You are not logged in.

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• "haus" started this thread
  • Send private message

1

Wednesday, November 24th 2010, 10:12am

Exodus / Zlucovanie vesmirov - diskusia

Pripomienky, otazky???

2

Wednesday, November 24th 2010, 1:31pm

V clanku ak som dobre pochopil sa nepise o akomsi vytvoreni noveho cieloveho vesmiru, ale priclenenia k uz existujucemu. To znamena ze sa moze stat, ze hraci zo starsich UNI budu premiestneni na Andromedu? LEbo to by bol masaker :D :D

3

Wednesday, November 24th 2010, 1:44pm

V clanku ak som dobre pochopil sa nepise o akomsi vytvoreni noveho cieloveho vesmiru, ale priclenenia k uz existujucemu. To znamena ze sa moze stat, ze hraci zo starsich UNI budu premiestneni na Andromedu? LEbo to by bol masaker :D :D
Tohle všechno je a bude v řešení. Určite to, ale nebude takovej hardcore jako zde uvádíš.
Uni se budou rozdelovat podle urcitých kriterii (stáří vesmíru, body top hračů apod.)
No necháme se překvapit ;)

Quoted

REV
uni2
sestřelujeme letky s tradicí od roku 2008

4

Wednesday, November 24th 2010, 2:11pm

To by mi ani tak nevadilo že TOP hrači su inde silnejši to by bolo normál ale hráči ktorí vlastnia viac účtov myslím na serveroch a malo by sa to spojití v jeden tak to by bolo asi silne kafe.

Moon Down 13

5

Wednesday, November 24th 2010, 2:38pm

Mňa by len zaujímalo co bude stoho ked napr.hrači z V4 skočia napr.do V3 a ty z V3 sa rozhodnu že pojdu do V4.
Alebo bude navyber iba jeden vesmír?

6

Wednesday, November 24th 2010, 2:55pm

Mňa by len zaujímalo co bude stoho ked napr.hrači z V4 skočia napr.do V3 a ty z V3 sa rozhodnu že pojdu do V4.
Alebo bude navyber iba jeden vesmír?
Otazka zajímavá :) Odpověd zatím nevíme :)
Podle mého názoru budou oba vesmíry označeny jako exodus. Takže bude automaticky zabraněno tomu, aby se tomu tak stalo.

Quoted

REV
uni2

7

Wednesday, November 24th 2010, 3:21pm

super.. som rád že sa to pohlo aj keď mi asi ušla anketa kde sa to riešilo.. viac by ma síce zrejme potešilo okresanie uni na 2 galaxie ale aj s týmto súhlasím..
čosi ma ale zaujalo..

Quoted

Doba exodusu zavisi na tom, ako dlho sa hraci budu rozhodovat.

A čo Ička? Bude sa čakať kým aj oni potvrdia alebo ako?
2. vec.. Predpokladám teda že neaktívnym hráčom sa zrušia kontá.. Farmy sa teda obmedzia len na aktívnych.. A určite to skoro prestane niekoho baviť a prestane hrať..

Som zvedavý, ako to dopadne.. Veľa štastia. :thumbup:
Vacation

8

Wednesday, November 24th 2010, 3:21pm

som neskutočne vdačný,Game Operatori :)
dakujem,ze ste konečne niečo take vymisleli,čo je uplne super napad...
Dakujem,Dakujem,Dakujem :)
Myslím,že takyto postoj,budu mat aj ostatny hráči :)

9

Wednesday, November 24th 2010, 3:23pm

Ja som to pochopil kus inaksie. Vyberu sa dva uni na zlucenie. napr 1 a 2. Vytvory sa nove uni X cielove do ktoreho hraci prestupia.
V pripade viac uctov sa presunie len jeden ucet. Lebo presun sa nerobi automaticky, ale na zvolenie hraca. Takze urcite ziadne spajanie uctov. A kto sa nepresunie zanikne.
Kriteria na spajanie uni budu riesene, ale urcite sa nespoja uni 1 a Andromeda. To urcite nie.
Po skonceni presunu budu stare uni zrusene a ostane len ten jeden novy cielovy.

:nospam:
PS: Toto vsetko je vysvetlene. Len treba pozorne citat, A treba aj chapat to co citam.
Keď vám poviem že som dobrý budete si myslieť že sa chvastám.

Keď vám poviem, že nie, budete vedieť že klamem.

10

Wednesday, November 24th 2010, 4:00pm

Ku tym učtom. priklad:Mam učet na uni1 a uni4.budu sa napr. zlučovat.Ako bude to vyriešene,ved logicky dva účty na jednej nemožu byt.Jedine čo ma napadlo že z jednym bude mat na vyber.

