You are not logged in.

1

Monday, August 15th 2011, 7:36pm

Straty pri ACS

Neviem, či toto vlákno zakladám na správnom mieste, ale...
Mám otázku a rada by som vysvetlenie...

Ked sa letí na aliančný útok a moje techy sú nižšie ako techy ali-kolegu,
- prečo po boji, som ja bez strát a ali-kolega s vyššími techmi je so stratami,
- alebo ja mám vždy straty menšie s nižšími techmi, ako ali kolega s vyššími techmi...
EDIT: berúc do úvahy, že letíme s: rovankým tipom lodí + rovnakým počtom lodí...
Všimli sme si to už viac krát a vždy pri rovnakých lodiach aj ich počtoch...
Nejak nám to nedáva zmysel...
Dakujem za vysvetlenie...
(online)

This post has been edited 2 times, last edit by "SAMARA" (Aug 15th 2011, 8:06pm)

2

Monday, August 15th 2011, 8:02pm

celkom zaujimava vec

deje sa to aj ked poslete do utoku uplne rovnaky pocet lodi?

ono je to trosicku dost komplikovana vec, skladanie letiek ak sa leti vo viacnasobnej formacii je pri utoku nahodne, pali sa najskor do lodi ktorych ja najviac, velku ulohu zohrava RF, kde su sance ze sa do nejakej lode vypali v jednom kole znovu

ale ak sa to deje aj ked ste uz viac krat poslali do utoku rovnaky pocet idealne tazkych lodi a nedelili ste ich do formacii tak je to dalsia dost nelogicky fungujuca vec v ogame, nie prva nie posledna :D

kto vie ci i v takomto pripade nehra rolu poradie letiek pri boji, kde jedna letka robi fodder druhej...
alebo kto vie ci v zdrojovom kode ogame, nemaju i obranne zariadenia nejak omylom zadane RF

ale ked je to vzdy tak, ze letka s nizsimi techmi ma vzdy mensie straty tak i cez tieto uvahy je to strasna haluz
:rofl:

Ramzes

GO uni4, Andromeda, Capella

• Send private message

3

Monday, August 15th 2011, 8:09pm

No,je to úplne v poriadku, raz som o tom čítal na zahraničnom fóre, straty pri ACS útokoch majú svoje pravidlá a zákonitosti... aké presne sú, Vám neprezradím, patri to ku know how útočenia, treba skúšať.

Quoted

Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:

Máš otázky?
Skús použiť IRC chat
http://board.ogame.sk/board88-ogame-sk/b…at-na-irc-chat/

4

Monday, August 15th 2011, 8:12pm

Ja len doplním že ak na to prídete , môže to ovplyvniť straty až o niekoľko desiatok percent :) :love:
Nieje "skill" hrať , ak máte celý fleeterský svet vo friendliste .

5

Monday, August 15th 2011, 8:14pm

ha ha, to taketo veci neviete. Treba viac citat a nie len obrazky obzerat. Mozno to prezradim a mozno nie.
Keď vám poviem že som dobrý budete si myslieť že sa chvastám.

Keď vám poviem, že nie, budete vedieť že klamem.

6

Monday, August 15th 2011, 8:40pm

Mne sa nejedna o volajake finty čim to ovplyvnit ale beriem do uvahy rovnaky počet aj typ lodi akorad je v nich rozdiel vtech,všetke tri o 1lvl + a tie maju straty.
Nie som tak sčitany ako niektori a nehambim sa za to ani nerobim HaHaHa

Moon Down 13

This post has been edited 1 times, last edit by "Tsunami" (Aug 15th 2011, 8:42pm)

7

Monday, August 15th 2011, 8:43pm

Remonnes - the Last
Spýtala som sa otázku a myslím že celkom normálnu, teda mne nejasnú (aj ked tuším odpoved, chcela som to počuť tu)
a čakala som kvalitnú odpoved, rozumnú a nie nejaký dementný kec a ešte k tomu od SModa ?
Tvoje "možno prezradím a možno nie" nikoho nazaujima, to sa radšej zdrž komentára...
(online)

Ramzes

• Send private message

8

Monday, August 15th 2011, 8:47pm

No, odpovedané bolo, že to nie je žiadna chyba hry, ja si myslím, že nie moc hráčov rado prezrádza finty v hre.. čo sa týka našich postov, neurážajte sa, trošku recesie nezaškodí, určite sme nechceli nikoho haniť :wink:

Ale napriek tomu si dostala PM s odpoveďou od dobrej duše, to by som si vážil :thumbup:

Quoted

Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:

Máš otázky?
Skús použiť IRC chat

9

Monday, August 15th 2011, 8:53pm

Ano Ramzes, nechcela som to pchať sem, je to tak, pred chvilkou som dostala odpoved od dobrej duše a aj si to vážim 8)
Dakuje
m.
A netušila som, že aj takáto odpoved je tajomstvom...
(online)

Ramzes

• Send private message

10

Monday, August 15th 2011, 8:56pm

Pretože pokiaľ viem, dostala si odpoveď na konkrétnu otázku... ale nie podrobný návod , ako to využívať :)

Quoted

Máš otázky?
Skús použiť IRC chat

11

Monday, August 15th 2011, 8:58pm

To čo som potrebovala vedieť, viem, th...
(online)

12

Monday, August 15th 2011, 10:27pm

Kedže odpoveď padla cez PM a ta odpoveď sa považuje za takú tajnú že to nik nechce ani napísať tak považujem za zbytočné ďalej nechať otvorenú túto tému.
:nclosed: ak by chcel niekto sem napísať odpoveď PM alebo ak chcete vedieť odpoveď tak stačí napísať PM dobrej duši :blink: