This post has been edited 3 times, last edit by "dudasl" (Oct 21st 2011, 8:36am)
Citácia
SLOVENSKO DO TOHO
This post has been edited 2 times, last edit by "Blambo" (Oct 21st 2011, 10:32am)

This post has been edited 1 times, last edit by "LordEdward" (Oct 22nd 2011, 4:20pm)
This post has been edited 1 times, last edit by "Angell Angellus" (Oct 23rd 2011, 2:07pm)
alebo max buduci tyzden. Snazim sa to urychlit (myslim anketu) ako sa len da, pretoze mam velmi silny pocit ze casu uz moc nemame, ak to ma byt v nasich rukach. Takze vas vsetkych poprosim, neutekajte na ine servre a ak bude anketa tak zahlasujte. Ja len dufam, ze v tom nebude nejaky hacik typu vyber si z dvoch hlupych moznosti. Hlavne vtedy nehlasujte, poviete mi svoje navrhy a ja im to predlozim. Ale verim, ze k tomu nedojde.This post has been edited 1 times, last edit by "LordEdward" (Oct 26th 2011, 9:35pm)
Moj predpoklad sa potvrdil >X< stale je to vsak v relativnych cislach a nevie sa presne kedy to bude na SK. Moj predpoklad je ze Sk sa vybavi max do jedneho mesiacu po Ogame.de, tj do 6-8 tyzdnov to moze byt u nas.
Cakam tiez na rozhodnutie od Paci a Pendragon, co s tou oficialnou anketou (tato mnou vytvorena je nedostacujuca < zial ozvalo sa iba nieco do 30hracov). Oficialna anketa, tam predpokladam ovela sirsi zaujem.
Avsak, dostal som odpoved, ze sa nieco planuje a dozviem sa to terazalebo max buduci tyzden. Snazim sa to urychlit (myslim anketu) ako sa len da, pretoze mam velmi silny pocit ze casu uz moc nemame, ak to ma byt v nasich rukach. Takze vas vsetkych poprosim, neutekajte na ine servre a ak bude anketa tak zahlasujte. Ja len dufam, ze v tom nebude nejaky hacik typu vyber si z dvoch hlupych moznosti. Hlavne vtedy nehlasujte, poviete mi svoje navrhy a ja im to predlozim. Ale verim, ze k tomu nedojde.
Budme este trpezlivy..

This post has been edited 1 times, last edit by "LordEdward" (Nov 10th 2011, 3:25pm)
Quoted
Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH