You are not logged in.

81

Monday, April 11th 2011, 8:52pm

a k prekladu, akurát tak viem že sa chystal preklad fóra (z EN do SK), ale prečo by sa mala hra prekladať do angličtiny tak v tom nevidím žiadny dôvod, veď predsa skúsený zahraničný hráči to už vedia s tých ich serverov, a tí menej skúsení tí si to môžu zas odkukať, stačí mať spustené dva servery vedľa seba a ide to

A vidis nitro v tom je problem. Predstav si seba, ze budes hrat na spanielskom serveri. Akonahle sa tam spravi nejaka zmena, ty budes o tom vediet minimum, pretoze nevies po spanielsky. A plati to i naopak. Kazdy teda radsej bude hrat na domovskom serveri (alebo na takom kde rozumie), ako na jazykovo neznamom. Dalsia vec je, ze na vlastnom serveri sa lahsie dohodnes aj s hracmi.

Pravdaze ak vies po spanielsky, klobuk dole. :-) Ale veci sa tym nemenia.

82

Monday, April 11th 2011, 9:43pm

asi si ma nepochopil, napísal som že ak si otvoríš jedno okno zo španielským serverom, a druhé zo slovenským, tak budeš vedieť aj keď si začiatočník
a aké zmeny? tie isté čo sú tam buď sú alebo budú aj u nás (ak sa jedná o špeciálne vesmíry, tak potom existuje veľa prekladačov ktoré to preložia) a keď sme už pri tom 2x speed? ACS? čo je na tom nezrozumiteľné? akurát tak 30% obrany do DF - trosiek a to sa dá preložiť, takže si nemyslím že v tom je problém, skôr v tom že nie sme až taký zaujímvaý ako iné servery (viď počet hráčov)

ale aj napriek tomu si myslím že tí zahraničný hráči čo chcú hrať na SK tak ich jazyk neodradí (viď niektoré uni)
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

83

Monday, April 11th 2011, 9:50pm

fasa vysledok, ale aj CZ otvara 21.4.2011 novy uni elektra, cize typujem pocet hracov na nasej capelle do 1000

84

Tuesday, April 12th 2011, 12:07pm

Moj nazor na novy vesmir: Je to uplny nezmysel otvarat tak skoro po dalsom novy sk vesmir a GF sa vobec nezujima ,ci tam bude viac ako 1000 hracov alebo nie. Im ide primarne o org, de , fr server , kde je velmi pocet hracov a tym padom penazi. Ale to je normalne a tak to chodi vsade, v kazdom biznise.

This post has been edited 1 times, last edit by "kuchy" (Apr 12th 2011, 12:08pm)

85

Tuesday, April 12th 2011, 3:11pm

ak niekto bude chciet prelozit nieco zo alebo do spanielciny som k dispozicii :D:D
a este k tomu kedze uz je zname aky bude novy uni, chcel by som vediet ci sa nedalo dat napr 3x speed alebo 4x, nemyslite si ze som nevdacny svina a ze mi nestaci 2x to nie :D len ma zaujima od coho to zavisi. Alebo podla coho sa vyberaju specifika pre novy uni. (trosku svetla do problematiky)
Neurobíš omeletu bez toho aby si nerozbil pár vajec.

86

Tuesday, April 12th 2011, 4:18pm

dufam ze tento new uni zacne v piatok niekedy po obede :thumbup:

87

Tuesday, April 12th 2011, 5:52pm

Osiris, neviem podľa čoho sa vyberajú kritériá, ale robí to GF kto nám dáva výber špecifikácií vesmíru
Samozrejme že viacej ľudí by uprednostnilo aspoň 3x, ale myslím si že aj 2x je dosť, ale zas nie všetci tam pôjdu pre obranu do DF
ale ako sa zvolilo, tak to je a aj ostane :D
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

88

Tuesday, April 12th 2011, 9:49pm

ved obrana do df je luxus :D korytnacky budu vyhladavane :D
Vacation

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• "haus" started this thread
  • Send private message

89

Wednesday, April 13th 2011, 6:49am

ak sa vobec nejake korytnacky vyskytnu :)

90

Monday, April 18th 2011, 9:00pm

...

