You are not logged in.

1

Tuesday, January 4th 2011, 8:29am

Mesiac

Takže, niekto zaútočil na moju planétu, vytvoril sa mesiac, ale je príliš malý. Takže otázka znie či môžu biť pri jednej planéte viac mesiacov? Alebo či môžem ten mesiac nejako zničiť. Alebo či sa dajú vybudovať viac polí na mesiaci, alebo planéte.

This post has been edited 1 times, last edit by "xAViER" (Jan 4th 2011, 8:40am)

2

Tuesday, January 4th 2011, 9:12am

Musíš si postaviť mesačnú základňu, a kapacita mesiaca sa ti zvýši. A nie každá planéta môže mať len jeden mesiac, viac nie.
("Mesiac je príliš malý na to, aby si udržal vlastnú atmosféru, preto je nutné pred jeho osídlením vybudovať mesačnú základňu, ktorá zabezpečí potrebný vzduch, gravitáciu a teplo. Čím vyšší je stupeň jej vylepšenia, tým viac priestoru ponúka jej biosféra. Každý stupeň prinesie 3 polia, pričom samotná zakladňa jedno z nich zaberie a obmedzujúcim faktorom je celková veľkosť mesiaca.
Vybudovanú mesačnú základňu nie je možné demontovať.")

3

Tuesday, January 4th 2011, 10:47am

Pri jedne planete muze byt jedine jedem mesic.
Mesic muzes smazat jedine s planetou. Muzes si ho nechat strelit od nekoho DSkem.
Jak ti tady radi Reitor kdyz vznikne zacina s jednim polem.
Kazdou zakladnou na mesici dostavas 3pole.
Kazdy mesic ma svoji kapacitu kolik na nem muzes vystavet polí. Rizikové jsou mesice z 1% až 2% kde by jsi casem mohl mít velke problemy s umistenim dostatecneho poctu zakladen na mesici, roboty , falangy a hyper branou.

Doporucuji si přečíst návody !

Quoted

REV
uni2
sestřelujeme letky s tradicí od roku 2008

4

Tuesday, January 4th 2011, 11:40am

A ako zistím že mesiac je vhodný na osídlenie? Ako zistím ,ako je veľký? Je niekde nejaká tabuľka, návod, alebo niečo podobného?
Ďakujem za prekvapujúco rýchlu odpoveď. :nospam: :nospam: :nospam: :nospam:

This post has been edited 1 times, last edit by "xAViER" (Jan 4th 2011, 11:42am)

5

Tuesday, January 4th 2011, 1:08pm

Kazdy mesiac je vhodny na osidlenie, ale ked je maly sa to moc neoplati, rychlo ho zaplnis ako pisali pre do mnou.
Neviem ci to plati i po redizajne, ale mesiac mozes opustit ked ho nechces. V hlavnom okne PREHLADU vpravo dole mas napisaný priemer mesiaca, teplotu, pocet poli (ich pocet zvysujes stavanim mesacnej zakladne) a pod tym je OPUSTIT/Premenovat. Cim je mesiac vecsi, tym je tiez mensia sanca je zostreliti ho hviezdami smrti (ale ta sanca tam je vzdy).

Citaj napr. toto vlakno:
info o Mesiaci

Vela zdaru.
Uz som zluceny :rofl:

This post has been edited 1 times, last edit by "slnko" (Jan 4th 2011, 1:10pm)

6

Wednesday, January 5th 2011, 8:06pm

Ked uz sme pri velkosti mesiaca. Ako sa urcuje? Je to podla percentualnej sance na mesiac, alebo od poctu trosiek? Co sa totiz stane, ak trosky vysoko presahuju 20 percentnu sancu na mesiac? Moze vzniknut ovela vacsi mesiac ako z 2.000.000 trosiek?

Ja viem, ze uz pri 20% sanci je dostatocne velky, ale cim vacsi tym sa tazsie nici pomocou HS.

7

Wednesday, January 5th 2011, 8:09pm

Urcuje se vicemene nahodne, ale pokud mas nad 20% sanci, mas jistotu, ze bude presahovat 8 tisic...
Není lehký hrát, když jste s každým kamarád.

109

"Vstávat na útok umí každej debil, skill je všechno prospat."

8

Thursday, January 6th 2011, 9:27pm

ale tiež viem že nepresahuje hodnotu 9.000 myslím že najväčší je 8.888km ale ruku do ohňa zato nedám :D:D
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

9

Thursday, January 6th 2011, 10:08pm

Neni, pohybuje se v rozsahu tusim 3000 < r < 9000
Nekde jsem tusim mel 8944 km...
Není lehký hrát, když jste s každým kamarád.

109

"Vstávat na útok umí každej debil, skill je všechno prospat."

10

Thursday, January 13th 2011, 6:59am

pliss a mne poradte ako mam urobiť aby som mal mesiac už som to skúšal 7krat a nič a skúšal som aj rady a stalel nič

Citácia

SLOVENSKO DO TOHO

11

Thursday, January 13th 2011, 7:29am

Nepomozes si. Je to uplne o nahode. Proste mas maximalne 20% sancu, ze mesiac vznikne.

Su niektore moznosti ako sa dostat k mesiacu skor, ale ani jedna nie je zarucena. Urcite by som neveril tym radam, ktore tvrdia nieco o zlozeni letky na moonshot. Nakolko sa pohybujem v brandzi softwaru, tak jedna z moznosti je, skusat moonshot viackrat tesne za sebou (napr po 1 min). Ak prvy pokus nevyjde, ihned nasledujuci ma vacsiu sancu na uspech. Suvisi to s dvomi vecami: 1. matematicky tieto sance na mesiac nie su nezavisle nahody 2. v pocitacoch su len pseudonahodne generatory cisel (t.z. nie su uplne nahodne a aj sa trosku lisia). Avsak ani tato metoda Ti nikdy nezaruci, ze mesiac vznikne, ani ked by si poslal 10 letiek na moonshot za sebou.