You are not logged in.

1

Saturday, May 28th 2011, 4:15pm

strkanie??

Chcem sa opytat ci sa jedna o strkanie/ine porusenie pravidiel pri tejto jednej situacii, chcem dostat jednu zelvu ale ta nie a nie vyletiet zo svojho zazelveneho hniezdocka.....tak som vymyslel nieco take, dohodol som sa z low point hracom aby mu napisal o app pricom mu uda nizke pocty lodi kore budu letiet, ale v skutocnosti poleti x krat vecsia flotilka ktora ho znici a nasledne recyklacia....a teraz mozem za toto dostat ban?? ja to vidim ako klasicku lecku za ktoru by som nemal dostat banan ale racej sa spitam ako by som potom plakal ze:)

Ramzes

GO uni4, Andromeda, Capella

• Send private message

2

Saturday, May 28th 2011, 4:19pm

V podstate to je v súlade s pravidlami..ale nie už so zásadami Fair play... ale ak by ťa takýto podvod potešil...

Quoted

Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:

Máš otázky?
Skús použiť IRC chat
http://board.ogame.sk/board88-ogame-sk/b…at-na-irc-chat/

3

Saturday, May 28th 2011, 4:25pm

Diky , no viem ze to nieje zrovna ta najcestnejsia cesta ale asi najziskovejsia:)

4

Saturday, May 28th 2011, 7:36pm

Dej mi na sebe kontakt ve hre.
Podvodem litaji jenom chudaci, muzu ti s tou zelvou pomoct (a pokud nehrajes na Andromede, domluvit to s nekym, at ti pomuze).
Není lehký hrát, když jste s každým kamarád.

109

"Vstávat na útok umí každej debil, skill je všechno prospat."

5

Saturday, May 28th 2011, 8:19pm

No ja to hram na orgcku....preto som aj pisal na sk foro aby otom nemali miestni zdania jedna sa o vecsiu zelvu na electre...

6

Saturday, May 28th 2011, 9:31pm

Tak se dohodni s nekym silnejsim na APP, ale zadny podrazy.
Není lehký hrát, když jste s každým kamarád.

109

"Vstávat na útok umí každej debil, skill je všechno prospat."

7

Saturday, May 28th 2011, 10:48pm

Tak takéto grcanice robilo pár "TOP" hráčov :actionsmiley2: na uni 3.Myslím že ich bolo viac :puke: :puke: :puke:...samá indulóna...atď
A keď boh povedal a budiž svetlo.....my elektikári sme mali už káble natiahnuté...

8

Sunday, May 29th 2011, 12:38am

ludne chod do toho nikto ti nic nemoze a ked sa lama necha takto trapne nachytat tak neni o com :D

Vojna sa skončí, ale moja armáda je večná

9

Sunday, May 29th 2011, 8:33am

tak dá sa to aj tak, ale ako písali nie je to čestné, sám by som do takej bitky nikdy nešiel, stačí ho lepšie sledovať on raz niekde spraví chybu kde by si ho mohol nachytať, ak často útočí na niekoho v okolí (najlepšie pod falou) dohodol by som sa hneď s obráncom nech ma dá do FL a letel by som na APP (jedna z možností)
ale tých možností je viacej, a keď už by som to inakšie nevyriešil, tak by som ho dal do poznámok a po čase by som letel, veď na electre je cieľov až až (ale takto by som išiel ja na to :D)

no tak odpoveď vieš na otázku, otázne je len to ako sa rozhodneš (inakšie ak hráš na Electre, tak stavaj DS tie sú tam dosť zaužívané tiež pre to lebo je to speed, tak tam by si s nimi tú jeho korytnačku ľahko zničil
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)