Zde najdes informace co potrebuješ.novy status zlocinca, vydedenca, banditu,,, zaujímavé veci, a cestne a necestne bitky... kde by som si vedel pozrieť bližšie info o tomto update?? pretože viac vecí ma zaujalo![]()
Quoted
REV
uni2
sestřelujeme letky s tradicí od roku 2008
Quoted
"konecne rozhodnutie padlo a kazdy vesmir bude update-ovany na verziu 3.0. Pouzije sa pri tom planovana nova noob protection - stare vesmiry 10k / 50k a nove vesmiry 50k / 500 k - kedze sme dostali pozitivne feedback-y"
Povedali ti aj kedy bude zlucovanie ? Je mi jasne, ze im bude lahsie zlucit vesmiry uz na opravenom prostredi (3.0) ale padli nejake datumy ?
Nový je zatiaľ iba ten sprostý reklamný panel úplne hore, taktiež sivé pozadie pri štatistikách na prehľade a trochu sa zmenil zoznam členov aliancie. Hlavná zmena by mala prísť až s updateom 3.0, tam by mali byť aj tie nové štatistiky, nové budovy a neviem čo všetko. Vidieť to môžeš na testovacom serveri.A čo je tam nové pár vecí ako že čo vidím nič viac![]()
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH