DesertEagle: Dakujem ti, kazda podpora ma velmi potesi a zaroven podpori nejaku tu odsuhlasenu zmenu pre Ogame
Tsunami: Ak ta org nezaujima, urob nieco aj ty, aby sk OGame nebol za par mesiacov iba index v googli. V opacnom pripade tvoje komentare nesluzia k nicomu, ani k zlepseniu ani k zhorseniu hry. A ja si vobec nemyslim, ze by si nevedel tiez prist s niecim co by mohlo pomoct.
Kupodivu, system uloh (quest system) az na jednu vynimku zozal uspech. Co som velmi rad, pretoze je to naozaj zarucene fungujuci system v online hrach a nie nieco co chcem ja. Prinos bude naozaj zaruceny, samozrejme ak sa to neodflakne.
Dnes som pridal dva nove navrhy -
trh v hre a
system odmenovania. Myslim si, ze v hre by urcite nemalo chybat nieco ako obchod. Nie ako teraz, vymena do 48hodin, vynimky hlasit GO alebo za to platit v ramci "obchodnika". Neviem, povedzte svoj nazor. Ta druha vec, system odmenovania. To mi je zname z takmer kazdej hry, na ktoru som kedy narazil. Z holeho faktu mi je jasne, ze vyvojarom hier uz davno doslo ake dolezite je hracov odmenovat. Urob nieco, dostanes nieco. Z dovodu preco v realnom zivote toto nefunguje (vacsinou robis ako otrok a nedostanes takmer nic), ludia "utiekaju" k hram, kde ich system odmeni casto aj za banality. Preto som navrhol aj toto ako nieco co by v hre mohlo/malo byt, ak chceme prilakat novych hracov.
Som si vedomy co je toto za hra a snazim sa navrhovat v ramci zanru tejto hry. Nemam v umysle z nej robit nieco ine, stale to musi byt hra v internetovom priehladaci. Ale musi sa razne nieco zmenit, inac ju evolucia zafuka pieskom. A to ja a ani ti, ktorym sa paci, urcite nechceme.