)This post has been edited 3 times, last edit by "SAMARA" (Nov 22nd 2010, 6:15pm)
A ked ja sa tu do niekoho navazam tak potom velmi pochybujem o tvojom usudku. Ak si si nevsimla, zalozil som toto vlakno aby sem hraci prispievali napadmi. Zatial co taki ako ty ma kritizuju, roznasaju na kopytach ale skutek utek - bez ziadneho napadu, ci niecoho o com toto vlakno je.This post has been edited 1 times, last edit by "LordEdward" (Nov 22nd 2010, 6:18pm)
Quoted
Moira Lachesis, ked hraju dvaja hraci z jedneho PC,maju vyhradene prisne pravidla: ich letky sa nemozu stretnut, suoviny mozu obchodovat len so suhlasom GO, a to eln v dohodnutom kurze, ak by chceli letiet na jeden ciel, nemozu z jednej IP, a podobne... akykolvek kontakt letiek , pripadne vymena surovin mimo pravidiel je brana ako nedovolene zdielanie.... cize preco by to bol jeden clovek, ak by z toho multi nemal ziaden prospech? Neboj, je to osetrene viac ako dobre. Pokial nevies daco o hre, kludne mi napis, bud tu na fore, alebo v hre ( uni2 Ramzes, na andromede kontaktuj Hraca Dubak, da ti na mna kontakt), pripadne na vyziadanie ti dam moje skype... nie vsetci tu kritizovali navrhy, ktore zakladatel vlakna dal, daktori k nim mali aj konstruktivne pripomienky... nehadz nas do jedneho vreca seckych
Quoted
Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:

This post has been edited 1 times, last edit by "Tsunami" (Nov 23rd 2010, 12:07am)

Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH