Mame v dnesnej dobe jeden fenomen. Vola sa facebook. Dajte si -ktokolvek moze- na facebook zmienku o ogame, zmiente sa aspon slovom, je to na vas. Je to reklama zadarmo a na facebooku je skoro kazdy. Viac hracov na ogame - vacsia zabava - vacsia motivacia na jej zlepsenie.
. Ospravedlnujem sa za pripadne chyby, ktorych som sa dopustil.

To s RL bylo jenom prirovnani. Proste pokud ty pravidla jednou odsouhlasis, budes se jima ridit, jde o to, ze jsi napsal blbost, tak jsem ti na to odepsal. Kdyby multi banoval automat, bylo by daleko vic chyb v banech. A nezastavej se hracu, co hrajou multi, proste kdyz s tema pravidlama souhlasi, at se potom nedivi.
This post has been edited 2 times, last edit by "bjehna" (Nov 21st 2010, 7:37pm)
This post has been edited 1 times, last edit by "LordEdward" (Nov 21st 2010, 8:15pm)

S tym zastupovanim vobec nesuhlasim ako to je popisane, ale podriadil som sa. Dufam vsak ze sa to zmeni, je to nezmyselne pre tich co hru nezneuzivaju. Pretoze kazdy by bol rad keby mal tu moznost povedat kamaratovi, aby mu poslal flotilu na misiu alebo nieco podobne ked to on sam prave nemoze. Tieto pravidla su vsak riesenim pre tich ktori hru zneuzivaju.
Quoted
dal som si namahu, a precital som si cele vase posty... vyjadrim sa iba ku krajsiemu designu: nestacil vam redesign?! ako tu myslim bjehna napisal, spomalilo to celu hru,ale myslim ze to vobec nevyzera zataralo, skor naopak. a k tomu , ze miesto GO by mali vyhodnocovat Bany programy.... preco? v com to akoze odraduje hracov? Podla mna GO odvadzaju svoju pracu vyborne, prave ten ludksy pristup zachranil vela hracov od perm banu.. suhlasim ale s navrhmi na reklamu, + tie ulohy by tiez neboli zle... co sa tyka tutorialu, mohli by byt v nom odkazy na forum,to by nebolo zle...
Quoted
Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:
This post has been edited 1 times, last edit by "LordEdward" (Nov 21st 2010, 11:43pm)

kdo nasledne bude komunikovat s hraci , kteřý se budou hajit, že neví co je nejakej multi ucet. Prijde to za nami tak jako tak.
nemusel jsem psat tohle
stačilo jen viz ramzes 
Quoted
REV
uni2
sestřelujeme letky s tradicí od roku 2008

Cudoval by si sa ako ludia viacej pozeraju ako sa hrat nez co nesmu. Tutorial vo forme odmien pre hrabivu mentalitu cloveka je ten pravy zaciatok pre hraca co tu hodla ostat nie dva dni nie tri dni ale aspon rok. Forum ti nik citat nebude, pokym to nie si ty alebo ja. Keby chcel 15 rocny citat tak si otvori knizku. Ale az mas deti tak ti skor hraju xBox
knizku si podlozia maximalne tak pod neho.
Drobnosti, ktore hru vyrazne nezlepsia nam nikto neodsuhlasi.
I si vedomý/ma že svojim nickom robiš reklamu?NIE ogame.http://www.booking.com/hotel/ie/lord-edw…S5258328948;ws= 
This post has been edited 2 times, last edit by "Tsunami" (Nov 22nd 2010, 4:05pm)
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH