. Jedine co sa meni, su dva druhy hracov. Ti co hraju a hrali tak dlho, ze sa uz prisposobili obmedzenemu stereotypu a preto hru obhajuju vsetkymi dostupnymi sposobmi vysedavajuc na fore ako na socialnej sieti. Pritom ale citia potrebu zmeny pre absenciu inych kvalitnych hracov, ktorych je tu ako safranu. A potom su tu hraci, ktori sa max do dvoch mesiacov premenia na ten velmi znamy symbol inaktivnych (a tich je tu vacsina). A preco? Hm…
DDD Prepacte, nechal som sa uniest.
Quoted
Lenze ono to vacsinou postrada zmysel. Je to system, kde obycajni hraci doplacaju na cierne ovce stada (multiucty a variacie roznych podvodov). Jednak sa neubranim pocitu, ze ma neustale sleduje “velky brat“ s trstenicou v ruke a tiez sa neubranim pocitu sklamania nad tym, ked nerobim nic zle a mam byt za to trestany. Je to dobry pristup? Pravidla by mali byt kontrolovane sposobom, ktory hraca co najmenej obmedzuje. A nie na na sposob scitanie obyvatelstva: ROBIME TO PRE VAS! Ocividne nebol cas vymysliet takyto system a uz vobec nie uviest ho do praxe. Ostava pri starom dobrom style kontroly. A to som asi jeden z tych stastnejsich, ze ma admini uz poznaju a vedia (DUFAM!) ze pravidla dodrzujem. Tu vsak aj vidiet, ze system je uplne na nic. Z fora mam taky silny pocit, ze adminom uz nervy pretiekli a trpezlivost este predtym. Stadovitost systematickeho porusovania pravidiel potom trestaju typom najprv strielaj potom sa pytaj (hned ban). Takto clovek reaguje (casto sa zabuda, ze aj admin je clovek – horsie je ak na to zabudne admin) iba ak nestiha, tj. ma vela, vela prace. Co vidim napr. ked vlozim ticket a reakcna doba sa pohybuje od “takmer okamzite“ – po nieco okolo 2-3 tyzdne. Kedy sledujem ako bol ticket posunuty na vyssi a vyssi level podpory J Nuz aspon nieco sa leveluje...
Quoted
Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:
Ramzes dakujem za vyjadrenie. Adminov som sa nechcel vobec dotknut, ale na druhej strane nechcem ani nieco zatajovat.1. nikto nebol potrestaný za to, čo nespravil bez toho, aby sa mu GO za omyl neospravedlnil
2.nechápem tú časť, kedy GO obťažuje hráča kontrolou. Keď behám po admintoole, nikto z Vás o tom nevie. Áno, občas pošlem dakomu správu s otázkou na nejakú záležitosť, čo sa mi nezdá, ale to je tak všetko
3.najskôr sa trestá, potom sa pýta- každý Ban musí byť udelený na základe nejakých dôkazov.Píšeš, že pravidlá sú veľmi prísne... sú to ako zákony v živote, ale ber ohľad na to, že my si tiež nerobíme čo chceme, každé rozhodnutie sa podľa pravidiel riadi! A správne si uviedol, že sme len ľudia.. preto sa dá vždy dohodnúť.
4.prísnosť pravidiel a obmedzovanie pravidlami fair hráčov -každý z GO bol a stále aj je hráčmi. Mňa osobne nikdy pravidlá neobmedzovali, a myslím, že ani ostatných. Čo sa týka prísnosti trestov, podľa mňa sme v niektorých prípadoch benevolentný až moc. Samozrejme, že vy to vidíte inak...ale ver , že je to tak, ako píšem.
Na záver k tomu, že nám pretiekli nervy. Možno máš na mysli dlhšie Bany na fóre pre pár hráčov. Prepáč, ale ak má dakto 20 warnov a viac.. tak nie je o čom. Poprosím tému Banov nerozvádzať na podrobnosti, pretože ako iste vieme, je to zakázané. Toto pravidlo má tiež svoje opodstatnenie, aby nenastala ako si spomínal Anarchia. Ak si myslel, že trestáme ako GO dakoho len tak, z princípu, si na veľkom omyle. Napriek tomu, že 90% hráčov sa správa povýšene , dokonca používajú na členov teamu vyhrážky a osobné invektíva, nenájdeš správu , kde by člen teamu odpovedal neúctivo.... to by bolo asi tak všetko na začiatok. V konverzácii som ochotný pokračovať ako tu, tak aj v PM keby bolo treba.
V tomto casto prichadzam do styku ked sa napr. organizuje moonshot alebo pod. a zrazu sa zisti, ze je neuskutocnitelny kvoli moznosti porusenia urcitych bodov v pravidlach. To je len jeden z prikladov.
Quoted
Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:

This post has been edited 3 times, last edit by "Constantine" (Jun 3rd 2011, 11:23pm)
This post has been edited 1 times, last edit by "DesertEagle" (Jun 4th 2011, 12:15am)
To je taka nasa mentalita, Kazdy jeden z nas musi v niecom polavit, aby bola hra lukrativna a teda obsadena co najvyssim poctom hracov. Vacsina mladych hracov si ti nesadne za takuto hru ak nie je ani trosku moderna. Vyberie si iny titul, vacsinou typu "wow". Vlozenie flashoveho prvku je rozumny kompromis a ver mi vsetko sa da riesit. Spominas tu napr. mozny problem so spomalenim hry. Pozri, temporary internet files sluzi ako cache pre uz nacitane bloky, tak aby hra nemusela dookola loadovat. Tiez upozornim ze Flashove animacie mozu zaberat radovo zopar KB co je casto menej ako samotny jpg, png ci azda bmp obrazok velkosti nad 100KB. Rychlosti pripojenia na internet sa tiez radikalne posunulo a priemerne sa pohybuje aspon na 1MBit/s pri pevnom a okolo 200KBit/s na mobilnom. Ja si pamatam este casy dial-up preto by som tuto otazku uplne vynechal. Hovorit preto ake nedostatky to bude mat napr. pri uvedenej falange je teda iba strach z moznej odflaknutej roboty. This post has been edited 1 times, last edit by "LordEdward" (Jun 5th 2011, 12:25am)

Quoted

This post has been edited 2 times, last edit by "LordEdward" (Jun 5th 2011, 3:18pm)
snáď ma to napadne
Quoted
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH