You are not logged in.

41

Sunday, January 23rd 2011, 1:40pm

mne to je úplne jedno čo si kto myslí ,ale mám pravdu tu na sk sa neoplati vôbec hrať pretože tam je ledva 900 hráčov za pol roka tam bude okolo 500 hráčov :D
:blllll: I play only for fun :blllll:

42

Sunday, January 23rd 2011, 1:48pm

aj ja som bol toho názoru že nový server nám len prospeje, zvlášť keď je špeciálny, pretože z 50% v letke sa dá skorej vybudovať poriadný účet ako len z 30%

a preto viem že to niektorých "Ogame dôchodcov" priláka naspäť, veď každý deň takúto možnosť nemáme
a aj nový hráči si radi zahrajú takýto server, i keď nevedia čo to znamená, ale vedia aspoň to že keď sa otvorí nový server majú väčšiu šancu niekam to dotiahnúť ako keď začínajú hrať na rozbehnutom servery
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

43

Monday, January 24th 2011, 2:13am

hovorte si co chcete, ale barym nebude moc plny. Dnes som nahodou zaznamenal ubitok hracov, bolo nas cez 1000 a je nas 970. je to asi preto, ze kdo nedosiahne bod bude do tusim troch dni zmazany

44

Monday, January 24th 2011, 2:21am

máš pravdu ještě v podvečer bylo 1010 co sem koukal nyní je o 40 méně.
poslední slova před smrtí:Ta neprůstřelná vesta je fakt dobrá.

45

Monday, January 24th 2011, 12:35pm

ja by som si zavše pozrel aj Sieň Hanby ;)
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

46

Monday, January 24th 2011, 1:01pm

ja by som si zavše pozrel aj Sieň Hanby ;)

no jo multaci isli mimo bodov :)

47

Monday, January 24th 2011, 3:12pm

ten server je uplne uzastny
sice sa drzim zatial iba okolo top 150
ale pekne uz mam slusnu ekonomiku,mozem zacat rajdovat :)