You are not logged in.

1

Friday, January 14th 2011, 7:36pm

Barym je tu!

Nový server Barym štartuje dňa 19.01.!

2

Friday, January 14th 2011, 10:32pm

GF aj na org a ostatních serveroch otvára nový vesmíri (hoci aj naďalej budú spájat vesmíri).Konečne niečo nové na SVK:-) Mislím Baryn bol dobrá volba pre sk,dúfajme že oživí ogame na sk a priláka nových hráčov.
¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥
na mojom ucte bude hrat moj bratranec Korvin.
¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥

This post has been edited 1 times, last edit by "Largo.Winch" (Jan 14th 2011, 10:34pm)

3

Saturday, January 15th 2011, 3:48am

je otvorenz aj pre zahranicnych takze dufam ze sa ich tu nahrnie plno :P

-=TOP 10 Boj 5x=--= Advanced 17x =--= HOF 49x=--= HS down 173=-

4

Saturday, January 15th 2011, 8:20am

dobre a o kolkej ho spustia presne vdaka

Citácia

SLOVENSKO DO TOHO

5

Saturday, January 15th 2011, 10:59am

co ja vim z minulost tak nove servery se zpravidla spousti mezi 12:00 a 15:00...

6

Saturday, January 15th 2011, 1:00pm

podla mna na tento server bude dobry :D
ked su tam tie vymozenosti,50% letky do DF a tak...tak sem dojde veeeeeeeeeeeela hracov :D
len aby sa o tom dozvedeli :D
bodlo by,keby niekto spravil taku reklamu ze by sa regol na nejake polske alebo nemecke alebo USA foruum a to je jedno kde,a napisal tam ze otvarame novy server,aj pre zahranicnych OGamistov a ze su tam tie 7Galaxí,50% DF a takkk ...myslim ze by sa to uchytilo :D

+bola by to aj reklama aj pre ostatne vesmiry,a nabralo by sa kopu hracov novych :D

7

Saturday, January 15th 2011, 1:00pm

no však uvidíme ale vdaka

Citácia

SLOVENSKO DO TOHO

8

Saturday, January 15th 2011, 1:12pm

velA zahranicnych hracov nepride lebo aj na ostatnych serveroch sa vytvara novy specialny vesmir

9

Saturday, January 15th 2011, 7:49pm

Quoted

velA zahranicnych hracov nepride lebo aj na ostatnych serveroch sa vytvara novy specialny vesmir N
Nie vsade sa spusta specialny. My len mame to stastie

10

Saturday, January 15th 2011, 10:25pm

Presne,tento server bude celkom pecka...50% letky do DF+7gala+ACS....už len si počkať na presný čas otvorenia...

Quoted

velA zahranicnych hracov nepride lebo aj na ostatnych serveroch sa vytvara novy specialny vesmir N
Nie vsade sa spusta specialny. My len mame to stastie
Neviem odkial to máš.Prešiel som asi 10 zahraničných fór skoro všade sa otvarajú nové uni a zatial pri každom som našiel anketu....takže neviem či sa tu dá hovoriť o nejakom obrovskom prílive zahraničných hráčov :(

11

Saturday, January 15th 2011, 11:35pm

ako si prisiel na to, ze bude barzm prave 19.1.???
__DX__ two wordz for ya SUCK IT !!!

deuterium je pominutelne, trosky vsak nie, vase lode su vecne, stanu sa mojimi lodami

12

Sunday, January 16th 2011, 12:30am

celkom dosť jasne to tam hore bliká
8o
Zabíjam predsudky.

13

Sunday, January 16th 2011, 2:16am

celkom dosť jasne to tam hore bliká
8o

no na fore o tom nieje vlakno a ja uz nehravam, cize mne to nema kde blikat, kedze sa neprihlasujem do hry
__DX__ two wordz for ya SUCK IT !!!

deuterium je pominutelne, trosky vsak nie, vase lode su vecne, stanu sa mojimi lodami

14

Sunday, January 16th 2011, 2:32am

Pozri sa tu na forum! Vedla loga MMOGAME to blika :pwnd:

15

Monday, January 17th 2011, 6:39am

zas tam nabehne prvy den 2tisic lam a o pol mesiaca tam bude 500hracov ... uplne zbytocne ale tak co uz

jo inac vie niekto ako to bude s tou obranou a s tym df lebo tam vidim len vysledok hlasovania co este nic neznamena :D ja som ani nehlasoval kedze som o tom ani nevedel :D no ved aj tak co by som hladal na novom sk vesmire ... ale tak pre info ma to zaujima

Vojna sa skončí, ale moja armáda je večná

16

Monday, January 17th 2011, 7:50am

zas tam nabehne prvy den 2tisic lam a o pol mesiaca tam bude 500hracov ... uplne zbytocne ale tak co uz

jo inac vie niekto ako to bude s tou obranou a s tym df lebo tam vidim len vysledok hlasovania co este nic neznamena :D ja som ani nehlasoval kedze som o tom ani nevedel :D no ved aj tak co by som hladal na novom sk vesmire ... ale tak pre info ma to zaujima

šak len ti polovicu hráčov prilákaš lebo chcú konečne aj na teba robiť útoky :rofl:

Citácia

SLOVENSKO DO TOHO

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

17

Monday, January 17th 2011, 9:00am

hej barym a kazdy UNI je otvoreny pre zahranicnych hracov! ^^

18

Monday, January 17th 2011, 8:06pm

haus uz viete ake budu podmienky kolko z letky do df kolko uni ci bude df do obrany atd???? mate nejake cisla???

19

Monday, January 17th 2011, 8:30pm

50% z letky do DF, ACS vesmir, 7 galaxii.
Není lehký hrát, když jste s každým kamarád.

109

"Vstávat na útok umí každej debil, skill je všechno prospat."

20

Monday, January 17th 2011, 10:25pm

aha takze obrana ne??? kaslem na to ostavam na v3