You are not logged in.

1

Tuesday, November 23rd 2010, 5:19pm

Pochybna praca adminov

Vyjadrenie k nepravom uzatvorenej teme "Napady na ozivenie Ogame.sk". Nech si kazdy urobi svoj vlastny nazor na to co sa tu deje.

Registroval som sa na fore, aby som mohol nieco urobit pre tuto hru. Skritizoval som jednanie GO na update( Update 1.4.3 - preklad ), ktory vraj nie je ich povinnostou informovat preco sa neuskutocnil. Tak som sa stal ocividne niekomu trnom v pate mozno aj v zadku. Vidim co sa tu deje, vidim ako hraci placu (lebo iba to robia), ze to tu upada.
Zobral som iniciativu do vlastnych ruk, otvoril temu s tym ze tu temu budem viest pre prospech nas vsetkych.
Od zaciatku sa do mna navazali nasi zlati veterani, co uz ocividne nemaju co robit od dobroty. Hutali ci som tu uz nebol a ci nie som niekto iny, ci som muz alebo zena. Pricom napad s ich usilovneho tukania do klavesnice nepadol ani jeden (cest vynimkam).
Odkaz pre vas mili moji > Podla seba sudim teba ;) Ja sa nemam za co hanbit, to vy ste uz prehniti klamstvom, ktore ste tu zazili. Nech sa paci, hovejte si v nom nadalej ale potom neplacte ked tu nebude nic.

Po uzatvoreni temy som napisal hausovi, ktory temu uzamkol:

Akoze preco si mi uzatvoril temu ktoru som zalozil??? Toho Tsunami co ocividne nema co robit som nahlasil, nikto s tym nic nerobil. A teraz to uzatvoris... akoze ludia mam z vas dost.

VIDEL si ze som tam ludi upozornoval nech pisu k teme, robil som teda pracu ktora mala byt povinnostou BoardAdmina. A co urobis ty? uzavres temu, zapchas mi hubu :DDD

Toto je moja rozlucka s vasim Forom, tukajte si tu, polujte na strasidla ktore vsade vidite. Ja sa premiestnujem do hry a tam ostanem.

mod dodo/ pozor nato čo píšeš...
This post has already been reported.

2

Tuesday, November 23rd 2010, 5:23pm

Vezmeme to z druhy strany...
Zacal jsi spamovat na fore do spousty ruznejch vlaken, zacal ses navazet do GO a pak se divis.
Nic uz radsi nepis, lidi se ti nebudou smat...
Není lehký hrát, když jste s každým kamarád.

109

"Vstávat na útok umí každej debil, skill je všechno prospat."

3

Tuesday, November 23rd 2010, 5:37pm

Ale vsak teba nemaju ani hraci radi a to si tu len chvilku. V reale musia asi vseci z uzasom a otvorenymi ustami pocuvat co rozpravas.
Cital si pravidla fora, tak vies co je OFF TOPIC. Ak nevies tak sa nevyjdaruj na niekoho pracu.
TAKYCHTO MUDRLANTOV ZBOZNUJEM. TO AKO KEBYZE JA CHCEM RIADIT ATOMOVU ELEKTRARNU A VSETKYM PRVY DEN VYNADAM ZE TO ROBIA ZLE.
Keď vám poviem že som dobrý budete si myslieť že sa chvastám.

Keď vám poviem, že nie, budete vedieť že klamem.

Ramzes

GO uni4, Andromeda, Capella

• Send private message

4

Tuesday, November 23rd 2010, 6:01pm

Quoted

A pridam ti aj ja, konanie hracov, ktori spamovali v tvojej teme neschvalujem, ale co sa mi nepaci ovela viac je, ked dakto kritizuje pracu teamu. so mnou aj s mojimi priatelmi na ogame vzdy jednali vsetci z teamu korektne, a snazili sa vyriesit kazdy problem ked sa pekne v klude napisalo, zaujimave, ze u jednych to ide, ale prave tebe krivdia, a robia ti naprieky. Som v kontakte s daktorymi clenmi teamu, poznam vela byvalych clenov, a kazdy jeden si plnil svoju pracu, ako najlepsie vedel. Ked sa ti daco nelubi, mas predsa jasne uvedene, ze sa mozes stazovat vyssie, ked sa ti stalo nepravo, vyuzi to, ale upozornujem, ze musis mat dokazy, pretoze aj oni jednaju a trestaju IBA na zaklade pravidiel a dokazov!

Quoted

Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:

Máš otázky?
Skús použiť IRC chat
http://board.ogame.sk/board88-ogame-sk/b…at-na-irc-chat/

5

Tuesday, November 23rd 2010, 11:22pm

Nerozumiem o čo ti ide LordEdward, ak niekto z teamu uzatvoril tvoju tému tak mal nato dôvod.
Neviem prečo kritizuješ našu prácu... ku každému sa snažíme pristupovať rovnako, a súdime podla pravidiel.

citujem ťa:

Quoted

robil som teda pracu ktora mala byt povinnostou BoardAdmina. A co urobis ty?
Moja odpoveď: ak dobre viem žiadny užívateľ by sa nemal hrať na nejakého admina či moda, za to si mohol byť potrestaný warnom.

Odporúčam ti aby si si prečítal pravidla fóra... a vyhli by sme sa takým zbytočným nezhodám.

Tému zatváram aby sa tu niekto náhodou nedostal zbytočne warn. Ak mate niekto niečo proti tak mi napíšte PM, za pochopenie ďakujem.