You are not logged in.

1

Friday, December 24th 2010, 8:42pm

Pomoc zmizlo mi ucet

Zmizlo mi ucet znicoho nic.Totalne ma vimazalo andromedi,mal som vsetko poriadku aj pravidla boli dodrzaneee co sa stalo?

2

Friday, December 24th 2010, 9:08pm

Andromeda

Nič v zlom. Kým som rozlúštila, čo píšeš...trochu mi to trvalo.Tvoj pravopis,slovosled a vôbec všetko - je horší než zlý a to nepíšem, že máš v profile: moje hobby - jazyky. Ale to neriešim. Za dalšie, ked vidím ako píšeš, tak...no nič.
Si si istý, že si všetko zadal / údaje správne? Pri Tvojom písaní,je možné, že si sa zmýlil
...?
Andromeda -

ஜ۩ Terra UK...(16)Hráč: Lord.Diabolik
  • [x:x:x] Pozícia: #210
- či to nie je to, čo hladáš...

mod dodo/ pozor, udávať súradnice nieje v súlade s pravidlami.
(online)

This post has been edited 7 times, last edit by "SAMARA" (Dec 24th 2010, 9:24pm)

3

Friday, December 24th 2010, 9:26pm

Ano presne to je bol som okolo na 207mieste .Nie to riesme co mam v profile a pod.prosim nemam nato naladu je tu vazni problem,vsetko dobre som zadal,prihlasovacie udaje ale nefungovalo to.tak dal som preposlat heslo ale ani to sa mi nefungovalo,vipisovalo nefunkcni email.tak viskusal som sa znova zaregistrovat sa,a hla dal mi start ucet na moje stare udaje,tj totalne ma vimazalo capito senorita?

This post has been edited 1 times, last edit by "Lord.Diabolik" (Dec 24th 2010, 9:27pm)

4

Friday, December 24th 2010, 9:43pm

hh
- ja som pochopila velmi dobre, len ma napadla jedna z možných variant...
A asi Ta nevymazalo, ked si v hre a teraz som to odtial skopírovala
:wink_1:
Nie je toto Tvoja nová registrácia? Lebo momentálne mám pocit, že máš multi účet :P
Hráč: Diabolik
(online)

5

Friday, December 24th 2010, 9:59pm

Ano presne tak ! Toto je moj novi registracia,ale dovolte mi to visvetlit.
Ked ma nepustil do stareho mojho uctu tj nepustilo ma prihlasit sa,tak dal som preposlat svoje heslo.ALE tedi mi vipisalo ,vase email nieje databaze.Tak som sa viskusal som znova zaregistrovat sa na ogame.sk server andromeda,mojimi starimi udajmi ako meno a email i heslo,chcel som to odkusat ako to je.a Hla pustilo ma dalej sistem,tj dal mi ten hore spominani start tj novacikovski ucet.Dal mi to na moje stare udaje tj.moj stari ucet tedi uz bol vimazani,lebo ak by nebol vimazani tak neviem sa zaregistrovat sa znova stimi udajmi.Takze ja multi ucty som nemal!a ani nechcem...je to proty pravidlam.A ak kuknete na datumi hned zbadate ze multi ucty som nemal.,a na moju obhajobu aj to svieti jasne ze zo svojimi starimi udajmi som sa zahlasil,a aj to ze na tomto ucte ani nehram,a keby som mal dva ucty tak budem potichu,ale ja uvodzovkach kricim jasne a hlasno,nechcem tento ucet,chcem svoj povodni ktori bol na 207 mieste.dakujem za pochopenie...pripade otazok vam rad vihoviem a aj ostatnim clenom ogame timu na sk.

6

Friday, December 24th 2010, 10:15pm

Niekto nám asi nechápe.
Tvoj účet stále existuje. Stále je v hre. Včera tam bol, dnes ráno tam bol a aj teraz tam je.
A ked už píšeš, že ťa zaregistrovalo na Tvoje staré udaje, tak ja mám iný názor.
Tvoje nicky sa totižto nezhodujú.

Hráč: Diabolik Pozícia: 1780
Hráč: Lord.Diabolik Pozícia: #210

P.S. - a ak si doteraz multi nemal, tak v tejto chvíli máš - či hráš či nehráš.
A ako píšeš že ani nechceš, tak či chceš či nechceš
:biggrin:
(online)

7

Friday, December 24th 2010, 10:28pm

Ale ako ma nepustil znova prihlasit sa?a preco mi vipisoval vas email na zaslanie hesla nie je v databaze,ak existuje.A tedi som viskusal znova zaregistrovat sa,a tedi Dal mi tento ucet na moje stare udaje(tento ucet som otvoril cielom viskusat svoje udaje,lebo nefungovali).Ale ja tento novy ucet nechcem,a nie stim cielom som otvoril ze chcem mat dva multi ucti tento ani som nepotvrdil registraciu a pod.ale ak moj ucet existuje tak teraz mam dva ucty.JEZIS! Ale ja nechcem mat dva ja chcem vediet co bolo mojim starim uctu a tento nechcem ak by dalo nech sa zmaze...a keby sa dalo nech sa kumne vrati moj stari ucet!ale teraz vec komplikuje vazne to ze moj old ucet existuje,a teraz mam aj nechceni druhi ucet... Co je teraz riesenie?uz od vcera riesim nastanu situaciu.

Takze teraz mozem byt obvineni podvodu...ato je dost zle,jedine co na moju obhajobu viem uviest,kuknite na datumi,hned po otvoreni new uctu som hladal svoj stari ucet,a kazdemu som povedal ze mam dva registracie,tj.netajil som to

This post has been edited 3 times, last edit by "Lord.Diabolik" (Dec 24th 2010, 10:52pm)

8

Friday, December 24th 2010, 10:53pm

prosím bez spamu, Diablík už minule som ti písal že GO pre Andromedu je Mephisto, napíš jemu buď email alebo ticket (ktorý je rýchlejší) a oni ti na to odpovedia

Ako MOD ak za týmto príspevkom vznikne spam, alebo niečo inšie, tak bude za to patrične potrestaný
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

9

Saturday, December 25th 2010, 11:47pm

Je to vyriešené , horúca hlava :flamy: a neunáhlené závery :banana2: .Modi môžete tému uzatvoriť.
A keď boh povedal a budiž svetlo.....my elektikári sme mali už káble natiahnuté...