Moon Down 13

11

Wednesday, November 24th 2010, 4:09pm

Vyhravas prvu cenu. Si super extra inteligentny.
Ale preco by sa mali spajat 1 a 4 to my do hlavy nejde? Podmienky pre spojenie su tiez napisane. Tak skus aj nad tym porozmyslat.

12

Wednesday, November 24th 2010, 4:33pm

no pokial pocitam ako pocitam tak mi vychadza ze by sa mohli zlucit uni 2 uni 3 a uni 4

uni 1 a andromedu asi zachovaju tak ako je

Ramzes

GO uni4, Andromeda, Capella

• Send private message

13

Wednesday, November 24th 2010, 4:39pm

Quoted

Podla mna kludne UNI1,2,3 mozu ist dokopy, nevidel by som v tom problem, napriklad najvacsia letka je na UNI2. Ale vsetko su to zatial iba spekulacie, uvidime co z toho vzide :tongue:

Quoted

Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:

Máš otázky?
Skús použiť IRC chat
http://board.ogame.sk/board88-ogame-sk/b…at-na-irc-chat/

14

Wednesday, November 24th 2010, 4:40pm

Neviem ja som to pochopil takto

?( ?( ?(

15

Wednesday, November 24th 2010, 5:06pm

Kriteriom pre spojenie su vek uni, pocet bodov top hracov na uni.. Ako chcete pre boha podla tochto spajat 1 a 4.

16

Wednesday, November 24th 2010, 5:25pm

Remonnes ak si to dobre prečítaš tak to uvádzam ako príklad 1 a 4 a to je rozdiel a vôbec nejde kto s ktorým ale účty!

Moon Down 13

17

Wednesday, November 24th 2010, 8:50pm

A ako to bude ked napr ja budem chciet ist napr do uni 4 ale team uzna ze tam nemozem ?
Budu ma tolko prehadzovat az ma zaradia kde zapadnem alebo ako ??? ?( ?( ?(
Only the DEAD have seen the end of WAR

18

Thursday, November 25th 2010, 8:19am

Jsem rád, že pro většinu hráčů je to dobrá zpráva !
Ale berte zatim tyto informace jako čistě informativní co se připravuje.
Nemá smysl teď polemizovat co a jak bude.
Až to bude jasné Team.sk Vás o tom bude informovat ;)

Quoted

REV
uni2

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• "haus" started this thread
  • Send private message

19

Thursday, November 25th 2010, 8:53am

super.. som rád že sa to pohlo aj keď mi asi ušla anketa kde sa to riešilo.. viac by ma síce zrejme potešilo okresanie uni na 2 galaxie ale aj s týmto súhlasím..
čosi ma ale zaujalo..

Quoted

Doba exodusu zavisi na tom, ako dlho sa hraci budu rozhodovat.

A čo Ička? Bude sa čakať kým aj oni potvrdia alebo ako?
2. vec.. Predpokladám teda že neaktívnym hráčom sa zrušia kontá.. Farmy sa teda obmedzia len na aktívnych.. A určite to skoro prestane niekoho baviť a prestane hrať..

Som zvedavý, ako to dopadne.. Veľa štastia. :thumbup:

to co som pochopil ja a pytal som sa GF...kazdy hrac bude mat cas minimalne 1-2 mesiace kym sa moze rozhodnut, ak sa dovtedy nerozhodne, jeho ucet bude vymazany a pokial ma zakupenu temnu hmotu, dostane mail s cislom kuponu --> cize sa mu vrati zakupena temna hmota :)

samozrejme hraci ktori sa rozhodnu skor nebudu trpiet tym, ze ten dotycny hrac ktory sa nevie rozhodnut resp. je icko --> budu moct hrat hned ako sa rozhodnu pre cielovy uni... :wink_1:

jo a s tym zlucovanim, vyzera to tak ze sa budu redukovat vesmiry az na 50% doterajsieho poctu...to je samozrejme hranicne cislo...

prosim vas: kaskadujte si toto vlakno resp. vlakno s oznamenim po alianciach a po vesmiroch aby potom neprichadzali hraci az po funuse ze nevedia co maju robit, dakujem

20

Thursday, November 25th 2010, 12:38pm

ahojte

mna by zaujimalo kde sa budeme zlucovat ci na andromedu a na uni 1 alebo na uni 1 a uni 2 a povim vam len tolko taketo nieco som cakal lebo na uni 4 sa uz neda co robitt a prostee toto muselo pristt a je to dobree a este sa chcem spitat do kedy to pobezi ze sa zlucime do dvoch vesmirou dakujem