Ja sa nemam za co hanbit, to vy ste uz prehniti klamstvom, ktore ste tu zazili. Nech sa paci, hovejte si v nom nadalej ale potom neplacte ked tu nebude nic.
DD
Quoted
A pridam ti aj ja, konanie hracov, ktori spamovali v tvojej teme neschvalujem, ale co sa mi nepaci ovela viac je, ked dakto kritizuje pracu teamu. so mnou aj s mojimi priatelmi na ogame vzdy jednali vsetci z teamu korektne, a snazili sa vyriesit kazdy problem ked sa pekne v klude napisalo, zaujimave, ze u jednych to ide, ale prave tebe krivdia, a robia ti naprieky. Som v kontakte s daktorymi clenmi teamu, poznam vela byvalych clenov, a kazdy jeden si plnil svoju pracu, ako najlepsie vedel. Ked sa ti daco nelubi, mas predsa jasne uvedene, ze sa mozes stazovat vyssie, ked sa ti stalo nepravo, vyuzi to, ale upozornujem, ze musis mat dokazy, pretoze aj oni jednaju a trestaju IBA na zaklade pravidiel a dokazov!
Quoted
Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:
Moja odpoveď: ak dobre viem žiadny užívateľ by sa nemal hrať na nejakého admina či moda, za to si mohol byť potrestaný warnom.
Quoted
robil som teda pracu ktora mala byt povinnostou BoardAdmina. A co urobis ty?
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH