You are not logged in.

1

Monday, September 26th 2011, 2:17pm

Navrh....

Ahoj ludkovia neviem kde to mam ulozit do akej sekcie ale tak mozno aj sem chcel by som vediet vas nazor na tuto vecicku...a opytat sa neakych ludi ci sa toto neda zariadit aj u nas na slovensku bolo by to fajn vopred vam dakujem :P

koli skuske si dajte uni 78 Nemecke... a vyhladat hraca RacepoD inych tam nepoznam :D

http://www.war-riders.de/

2

Monday, September 26th 2011, 2:49pm

no to hej ale zatial musí stačiť toto http://www.infuza.com/cs/weekly

Citácia

SLOVENSKO DO TOHO

3

Monday, September 26th 2011, 3:26pm

No na tej Infuze sa da len pozriet na akom mieste je clovek... a ako mu to ide inac je to na dve veci a hlavnu planetu si pozriem aj v hre v pohode... ide oto... ako bol by som za aby sa niekto pokusil to urobit aj pre nas....

This post has been edited 1 times, last edit by "Nio" (Sep 26th 2011, 3:28pm)

4

Monday, September 26th 2011, 4:15pm

Túto stránka ( ja ju poznám pod názvom GameStats , ale je to úplne to isté) som používal na orgu a používam pravidelne aj doteraz, veľmi užitočná vecička, pokiaľ človek nepoužíva GTčko, ktoré gamestats prekonáva vo všetkých smeroch. Samozrejme bolo by super, keby to fungovalo aj pre slovenské servery, ale stačí si všimnúť, pre ktoré servery to ide - Nemecko, Francúzsko, Poľsko, Británia, USA, Španielsko - teda krajiny s najväčším počtom serverov, hráčov... Takže dosť pochybujem, že by správcovia tejto stránky uvažovali o rozšírení, nakoľko by sa neoplatilo rozbiehavať novú databázu pre 5 a pol hráčov, čo hrávajú ogame.sk. Dokonca ani bratři to nemajú dostupné...

Okrem toho, na gamestatse som si všimol, že planéty sa aktualizujú po cca týždni, niekedy to trvalo aj dlhšie, kdežto ak sa človek pustí do refreshu GTčka, tak to má za nejakých 20 minút. Takže priatelia, nič nie je stratené, spravte si aliančné GT databázy a máte to vyriešené
:smile:
Say "what" again!

5

Monday, September 26th 2011, 4:39pm

No vies ide oto ze su ludia aj ako ja ano priznavam sa neviem si spravit GT ... vobec a takto by som to mal aspon cca chapes...a su ludia co ani nevedia co je GT taze asi tak a ak ta mozem poprosit to GT by som chcel tak ak by si mal cas mozes ma zastihnut na skype ked budes mat cas a vysvetlit mi ako si spravim GT... dakujem skype nik ti poslem do sukromnej posty...

6

Monday, September 26th 2011, 8:07pm

v tomto s tebou samozrejme súhlasím, rozbehať GTčko je trochu náročnejšie ako len hodiť do prehliadača stránku, niekedy je vôbec problém vytvoriť GT databázu, nakoľko sú často plné servery, ale výsledok stojí zato :smile:

pre Nia aj pre všetkých, ak máte problém s rozbehaním GTčka, pošlite mi PMku, v rámci časových možností sa vám pokúsim pomôcť
Say "what" again!

7

Monday, September 26th 2011, 8:47pm

DesertEagle: Vies iste, ze ta stranka GS je rozsirenie priamo na ogame serv. a nie server tretej strany ? Nevidim tam vobec odkaz na GF ..
Okrem toho moc by sa mi nepacilo, aby niekto vedel par klikmi kde mam kolonie :) ty ano?
Skus to prosim ta viac popisat co tam je (nechce sa mi to prezerat hlavne ked to je plne bannerov) a co to vsetko poskytuje. Kedykolvek mozeme napisat Pacimu, za to nic nedas.

8

Monday, September 26th 2011, 9:09pm

Práve preto si myslím že to je stránka, ktorú spravuje ako si povedal: "tretia strana". Keby to bolo priamo v právomoci GameForgeu, tak myslím že by nebol problém to rozbehať pre všetky servery.
Mne nevadí, že niekto jedným kliknutím zistí kde mám planéty, keďže ja si rovnako môžem jedným klikom zistiť, kde má planéty niekto, na koho chcem vyletieť. :wink:

GameStats zbiera údaje o štatistikách, v grafe zobrazuje nárast bodov a flotily každého hráča za posledných 14 dní, jeho planéty, ďalej celkové štatistiky (teda rebríček), srandy ako Tops/Flops of the day - teda 3 hráčov, ktorí spravili najväčší bodový nárast/pokles za predošlý deň, nejaké kalkulátory a vyhľadávanie podľa istých kritérií (to som moc neštudoval) atď...

Ešte jeden off-topic, ale určite stojí zato: Písal si o tých otravných banneroch. Stiahni si Adblock a budeš si trieskať hlavu o stenu so slovami, ako si mohol bez toho surfovať po internete. Ogame bez bočnej reklamy, youtube bez reklám, SME bez reklám, gamestats bez reklám, proste internet (takmer) bez reklám :smile:
Say "what" again!