Podľa mňa GF testuje SR aký majú záujem o speed vesmíry a tiež to ako sa rôzne funkcie osvedčia.
Je to podľa mňa rozumné pretože speed sme v SR ešte nemali takže je to novinka a nikto nevie čo to vlastne bude ... a nejako si to vyskúšať musíme.
A dá sa povedať že aj tieto vesmíry andromeda barym capela ... sa tiež raz budu zlučovať aspoň si to myslím takže je to v podstate len taký test na slovakov
ako zvládnu speed pretože ok bude to rýchlejšie ale o to lepší masaker tam bude a každý si otestuje svoje schopnosti vo vesmíre kde bude musieť byť každý 2x rýchlejšie nehovoriac o speed 4 -5x
Aspoň ja to beriem ako pred prípravu uvidíme čo GF vymyslí a čím nas prekvapí :D len nech už nevymyslí DF z obrany to je somarina a likvidačné pre korytnačky xD
Ale raj pre fleeterov len by som rád aby sa aj miery a koritnačky dožili svojho raju :D s 10G a žiadne DF z obrany a speed min 2x to by bol pre nás darček na vianoce ako vyšitý :D :tongue: :tongue: :tongue:
:P :P :P Náhoda je blbec :P :P :P

91

Tuesday, April 19th 2011, 2:35pm

no pozri, 21.4 sa otvára elektra na CZ - 6G, 70% trosky z letky 0% trosky z obrany, non acs, 2x speed tam môžeš skúsiť... a speed sa nebude zlučovať s ničím pretože za chvýlu predbehne barym..... predsa le nje to speed x2 :)
You say Lady Gaga, I say Led Zeppelin
You say Hannah Montana, I say Red Hot Chili Peppers
You say Owl city, I say Journey
You say Jonas Brothers, I say Pink Floyd
You say Justin Bieber, i say Queen
You say Taylor Swift, i say Guns & Roses
You say David Guetta, i say Linkin Park

92

Wednesday, April 20th 2011, 5:13pm

o kolkej by mala zacat Capela?

93

Wednesday, April 20th 2011, 5:38pm

vacsinou to byva okolo 3tej

Ramzes

GO uni4, Andromeda, Capella

• Send private message

94

Thursday, April 21st 2011, 7:43pm

Len pre info, ak by tu padla otázka, zatiaľ som GO pre Capellu ja :admin:

Quoted

Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:

Máš otázky?
Skús použiť IRC chat
http://board.ogame.sk/board88-ogame-sk/b…at-na-irc-chat/

95

Friday, April 22nd 2011, 8:16am

:thumbdown: nič v zlom ale new server ma len 205 hrácou omg

Citácia

SLOVENSKO DO TOHO

96

Friday, April 22nd 2011, 10:27am

blambo, uz 246

ale ano... GF podla mna spravilo velku chybu... pustit novy server na sviatky? blaznovstvo
Vacation

97

Saturday, April 23rd 2011, 12:52pm

No pekne, dalsi server, tak to je fakt pecka 8o
Mne skorej pripada, ze slovakom staci aj jeden server, co tiez nikdy nezaplnia, ale blizia sa majstrovstva, tak si zrejme v GF myslia ze trochen tiez zarobia na buducich majstroch :biggrin:
btw...pre bratov tu máme, len tu vašu bramborovou :P
|EVIL| VLKO

98

Monday, May 23rd 2011, 5:02pm

suhlasim ze take 3, 4 galaxie postacia
urychli to hru, zvacsi pocet utokov, troskovych poli, mesiacov
lepsie bude hracom pokope nez dakde zasitych
hra bude zaujimavejsia a akcnejsia - pamatam sa co na baryme na mna nikto neutocil co tam bolo tak ludoprazdno na kraji, zacalo sa mi to zunovat

smod nitro// dávaj si pozor na otváranie starých tém, mal by si si prečítať pravidlá fóra (tentokrát bez warnu)
Hallo :gaul:
Stádo oviec pod vedením leva je silnejšie ako stádo levov pod vedením ovce.