Ano presne tak ! Toto je moj novi registracia,ale dovolte mi to visvetlit.
Ked ma nepustil do stareho mojho uctu tj nepustilo ma prihlasit sa,tak dal som preposlat svoje heslo.ALE tedi mi vipisalo ,vase email nieje databaze.Tak som sa viskusal som znova zaregistrovat sa na ogame.sk server andromeda,mojimi starimi udajmi ako meno a email i heslo,chcel som to odkusat ako to je.a Hla pustilo ma dalej sistem,tj dal mi ten hore spominani start tj novacikovski ucet.Dal mi to na moje stare udaje tj.moj stari ucet tedi uz bol vimazani,lebo ak by nebol vimazani tak neviem sa zaregistrovat sa znova stimi udajmi.Takze ja multi ucty som nemal!a ani nechcem...je to proty pravidlam.A ak kuknete na datumi hned zbadate ze multi ucty som nemal.,a na moju obhajobu aj to svieti jasne ze zo svojimi starimi udajmi som sa zahlasil,a aj to ze na tomto ucte ani nehram,a keby som mal dva ucty tak budem potichu,ale ja uvodzovkach kricim jasne a hlasno,nechcem tento ucet,chcem svoj povodni ktori bol na 207 mieste.dakujem za pochopenie...pripade otazok vam rad vihoviem a aj ostatnim clenom ogame timu na sk.