You are not logged in.

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• "haus" started this thread
  • Send private message

1

Wednesday, January 12th 2011, 10:39am

Diskusia: HLASOVANIE!! SPECIALNY Novy vesmir!

Sem mozte postovat svoje otazky a postrehy..POZOR :nospam: --> bude sa tvrdo trestat...

hned prve dva postrehy resp oznamenia : zial SPEED server a ani stary design NIE JE MOMENTALNE MOZNY!!!

2

Wednesday, January 12th 2011, 11:09am

Iiiihaaa ta toto co jeeee ?
sak je tu tolko malo hracov ze sa musia uni zlucovat a este dalsi ???
z Andromedy co bol jediny ako tak zaludneny uni prebehne polovica hracov tam :cursing:

jaaaaj zase naspak do azylu na org :D

This post has been edited 2 times, last edit by "Utopene Parky" (Jan 12th 2011, 11:13am)

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

3

Wednesday, January 12th 2011, 11:16am

Iiiihaaa ta toto co jeeee ?
sak je tu tolko malo hracov ze sa musia uni zlucovat a este dalsi ???
z Andromedy co bol jediny ako tak zaludneny uni prebehne polovica hracov tam :cursing:

jaaaaj zase naspak do azylu na org :D

Momentalne neviem ako sa bude tato funkcia odvijat od zlucovania vesmirov, takze zatial tuto temu nespajajme so zlucovanim.

4

Wednesday, January 12th 2011, 11:27am

škoda že nie je možný aspoň 2x speed no nevadí aj toto sú celkom postačujúce možnosti :D:D:D
myslím že by to mohlo prilákať nových hráčov :D
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

5

Wednesday, January 12th 2011, 11:44am

Podľa mňa je skoro na nový vesmír. Tak ako povedal parky minimálne 50 percent ľudí odíde z Andromédy a tým pádom ďalší vesmír bude vyľudnený. Je mi jasné, že treba prilákať nových hráčov na OGAME ale takto si myslím, že to nebude ono.

6

Wednesday, January 12th 2011, 11:50am

Mne sa tento napad pozdava , aj ked bude teraz privela moznosti naraz , exodus, speci vesmir ... niekedy vela skodi.

Ale treba mysliet pozitivne ako stale hovori nitro :D

Ramzes

GO uni4, Andromeda, Capella

• Send private message

7

Wednesday, January 12th 2011, 11:58am

Katastroficke scenare boli aj pri andromede a redesigne... a nic. Ako napisal kuchy, viac moznosti je len pre dobru vec. Len dufam ze neprejde obrana do DF, tym padom by bol taky uni pre mna nezaujimavy...

Quoted

Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:

Máš otázky?
Skús použiť IRC chat
http://board.ogame.sk/board88-ogame-sk/b…at-na-irc-chat/

8

Wednesday, January 12th 2011, 12:11pm

Katastroficke scenare boli aj pri andromede a redesigne... a nic

Nič? To, že po otvorení andromedy na zvyšných uni narazíš skorej na alienov ako na hráča je nič?
Tiež si myslím že je celkom skoro na takúto "zábavku" nakoľko má prebiehať to zlučovanie atď...ako áno budete mať ďalšie uni plné hráčov ale zas na druhej strane dalších 5 poloprázdnych...V tomto prípade sa prikláňam na stranu tých, čo si myslia, že veľa škodí...
?(

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

9

Wednesday, January 12th 2011, 12:24pm

ako som uz raz napisal toto nie je debata ohladne zlucovania a speci vesmiru..tu sa mozte pytat otazky ohladne tohto vesmiru OK?!
dodrzujte to!

10

Wednesday, January 12th 2011, 12:48pm

Ja som proti vytvoreniu noveho spec. vesmiru. Ale ak by sa predsa vytvoril, zahlasoval som v inom vlakne ako by som si ho predstavoval. Aj ked sa ho nezucastnim.

PS. Nikde nebolo hlasovanie ZA alebo PROTI novemu vesmiru, preto to pisem sem.
Uz som zluceny :rofl:

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

11

Wednesday, January 12th 2011, 1:23pm

prepacte a bez urazky ale pre a proti sa ani nas nikto nepytal, momentalne len mozem dufat v to co som pocul ako zakulisne ale nemozem o tom rozpravat...len mozem povedat nemalujte certa na stenu....

12

Wednesday, January 12th 2011, 1:34pm

Mozno by bolo dobre vysvetlit skratky pre novacikov ,alebo pre hracov co jednoducho tak do hlbky nevidia. Ja osobne viem co znamenaju , ale uz sa ma pytali viaceri ,ze k ankete chybaju vysvetlivky k pouzitym skratkam :-) :whistling:

13

Wednesday, January 12th 2011, 2:15pm

ja som proti špecialnemu vesmiru za takýchto okolností ako sú teraz v SK OGAME :)

14

Wednesday, January 12th 2011, 2:51pm

charisma a čítal si ten príspevok od hausa???
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

15

Wednesday, January 12th 2011, 3:18pm

TAK ESTE RAZ:

toto vlakno je o otazkach k jednotlivym bodom a poznamkam voci funkciam noveho vesmiru a nie konverzacia o tom ci chceme alebo nechceme....
cize inymi slovami toto nie je vlakno s hlasovanim ano chcem, nie nechcem...

Kuchy, opravene ale ACS naozaj nebudem vysvetlovat....:)

16

Wednesday, January 12th 2011, 3:22pm

spomenul som zlucovanie, len kvoli tomu ze na jednej strane sa snazia vyriesit ubudanie hracov zlucenim uni a potom uplne naopak rozsiria o dalsi

som to najprv pochopil ze je to diskuzia o novom vesmire, ak je to teda konkretne iba o funkciach ktore by mal mat tak potom nic :rolleyes:

jasne ze ci je niekto proti alebo nie je.. jedno lebo to nezalezi od nas ci sa otvori :jojo:
ale lubi sa mi ze bude medzinarodny, by som sem dotahol nejakych znaamych ;)

17

Wednesday, January 12th 2011, 3:22pm

nitro, poniektori hraci citat nevedia, ini nevedia ani pisat :D ...kuchy tu spomenul vysvetlenie pojmov a ja sa priklanam, nakolko sa ma nato uz pytal jeden hrac a to co vlastne znamenaju tie moznosti. Nie kezdy hrac rozumie pojmu ACS, trosky do DF a pod. Zislo by sa vysvetlenie ku kazdej moznosti. Viem ze sa to mozno da najst na fore, ale kym to vsetko dany hrac najde, tak bude jednoduchsie to vysvetlit tu. dik
...pi vodu, prekvap pečienku...
pocet darovanych mesiacov uni3 = 26
uni 3 - top 7 body, top 2 letka

This post has been edited 1 times, last edit by "pjetro" (Jan 12th 2011, 3:24pm)

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

18

Wednesday, January 12th 2011, 3:57pm

nitro, poniektori hraci citat nevedia, ini nevedia ani pisat :D ...kuchy tu spomenul vysvetlenie pojmov a ja sa priklanam, nakolko sa ma nato uz pytal jeden hrac a to co vlastne znamenaju tie moznosti. Nie kezdy hrac rozumie pojmu ACS, trosky do DF a pod. Zislo by sa vysvetlenie ku kazdej moznosti. Viem ze sa to mozno da najst na fore, ale kym to vsetko dany hrac najde, tak bude jednoduchsie to vysvetlit tu. dik

davno spravene v hlasovani....a povedal som ze co znamena ACS naozaj nebudem vysvetlovat...

19

Wednesday, January 12th 2011, 4:07pm

Pro ty vzadu ;)

ACS vesmir
- Ve vesmíru je možná funkce app tzn. (APP UTOK, OBRANA) tím tedy možnost spomalování letek
Non-ACS vesmir - Ve vesmíru není možné posílat app utoky.

obrana do DF - znamená, že z obrany zničené při útoku půjdou vytvořit trosky (tedy plus suroviny)

50% letky do DF - znamená, že z letky zničené při útoku se vytvoří 50% trosek (ve stávajcích vesmírech je to 30%)
40% letky do DF - znamená, že z letky zničené při útoku se vytvoří 40% trosek (ve stávajcích vesmírech je to 30%)
30% letky do DF - znamená, že z letky zničené při útoku se vytvoří 30% trosek (ve stávajcích vesmírech je to 30%)

Stávajscí vesmíry mají 9 galaxii (zde máte navybranou)
10 Galaxii
9 Galaxii
8 Galaxii
7 Galaxii

Muj názor je když už nový vesmír tak aspon 50% letky do df, 7 galaxii mohlo by být i méně :D třeba 4galaxie :D A samozdřejme ACS :D
Vesmír s obranou do df bude brzy prázdný, tak si aspon užívat df 50% z letky :D

Quoted

REV
uni2
sestřelujeme letky s tradicí od roku 2008

20

Wednesday, January 12th 2011, 5:43pm

Prikláňam sa k názoru sRA , najlepšie by bolo čím menej galaxií, 50% letky do DF, ACS, tiež rátam s tým že to bude znamenať ďalší odliv hráčov z iných vesmírov...ale to teraz my a tu neporiešime...
alea iacta est - kocky sú hodené