You are not logged in.

101

Monday, February 20th 2012, 11:13am

ja len podotknem že aj Barym je špeciálny nie len Capella...
no ja si myslím že by sa mali spojiť vesmíry 1-4 a ostatné nechať tak, ale ak by veľmi chceli hráči z Andromedy aby boli spojený u nás, tak by mi to vobec nevadilo...
čo sa týka Barym a Capella myslím si že z ich špecifík a s toho čo sme mali na výber, ak by bol cieľový uni, tak by sa muselo s niečoho okresať, či už obrana do DF alebo 50% letky do DF...
Ale osobne si myslím že andromeda, barym a capella ostanú tak ako sú...
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

102

Wednesday, February 22nd 2012, 1:51pm

A ešte bude určite sranda pozorovať ako sa niektorí hráči budú zase musieť naučiť robiť FS :rofl:

Nato že to beží tuším dva dni, si myslím že slušná zbierka

To teda ano... taky Kolja v uni1 drzi vsetky lode na mesiaci v 3 galaxii bez fs... a FS ho naozaj tankovat nemusi. Chrani ho velkost flotily a vzdialenost od velkych hracov
Otrávili sme svoj vzduch a vodu aby sme odstránili slabých! Odpálili sme špinavé atómové bomby v našej jedinej biosfére! Priklincovali sme svojho boha k palici! Nezahrávajte si s ľudskou rasou mimozemšťania!

103

Wednesday, February 22nd 2012, 2:06pm

no to s koliom mas pravdu chces ho vidiet dole posli mam kazdemu 100 milionov deutka a uvidis ho dole staci to poslat 2 hracom a okrem toho ja tiez skoro vobec nerobim fs sam naco v tomto mrtvom vesmire

104

Thursday, February 23rd 2012, 9:03am

Proc uz davno si ty "velky hraci" nenasetrili deu a neudelali z koljy minulost ?

Quoted

REV
uni2
sestřelujeme letky s tradicí od roku 2008

105

Thursday, February 23rd 2012, 11:40am

čakajú na teba a na tvoje Desty :D:D

ale máš v niečom pravdu, keby chceli, mohli ho už zostreliť...
len sa treba spojiť...

Ja dúfam že to príde už onedlho aj k nám, pretože už fakt nie je čo robiť na tom uni, včera sme mali pol dňa odstávku od elektriky a letka na mesiaci, chcel by som vidieť ako dlho by mi vydržala pri aktívnom uni...

Dúfam že potom bude aspoň aká taká zábava, inakšie to fakt bude o dosť veľkej biede ak nepríde GF s nejakým rozumným nápadom...
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

106

Thursday, February 23rd 2012, 11:51am

nechcem to tu spamovat ale to deutko by bolo najmenej ale su tu rozne ine faktory preco este neletiet ktore nebudem tu rozoberat aby nik nevidel do kariet a je nas tu primalo aby sme ho dali dole zo ziskom a s vazaperom nechceme mat nic spolocne a s 2012 aka Z....S uz vobec nie