ja len podotknem že aj Barym je špeciálny nie len Capella...
no ja si myslím že by sa mali spojiť vesmíry 1-4 a ostatné nechať tak, ale ak by veľmi chceli hráči z Andromedy aby boli spojený u nás, tak by mi to vobec nevadilo...
čo sa týka Barym a Capella myslím si že z ich špecifík a s toho čo sme mali na výber, ak by bol cieľový uni, tak by sa muselo s niečoho okresať, či už obrana do DF alebo 50% letky do DF...
Ale osobne si myslím že andromeda, barym a capella ostanú tak ako sú...
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)
"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)
A ešte bude určite sranda pozorovať ako sa niektorí hráči budú zase musieť naučiť robiť FS
Nato že to beží tuším dva dni, si myslím že slušná zbierka
To teda ano... taky Kolja v uni1 drzi vsetky lode na mesiaci v 3 galaxii bez fs... a FS ho naozaj tankovat nemusi. Chrani ho velkost flotily a vzdialenost od velkych hracov
Otrávili sme svoj vzduch a vodu aby sme odstránili slabých! Odpálili sme špinavé atómové bomby v našej jedinej biosfére! Priklincovali sme svojho boha k palici! Nezahrávajte si s ľudskou rasou mimozemšťania!
no to s koliom mas pravdu chces ho vidiet dole posli mam kazdemu 100 milionov deutka a uvidis ho dole staci to poslat 2 hracom a okrem toho ja tiez skoro vobec nerobim fs sam naco v tomto mrtvom vesmire
ale máš v niečom pravdu, keby chceli, mohli ho už zostreliť...
len sa treba spojiť...
Ja dúfam že to príde už onedlho aj k nám, pretože už fakt nie je čo robiť na tom uni, včera sme mali pol dňa odstávku od elektriky a letka na mesiaci, chcel by som vidieť ako dlho by mi vydržala pri aktívnom uni...
Dúfam že potom bude aspoň aká taká zábava, inakšie to fakt bude o dosť veľkej biede ak nepríde GF s nejakým rozumným nápadom...
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)
"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)
nechcem to tu spamovat ale to deutko by bolo najmenej ale su tu rozne ine faktory preco este neletiet ktore nebudem tu rozoberat aby nik nevidel do kariet a je nas tu primalo aby sme ho dali dole zo ziskom a s vazaperom nechceme mat nic spolocne a s 2012 aka Z....S uz vobec nie