17pm

...ale tsunami ogame nieje len o zivej hre...porozmyslaj...tieto uni niesu len pre fleeterov ale su vymyslene tak aby tu mohli hrat aj mineri a researcheri...a ziva hra sa da robit aj bez takych opatreni ktore navrhujes...

Top 1 ogame.sk ACS (with me)

Ogame už len rekreačne ;)

18

Thursday, November 11th 2010, 4:18pm

jj mozes robit app ale obrana nieje letka ze snou v dobe nepritomnosti odletis cize je len otazka casu kedy padne to mas to iste ako keby sa nedalo robit fs s lodami

19

Thursday, November 11th 2010, 4:45pm

tymto tvojim navrhom by si vyplasil s ogame velke mnozstvo minerov no ja aspoň viem na uni4 su mineri a dokonca TOP1 a museli by byt už davno vyplašeni pri tak vysokych tažbach a nespravili korytnačky ale to vedia po svojom.To že som mal čas si spravit 9 planet tak by zo mna nemohol byt fleeter.Ale mne nesedí Utočnik zvíťazil/je v mínuse.
To čo som stratil astrofyzikou není vôbec podstatne. to je to najmenšie.Tak asi ich tu plašíš ty.
Toxxxic :v dobe neprítomnosti by len blázon letel na holú obranu a na dlhšiu nepritomnost je to tlačítko.Všetko ma svoje aj FS neni istota.Su +-na oboch stranach
Niektorí si myslia že chcem profitovať na korytnačkách.Obrana stoji milióny,lode sú za babku.Obrana sa z časti obnovuje,lode su kaput.tak pri tych par % to može byt len naplast na tie rany.Daj si do simu 20 plazma proti 20 Dev.

Moon Down 13

This post has been edited 3 times, last edit by "Tsunami" (Nov 11th 2010, 5:13pm)

20

Thursday, November 11th 2010, 5:31pm

hmm keby som mal obranu len z plaziem nic by som nepovedal ale ked mas 100 plaziem , 50K kompletov a pridu k tebe na navstevu desty tak to uz zaboli lebo ked som mal na kasu kovu dal som stavat komplety, dalsia vec je ta ze dajme tomu za pol roka bude znicenych vacsina korytnaciek a nakolko sa dalsia obrana nevyplati tak mineri nebudu mat sancu nasetrit na dalsie doly a bude to tu este viac vyprazdnene

This post has been edited 1 times, last edit by "toxxxic" (Nov 11th 2010, 5:34pm)