You are not logged in.

1

Saturday, May 28th 2011, 11:31am

Ogame a pomalý internet

Ahojte,
Chcel by som sa vás opýtať na nejaké vaše typy k tejto veci:
Momenentálne fičím na slabom nete a istú dobu ešte musím vydržať.
Aký je najlepší prehliadač na OGame alebo čo by som mal spraviť aby som si hru trošku skomfortnil :D

Mne osobne Opera nevyhovuje. Kvôli slabému netu mi nenaskočí Opera turbo. Čo momentálne používam je Google Chrome.
Počul som o prehliadači - Bolt že je graficky nastavitelný a že je tiež rýchli. Mne osobne ide najlepšie Ogame v Mozille a Chrome,
Opera je najpomalšia.

Ak mi viete nejako poradiť, skúste :)

FANS

Merrevick

2

Saturday, May 28th 2011, 12:36pm

Ja som na pomalom nete fungoval 2 roky :) doporučujem chrome , žiadne doplnky pre ogame a hlavne kým to nieje nutné nemaž históriu :D .....
Nieje "skill" hrať , ak máte celý fleeterský svet vo friendliste .

3

Saturday, May 28th 2011, 12:58pm

v chrome sú nejaké grafické chyby pri prehľade galaxii ale na to sa dá zviknúť , chrome je určite najrychlejší prehliadač , po ňom mozila , IE sa mi pri ogame vôbec neosvedčil
:blllll: I play only for fun :blllll:

4

Saturday, May 28th 2011, 3:39pm

Mne tiež Chrome najviac vyhovuje no tiež to nie je bohviečo ...tie chyby pri prehlade galaxii mi vôbec nevadia ..keď ide net veľmi zle fungujem bez načítania obrázkov ale to je jak horor :pinch: ...teraz sa teším na 4G internet od O2, to by mi malo zlepšíť situáciu :wink_1:

FANS

Merrevick

5

Sunday, May 29th 2011, 9:29am

Najlepší Prehliadač je Chrome od Google...a potom Safari umna... Ja používám na PC Operu a Chrome...Firefox a Expoler su dobre na programovanie web,stránok... A ked hráš ogame cez Mobil,tak opera mini 5 alebo 10 ti istotne pomôže... Ak je pomali net,tak vypni alebo zníž grafiku,pohibujuce obrázki... Atd... Odporučám o2 Internet do Mobilu a do Laptopu na cestách :) ...a T-COM do PC. Zatial su umna top 1.aj cenovo :)
Hi

This post has been edited 1 times, last edit by "Constantine" (May 29th 2011, 9:31am)

6

Sunday, May 29th 2011, 1:11pm

Nesuhlasim! Najlepsi prehliadac na mobil je Opera Mini 6
Mam to niekolkokrat odskusane v roznych nastaveniach

7

Sunday, May 29th 2011, 2:00pm

tak najcastejsie som tu cez mobil, cez operu ...ci je to opera mini to neviem lebo je ich viacej ...je tam nejaky rozdiel napr pri opere mini a opere 10? ....v pc pouzivam chrome, to je suverejne najlepsi ...a som pocul o mobilnom prehliadaci Bolt browser vraj je najlepsi lebo sa tam da nastavit grafika a tiez je rychli no bohuzial som este na moju nokiu 5800xm ziaden funkcny download nenasiel

FANS

Merrevick

8

Sunday, May 29th 2011, 2:23pm

Najlepší prehliadače na mobil umna sú zatial opera...ja mám 5 ku,Opera6 je to iste skoro.Ake rozdiel? na Operu 10 potrebujes Symbian mobil a načíta ti plne stránki (ovela lepšie než opera 5) tak ako na pc len nepotporuje flash. :-P ale je pomala žial. Ja použivám operu 5 a zatial funguje aj ogame :) sú aj ine web browseri na mobil ale zatial umna drži opera mini. :)
Hi

9

Sunday, May 29th 2011, 2:56pm

Opera mini je zalozena len na jave. Opera Mobile je pre telefony s OS. Sice aj ja mam fon s OS ale na opere mini sa nacitava vsetko omnoho rychlejsie lebo redukuje rozmery a velkosti zobrazovanych obrazkov. Opera Mini 6 je jednoznacne najlepsie volba pre ogame
BTW na ogame sa logujem cez emergency login

10

Monday, May 30th 2011, 1:29pm

v mojej nokii 5800xm mam operacny system symbian a pouzivam operu 10, ...tu operu 6 pozriem ale tu operu co mam mi vyhovujenajviac zo vsetkych web browserov len mi na nej vadi ze je troska pomala oproti vstavanemu prehliadacu, myslim tym to ze seka uz nacitana stranka

FANS

Merrevick

11

Monday, May 30th 2011, 7:56pm

ja zatial mam Nokiu 5530XM co je uplne to iste ako 5800 cize to ma tiez symbian S60v5 ako ty.
Mal som nainstalovanych viac prehliadacov naraz (Opera mobile 11, Opera mini 6, Skyfire a UC Browser + nativny) a mozem povedat ze jednoznacne u mna vyhrala Opera mini 6 ;)

12

Tuesday, May 31st 2011, 8:09am

dobre, len kde to ty stahujes tie browsery, UC Browser mam Operu10 a vstavany a teraz hladam tu Operu 6 ...v Ovi shope su 2 a co bola super stranka pre tento mobil je zrusena ...

FANS

Merrevick

13

Tuesday, May 31st 2011, 8:53am

Nic neni zrusene Ovi Store funguje bez probemov dalej...mal by si ich vsetky najst tam

14

Tuesday, May 31st 2011, 2:49pm

nemyslel som ze je Ovi Store zruseni, myslel som jednu stranku mi zrusili aspon sa mi tak zda, ... Teraz som si stiahol Operu mini 6, to je jak delo, skarede riadne no ide to nadherne a rychlost je hratelna, diky moc :)

A este k rozdnym internetovym browserom, zrychlovacom a pod ...teraz som stahoval vsetko mozne co moze ovplyvnit rychlost hry zo stranky stahuj ...nemate niekto s niecim podobnym skusenosti? ...myslim tym tie vseliake aplikacie, speedovace a pod :D

EDIT: operu 6 som skusal len cez wifi a cez O2 mobilny internet az teraz ...ako vela aplikacii stiahnutych z Ovi nefunguju ked nemas internet cez wifi, preto mam len par aplikacii v mobile lebo si vyzaduju WiFi, da sa stym nieco robit?

FANS

Merrevick

This post has been edited 1 times, last edit by "-Hacker-" (May 31st 2011, 3:03pm)