You are not logged in.

21

Monday, November 22nd 2010, 5:32pm

jj vyhladat sa a ale je tam podstatný rozdiel REKLAMA a SPRAVY popr.informácia.Nepochybujem o tom že maš bohatu zbierku nickov ale že si nepametaš ani jedn z nich to je velka škoda bol by som aspon trocha v obraze.A ku tomu že rovnaky nick v hre aj na fore dodam len tolko:hrači ktori ukončili hru by samozrejme ostali na fore aktivni ako takzv. stali pozorovatelia.

Moon Down 13

22

Monday, November 22nd 2010, 5:52pm

Tsunami: Ak mas nieco proti mne napis mi PM a netahaj to sem. Riesime tu zachranu ogame.sk. Dakujem!
Moje predosle nicky na ogame - Borgovia; Ochranca. Nicky si pamatam, ale hesla nie - nechal som si ich totizto vygenerovat ked mi nesla vymazat kolonia. Na sk fore som nikdy neprispel, az mate ten pocit ako naznacoval admin ze som mal ban a urobil som si dalsiu identitu. Pred rokom som hral na CZ serveri pod nickom Borgovia, na fore som taktiez pokial si pamatam neprispieval.

23

Monday, November 22nd 2010, 5:55pm

...že niekomu nie je trápne...
Tak podla Teba -
- hráč bjehna porušuje svojim nickom pravidlá, ty tu ale propaguješ svojim nickom reklamu,
pretože sa dá vygoogliť Počet obetí tsunami v Indonézii stále stúpa...
Padneš rovno z neba s ohurujúcimi nápadmi, navozíš sa do koho možeš, skritizuješ čo sa dá, verejne spochybňuješ prácu GO, pritom sám si ju nikdy nerobil a nič preto sám (?)neurobíš..? ...a potom spokojný odídeš?
Toto vlákno mi skôr príde tak že hl. témou je riešenie pravidiel a práca GO - atd ,
ako pôvodne mám pocit, sa tu mali dávať návrhy k hre a diskutovať o nich ...

P.S. Borgovia
- tuším si hrala na v1 a v2, na forum si zrejme naozaj neprispievala,..tuším si vždy bola na druhej strane, na strane obrancu... (možno sa mýlim :wink_1: )

(online)

This post has been edited 3 times, last edit by "SAMARA" (Nov 22nd 2010, 6:15pm)

24

Monday, November 22nd 2010, 6:15pm

SAMARA: Rad si vypocujem aj od teba nejaky ohromujuci napad. Taktiez opakujem aj tebe, ak nieco proti mne mas napis mi PM.

- Si robis srandu s tym hotelom co vygooglil Tsunami?? Ty si vazne myslis ze nan robim reklamu? :rofl: A ked ja sa tu do niekoho navazam tak potom velmi pochybujem o tvojom usudku. Ak si si nevsimla, zalozil som toto vlakno aby sem hraci prispievali napadmi. Zatial co taki ako ty ma kritizuju, roznasaju na kopytach ale skutek utek - bez ziadneho napadu, ci niecoho o com toto vlakno je.

Je potrebne viacej reklamy pre ogame.sk. Pridat ulohy/questy motivujuce hraca. Vyladit a rozsirit tutorial.

This post has been edited 1 times, last edit by "LordEdward" (Nov 22nd 2010, 6:18pm)

25

Monday, November 22nd 2010, 6:31pm

Stale nie som v obraze ON/ONA ???
Basic 20% sRA [WANTED] -vs- borgovia [RASA] [CS ~ 55M]

Moon Down 13

26

Monday, November 22nd 2010, 11:11pm

Moj prvy a zaroven posledny prispevok do tohto fora - tretoze je toto len strata casu .No ,takze dovolim si pridat sa k diskusii-kt. uz zjavne aj skoncila .Hru hram par mesiacov takze tu nejdem porovnavat a ani povysovat sa-aj to tu vsade vidim.Nechcem ani nikoho urazat,ak niekto ten pocit mat nahodou bude je mi to jedno. Ako nadpis prezradza tema bola zalozena pod nazvom napady .....atd. - evidentne v snahe nieco zmenit -vylepsit.To snad pochopil kazdy. A okrem toho - kedze diskusia - autor ponuka moznost dalsim sa pridat .Ako to tak sledujem , tak sa tu nadherne ukazala slovenska mentalita .Najlahsie je vec skritizovat,zosmiesnit ,a dourazat pripadne,samozrejme aj osobu ktora si vobec dovolila taky cin,ako je nacatie nejake temy ,ktora by mohla byt prinosom.
k teme :
Osobne nemam problem s tym ako hra vyzera- grafika a napobne zalezitosti,ani pribeh nepotrebujem- nemam rada veci nalinkovane .Reklama? Fajn, no problem. Nejake ulohy - v pohode,ma to motivacny naboj.
Jedine co by som chcela podotknut ako nedomyslene je jedna vec: hlasenie zmeny IP adresy.Dokoliecka dokola,a to len preto lebo su spekulanti ,kt. si vytvaraju multiucty ,a tym padom zase raz doplacaju na klamarov ti poctivi.Urcite su tu hraci kt. maju dva ucty a dari sa im odrbkavat.Mna by napriklad zaujimalo ako sa riesi pripad,ked povedme dvaja hraci pouzivaju jeden pocitac,trebars na intraku ,alebo aj v domacnosti.Kto "im" uveri ze to co pisu je pravda a ozaj to nieje jeden clovek?
Vy co ste tu povedzme dva tri roky,mozno nejake extremne zmeny nepotrebujete. Mozno ziadne zmeny a nove atrakcie nechcete -niesme predsa v lunaparku .Že novacikovia nevedia hrat,nevedia ako na to,a co robit?Najlepsie su vlastne skusenosti.Kazdy bol raz novacik.A pokial nejde o zivot ,tak nejde o nic .A toto tu je hra.

Ramzes

GO uni4, Andromeda, Capella

• Send private message

27

Monday, November 22nd 2010, 11:55pm

Quoted

Moira Lachesis, ked hraju dvaja hraci z jedneho PC,maju vyhradene prisne pravidla: ich letky sa nemozu stretnut, suoviny mozu obchodovat len so suhlasom GO, a to eln v dohodnutom kurze, ak by chceli letiet na jeden ciel, nemozu z jednej IP, a podobne... akykolvek kontakt letiek , pripadne vymena surovin mimo pravidiel je brana ako nedovolene zdielanie.... cize preco by to bol jeden clovek, ak by z toho multi nemal ziaden prospech? Neboj, je to osetrene viac ako dobre. Pokial nevies daco o hre, kludne mi napis, bud tu na fore, alebo v hre ( uni2 Ramzes, na andromede kontaktuj Hraca Dubak, da ti na mna kontakt), pripadne na vyziadanie ti dam moje skype... nie vsetci tu kritizovali navrhy, ktore zakladatel vlakna dal, daktori k nim mali aj konstruktivne pripomienky... nehadz nas do jedneho vreca seckych

Quoted

Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:

Máš otázky?
Skús použiť IRC chat
http://board.ogame.sk/board88-ogame-sk/b…at-na-irc-chat/

28

Tuesday, November 23rd 2010, 12:05am

Lord dlho nereaguje na otázku ON/ONA.Tu vystupuje ako chlap a niektore posty pod nickom ktore uverejnil (isto ich mal viac)vystupuje ako slečna.
Tak som čakal na reakciu a presne pod tymto nickom Moira Lachesis.Ako som už vyše uvadzal tu sa može registrovat sestra,brat....Ano je to tema vylepšit zlepšit ale ja chcem priamo poznat človeka ktory tu chce davat navody,rady novačikom atd.lebo to by mal byt hrač ktory sa stotožnil doposial s platnymi pravidlami a dodržiava ich.Nakolko je tu inkognito tak čo si mam myslet.Ja vystupujem tak aby ma ostatni hrači mohli posudit.
čo sa tyka IP a hrania v jednej domacnosti na jednom PC sestra+sestra da sa ale ma to svoje pravidla a tie treba dodržiavat.Poznam tu priklad un4.King mates +jany van halen bratia zdielali jedno PC a dost dlho.No žial porušili pravidla tak skončili ako skončili.
My čo sme tu dlhšie aspon za seba tak sa zmenam nebranim isto bych sa prisposobil ak nie tak ende čoby som stratil je to hra.
Dufam že nikoho neuražam ale taky je moj postoj k teto teme.

Moon Down 13

This post has been edited 1 times, last edit by "Tsunami" (Nov 23rd 2010, 12:07am)

This post has already been reported.

29

Tuesday, November 23rd 2010, 12:41am

Tsunami: Prave som ta reportoval. Upozornil som ta pis k teme. Neviem ako moje pohlavie zlepsi hru a teda o co ti ide. Napisal som ti, ked mas problem napis PM - doteraz si tak neurobil. Nezahlcuj tuto temu vecami mimo temu. Napisal som ti PM, nereagoval si.
Ak to potrebujes aby si zaspal > som muz. Nebudem podporovat tvoje domnienky, uvedom sa konecne a pis k teme.

Je potrebne viacej reklamy pre ogame.sk. Pridat ulohy/questy motivujuce hraca. Vyladit a rozsirit tutorial.

30

Tuesday, November 23rd 2010, 2:00am

ok reportoval.Ide mi skym mam čest a debatovat ako vylepšit hru a najme pomoct novačkom ked už tu nejednaš čestne a tym že tu sa hlasiš za muža,tu zasa za slečnu Basic 20% sRA [WANTED] -vs- borgovia [RASA] [CS ~ 55M]
ako potom naučiš a zaučiš tych novych?No na PM som nereagoval lebo sme začali verejne.

Moon Down 13

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

31

Tuesday, November 23rd 2010, 9:12am

vsetko co riesite tuto vy, riesi momentalne aj GF..prezradim ze sa presne tyka mensej zmeny v pravidlach o novacikoch+GF riesi co s prazdnymi UNI...
:nospam:

32

Tuesday, November 23rd 2010, 12:50pm

Tsunami: Mal si moznost sa to opytat cez PM s kym mas tu cest, ale ty volis cestu roztahovania po teme ktora s tym nema nic spolocne. Ta slecna s menom Borgovia nema so mnou nic spolocne. Zacinas tu s nejakou cestnostou a hrdo ju prezentujes aj v podpise. Toto nie je predvolebny stab, kde sa na zaciatku predstavim a vy mi budute jest moju polievocku iba vdaka sympatiam. Opakujem tu stale tato tema je o oziveni ogame.sk, nech ta nezaujima keby to tu zalozil aj hermafrodit. Sukromne otazky ak su relevantne (co si mi zatial nepreukazal) smeruj na PM.

haus: Vyborne, potom mozeme byt iba radi. Ale pokym naozaj pride aj k nam na pocitace mozeme tu diskutovat o hlavnom bode tejto temy - ako ozivit ogame.sk. Preto to urcite spam nie je.
Zatial sme sa dohodli na reklame, to je uplne jasne. Keby sa dali niektore casti hry editovat samotnymi hracmi bolo by to velke plus. SK hraci by si vedeli vytvorit vlastny tutorial a ktovie co este a verim tomu ze vyvojar by to v konecnom dosledku uvital (praca odvedena zadarmo).

33

Tuesday, November 23rd 2010, 1:11pm

Maš bohatý šatník kabátov.aj na uni4 bol/bola taký hráč a mal dokonca kožušinove:Puma,Guma,Guma1,Melania......
Tema oživenie ogame je bezpredmetná aspon pre mna nakolko sa chystaju zmeny tak že tam nespia tak a budu to asi velke zmeny

Moon Down 13

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

34

Tuesday, November 23rd 2010, 2:09pm

ked mate nejaku diskusiu OFF TOPIC tak si ju rieste cez PM a nie sem... :bond: :nclosed: