You are not logged in.

1

Tuesday, February 8th 2011, 12:24pm

fleet save

Ľudia,keď budete robiť FS, nerobte to aliančnou obranou!!!
Jeden týpek poslal FS aliančnou obranou na moju planétu na Baryme. Jeho flotila mi zhltla všetko deutérium. Ostalo mi len vypnúť ťažbu a čakať,kým odletí ... Zabitý deň. ZUUUURIM!!!!!!!!! :angry: :angry: :angry: :angry:
Nabudúce budem kontaktovať iných silných hráčov, nech nás oboch zostrelia!
Eowyn
Eowyn :radar:

2

Tuesday, February 8th 2011, 12:33pm

Moc sa mi to nezda. Ked niekto posle lode na ali obranu, lode si so sebou zoberu deu na celu dobu letu (od teba necerpaju nic). Jedine ak mas vybudovany aliancny sklad, mozes im posielat deu pomocou tzv rakiet sa mi zda a tym predlzis dobu ich obrany tvojej planety.
Ale zeby ta prili branit a zaroven vycucat tvoje nadrze - to sa mi nezda. SRANDA (ako pre koho).
Uz som zluceny :rofl:

3

Tuesday, February 8th 2011, 12:33pm

skus nastavit cas podpory na 0 hodin a mas po probleme

4

Tuesday, February 8th 2011, 12:55pm

ked sa ti to stane tak napis a ja vas rad oboch zostrelim. :)
ak by to naozaj bolo tak ze by ti zral deu tak staci vypnut tazbu deu a to co mas na planete poslat niekam na FS kym mu lode neodletia.
Ale ja sa pripajam k tomu ze to je blbost, nema asi tolko lodi aby stihalo zrat produkciu a aj je pravda co pise slnko ze taky FS robi len vadsiu spotrebu tomu co lode poslal, ty by si musel sam v alisklade dat prikaz na dotankovanie lodi v APP obrane

5

Tuesday, February 8th 2011, 10:50pm

Blbost ! Nikdo ti nemuže jen tak čerpat deu !
:nclosed:

Quoted

REV
uni2
sestřelujeme letky s tradicí od roku 2008

6

Tuesday, February 8th 2011, 11:03pm

Co treba energie v minusu a zapnutej fuzak?
Není lehký hrát, když jste s každým kamarád.

109

"Vstávat na útok umí každej debil, skill je všechno prospat."

7

Wednesday, February 9th 2011, 2:00pm

Ten týpek čo poslal FS ako APP obranu som bol ja, na 100% to bolo nastavené na dobu 0hodín, a aj keby nebolo mal som so sebou asi 10 tisíc jednotiek deutéria, takže neviem naozaj čo sa mohlo stať.

This post has been edited 1 times, last edit by "maximum" (Feb 9th 2011, 2:02pm)

8

Wednesday, February 9th 2011, 2:15pm

tak ja netuším, ja som si raz dával tiež APP na podporu 0hod ale toto sa mi nestalo
je v tom nejaká veľká záhada :D:D
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

9

Thursday, February 10th 2011, 8:39pm

Ten týpek čo poslal FS ako APP obranu som bol ja, na 100% to bolo nastavené na dobu 0hodín, a aj keby nebolo mal som so sebou asi 10 tisíc jednotiek deutéria, takže neviem naozaj čo sa mohlo stať.
Nestalo se nic. Zakladatel vlakna se zrejme prekoukl ;)
Jen taková poznamka pokud na nekoho poslu app obranu, musim snim byt v alianci nebo ho mit ve fl ;)
Takze ?? :D

Quoted

REV
uni2
sestřelujeme letky s tradicí od roku 2008