You are not logged in.

81

Monday, July 25th 2011, 7:35pm

Nemci dnes spustili Exodus.
Tak ktovie, kedy to príde aj k nám, a či to vôbec zachráni mŕtve slovenské ogame.

Ach, double post, otváranie starého vlákna, dakto si tu koleduje o banán... Snáď to vykompenzujem tým, že som priniesol celkom dôležité infošky...
Say "what" again!

82

Wednesday, August 31st 2011, 5:40am

mozme takú otasku ohaldom exodusa a nech si to precitá administrátor ahoj pitam sa ta a tímu krotí robia na Exoduse že čí Exoduse bude tento rok alebo nabuducii alebo o 5 rokov alebo slovenské vesmiri ako je napr. 4 a aj 3 a aj 2 a aj 1 upadaju a hracou je cim ďalej menej ak by nebol exitus za 4 roky uni 4 sa zmaže ten vesmír ďakujem a chcel by som počuť normálnu odpoveď aspoň predpoklad by každého zaujímal nie že nevieme kedy keď poviete hoc koľko ale postačí

ďakujem

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• "haus" started this thread
  • Send private message

83

Wednesday, August 31st 2011, 8:26am

exodus je po technickej stranke dost zavazna vec, cize prosim troska strpenia, ako ste iste citali nemci uz presli exodusom, takze dufam ze v dohladnej dobe to pride aj k nam...

84

Wednesday, August 31st 2011, 3:49pm

dakujem za odpovet a mozem sa spitat ci to je realne tento rok koncom rokaa alebo az niak na buduci rokk ak to matee niak pripravenee plani a tak dalej tak by stee to mali vedet aspon niaki predpoklad dakujem

a chcel by som len dodat nepochopil som to niak bude sa spajat 3 a 4 alebo 1 az 4 do kopii ak by bolo 1 az 4 dokopi tak by to bolo dobree lebo i tak tich hracou bude tak
5 tisicc alebo aj 10 tisicc dakujemm

This post has been edited 1 times, last edit by "baret" (Aug 31st 2011, 3:51pm)

85

Wednesday, August 31st 2011, 3:56pm

to všetko závisí od štatistík, a od iných predpokladov, ktoré si myslím že tu už niekde boli, len treba hľadať, a aj o samotnom Exoduse tu bolo dosť písané
ak prídu nejaké novinky, tak ich pridajú a niekto ich preloží

treba strpenie, aj my vieme len toľko koľko vy, akonáhle je niečo nové ihneď to prispievame na fórum
ak chcete novinky hneď z prvej ruky, tak by som vám odporučil sledovať .org a .de fóra
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

86

Wednesday, August 31st 2011, 4:24pm

dakujem budem sledovatt forum kedy ake novinky okolo nasho slovenskeho exodusa priduu a dakujem za odpovede...

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

87

Monday, February 13th 2012, 9:49am

Predpokladom je ze dalsie zlucovanie bude uz aj pre ostatne krajiny po 9.3.

88

Wednesday, February 15th 2012, 3:49pm

Musím povedať, že je sranda sledovať ako na orgu po prvej fáze spájania padá jedna topka za druhou. Bude to zaujímavé, dámy a páni :thumbup:
Say "what" again!

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

89

Thursday, February 16th 2012, 9:37am

Musím povedať, že je sranda sledovať ako na orgu po prvej fáze spájania padá jedna topka za druhou. Bude to zaujímavé, dámy a páni :thumbup:

posli nejake linky pliiiz :)

90

Thursday, February 16th 2012, 11:38am

Ja sa teším na dianie na českom ogame :D tam to bude sakra zaujímavé tiež. Keď sa pospájajú vesmíry tak tam bude veľa vyrovananých letiek a bude zaujímavé kto získa prevahu :D

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

91

Thursday, February 16th 2012, 12:38pm

Ja sa teším na dianie na českom ogame :D tam to bude sakra zaujímavé tiež. Keď sa pospájajú vesmíry tak tam bude veľa vyrovananých letiek a bude zaujímavé kto získa prevahu :D

ten kto bude mat v ali najsilnejsie letky :P

92

Thursday, February 16th 2012, 12:45pm

A ešte bude určite sranda pozorovať ako sa niektorí hráči budú zase musieť naučiť robiť FS :rofl:

Vybral som zopár tých spomínaných bitiek:
New Number One TheCommander [-V-] vs Maximus [Exiles] (TD: 3.744.614.000)
New Top 10 Speed [M.M.] vs Asmodeus [EMPIRE] (TD: 2.520.998.000)
New Top 10 Avarice[Jin Roh] -vs kinder[SWARM] - 2,041,606,000
New Top 10 Exile[ZORBAS] -vs- Saber[Imperija] TD:1.837.851.000

Nato že to beží tuším dva dni, si myslím že slušná zbierka
Say "what" again!

