You are not logged in.

1

Monday, October 10th 2011, 1:31pm

Ogame na telefone s Android OS

Urobim reklamu kolegovi na jeho vytvor. Zastavam nazor, ze GF by sa mali posnazit s vytvorenim Ogame verzie na mobilne platformy pre vacsie pokrytie trhu = vacsia popularita hry, preto vam posuvam toto dielo.
Sam OS Android nemam, takze som neskusal. Autor tento addon stale vylepsuje, teda by nemal byt ziadny problem. Vy co mate Android, urcite skuste - je to uz aj ciastocne prelozene do SK.

To hlavne: GF tento add-on toleruje, cize smie sa pouzivat.

2

Monday, October 10th 2011, 9:26pm

nieco pre uzivatelov iphonu??? mne sa napriklad neda pisat cez mobil na forko lebo mi to nevysunie klavesnicu :(

Vojna sa skončí, ale moja armáda je večná

3

Wednesday, October 12th 2011, 5:00pm

Nefunguje mi. Google Nexus S.
Není lehký hrát, když jste s každým kamarád.

109

"Vstávat na útok umí každej debil, skill je všechno prospat."

4

Wednesday, October 12th 2011, 6:29pm

Bjehna: predpokladam ze si mu neposlal bug report:) tak napis prosim ta mne co bol problem a preposlem mu to.. Dakujem

5

Wednesday, October 12th 2011, 6:38pm

jj jenom to musim lip vyzkouset az bude trosku vic casu ;)
jinak nasel jsem i nejakou jinou app, uz ani nevim jak se jmenuje, bych musel mrknout do telefonu, ale ta se ani neprihlasila :/
Není lehký hrát, když jste s každým kamarád.

109

"Vstávat na útok umí každej debil, skill je všechno prospat."

6

Thursday, October 13th 2011, 2:47pm

bjehna: uz som mu o tom pisal, ak budes mat cas staci to aj cez mna poslat. Iba mi napis pomer toho problemu > verzia OS androidu, ako presne problem nastal (co si robil, resp. po com to nastalo) .. ved to poznas :)

7

Sunday, October 16th 2011, 8:13am

Nemam I-Phone, ale mam telefon s androidom. Dodavany browser robil problemy s Ogame, bolo to na hranici hratelnosti. Odporucam nainstalovat browser Opera (nie light version) Aktualna verzia je tusim 11.5

8

Thursday, January 19th 2012, 12:40pm

prehliadac

aky prehliadac pouzivate na os android? cez ten original sa to hrozne zle hra
Na každú obranu existuje útok. :flamy:

Aj najlepsi utocnik musi padnut aby mohol znova vstat a stat este lepsim ako bol !!!

Pocet darovanych mesiacov na ANDROMEDE -2-