93

Friday, February 17th 2012, 4:15pm

Hmm tak to je řádný mazec. S tímto tempem by bylo i sk za chvili polomrtvé :D

Quoted

REV
uni2
sestřelujeme letky s tradicí od roku 2008

94

Friday, February 17th 2012, 7:23pm

Andromeda 988hracov :( ... Zlucovanie je nutnost a pripominam sa sk timu, ze ak vam bude GF tlacit nejake nezmyselne zlucovanie (tri a viac vesmirov), dajte mi vediet, ja si ich podam.
PREBOHA len neprijmite to co vam daju.

95

Friday, February 17th 2012, 10:38pm

ja si myslím že dva vesmíry by bolo viac než dosť, a aj to si zavše myslím že jeden by stačil úplne, nakoľko neviem či budú aj Andromedu spájať...
Ale ako tak pozerám, tak ak tak neurobia tak budete na tom horšie ako my po spojení na tú chvíľu :D
ja by som bol ale najradšej keby že máme v tom už jasno :S
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

96

Saturday, February 18th 2012, 4:27am

ak pouziju logiku spoja sa 1a2 a 3a4 ostatne ostanu ako su ... kedze to nebude stacit tak povedzme po roku by sa spojilo 1,2a3,4 takze nakonci by boli spolu 1,2,3,4 ... ja by som bol za to aby sa hned spojili 1,2,3,4 ale to asi nebude (preco by som chcel? lebo ak sa spoji napriklad 3a4 co su cca rovnako stare tak aj tak nebude na tom spojenom vesmire viac ako 200-300hracov neviem ako na uni4 ale na uni3 je 170uctov z coho hra tak 50-70 hracov ostatny su (iI) alebo (ViI) a ti sa zevraj neprenasaju

Vojna sa skončí, ale moja armáda je večná

This post has been edited 1 times, last edit by "Darkness" (Feb 18th 2012, 4:30am)

97

Saturday, February 18th 2012, 8:29am

Tak netusim, ako si na tuto logiku dosiel. :-) Staci si scitat pocet acc uni3 + uni4 a zistis, ze ich vela nebude, takze taketo zlucenie je kravina. A to ako hovoris su inaktivny hraci, ktori sa do noveho vesmiru neprenasaju. A to este nehovorime o hracoch, ktori maju konta na viacerych vesmiroch a teda o niektore pridu. Dalej ak si zoberieme kolko vesmirov sa naraz zlucovalo na .de, alebo .org serveroch, a to pritom na niektorych z nich bolo viac ludi ako tu. Z toho mi skor vyplyva, ze sa u nas zlucia vsetky vemiry do jedneho. Mozno jeden specialny navyse, ale toto sa mne osobne nepaci. Proste SK komunita je mala a jeden vesmir je az az (mozno aj vela).

98

Monday, February 20th 2012, 2:03am

pises blbosti nove ako andromeda barym capella sa zlucovat s 1234 nebudu na 100% takze tak ako som hore pisal tak to bude ! naj by bolo 1234 dat spolu

Vojna sa skončí, ale moja armáda je večná

99

Monday, February 20th 2012, 7:11am

Je najaky realny dovod, preco by sa nemali zlucovat? Andromeda je taky isty vesmir ako 1-4. Barym a Capella su specialne, ale to si myslim, ze tiez nemusi byt prekazka. Vek vesmirov tiez nie je nijaka prekazka, preto sa predsa zaviedla nova ochrana novacikov. Ak Andromeda, Barym a Capella nepojdu do zlucovania, tak sa tu nic nezmeni. Vsetky vesmiry budu stale riedko obyvane.

100

Monday, February 20th 2012, 9:32am

Pred asi rokom, možno niečo viac keď začali informácie o spájaní vesmírov som bol za to aby spojili vesmíry 1-4, ale keď sa teraz pozerám na počty hráčov v jednotlivých vesmíroch (uni1-340 hráčov, uni2-237 hráčov, uni3-167 hráčov, uni4-524 hráčov, andromeda-984 hráčov, barym-471 hráčov, capella je speciálny), tak mi vychádza jednoznačne spojiť všetky vesmíry okrem špeciálneho. Keď si zoberiem počty hráčov v jednotlivých vesmíroch, takmer s istotou je aktívnych len 50% hráčov, ktorý si dúfajme budú prenášať účet do nového vesmíru a keď to zrátam ( 170+115+80+260+490+235) vychádza mi slabých 1350 hráčov a to som ešte optimista, že hrá 50% z počtu všetkých hráčov!!! A to nedokážem zrátať koľko hráčov má viacero účtov v rôznych vesmíroch...
AK MÁ MAŤ ZMYSEL ZLUČOVANIE, TAK LEN ZLÚČENIE VŠETKÝCH VESMíROV NA SK!!!