You are not logged in.

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• "haus" started this thread
  • Send private message

1

Wednesday, November 30th 2011, 9:45am

Update 3.0 - diskusia

Tu mozte diskutovat o novej verzii hry...
This post has already been reported.

2

Wednesday, November 30th 2011, 12:10pm

novy status zlocinca, vydedenca, banditu,,, zaujímavé veci, a cestne a necestne bitky... kde by som si vedel pozrieť bližšie info o tomto update?? pretože viac vecí ma zaujalo :)
Čo sa namňa pozeráte ako v Moskwe rusi, keď uvidia pred hotelom šwédske mikrobusy

:question: :attention: :question:

3

Wednesday, November 30th 2011, 12:46pm

novy status zlocinca, vydedenca, banditu,,, zaujímavé veci, a cestne a necestne bitky... kde by som si vedel pozrieť bližšie info o tomto update?? pretože viac vecí ma zaujalo :)
Zde najdes informace co potrebuješ.
testserver

Quoted

REV
uni2
sestřelujeme letky s tradicí od roku 2008
This post has already been reported.

4

Wednesday, November 30th 2011, 12:47pm

Spagatik: pozri sem New noobprotection

haus:

Quoted

"konecne rozhodnutie padlo a kazdy vesmir bude update-ovany na verziu 3.0. Pouzije sa pri tom planovana nova noob protection - stare vesmiry 10k / 50k a nove vesmiry 50k / 500 k - kedze sme dostali pozitivne feedback-y"

Toto som uz niekde videl :) Povedali ti aj kedy bude zlucovanie ? Je mi jasne, ze im bude lahsie zlucit vesmiry uz na opravenom prostredi (3.0) ale padli nejake datumy ?

5

Wednesday, November 30th 2011, 4:13pm

Srdecne vitam rozhodnutie updatu i starych vesmirov, superr :thumbup:

6

Wednesday, November 30th 2011, 4:34pm

tiež som za, konečne budú mať nový hráči viacej slobody....
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

7

Wednesday, November 30th 2011, 9:42pm

súhlasím, len je otázne kedy to spustia. Bude to aj na Andromede?
Počet darovaných mesiacov na Ogame - 3+1 :rofl: -
Nick: RononDex

Hrajem na
V1, Andromeda, Elecrtu a Barym

8

Thursday, December 1st 2011, 6:17am

bude to na všetkých vesmíroch, ktoré máme..
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)

9

Thursday, December 1st 2011, 10:07am

no mne nejde hra, dúfam že je to kvôli tomuto a dúfam že niečo sa vykompenzuje za to.

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• "haus" started this thread
  • Send private message

10

Thursday, December 1st 2011, 10:32am

toto nie je vlakno o zlucovani......navyse pytal som sa, ziadne datumy nie su...poviem ze ked prejdeme na verziu 3.0, bude len krok k zlucovaniu...

11

Thursday, December 1st 2011, 12:08pm

No ja sa len pýtam, mám problém z hrou. nič mi nejde a nerozumiem prečo. Poradťe mi čo mám urobiť, alebo povedzte či je to aj u vás a prečo je to tak.

12

Thursday, December 1st 2011, 2:04pm

xAVIER: skus povypinat skripty ak nejake pouzivas. Od dnes mame verziu 2.3.3, ktora obsahuje kontrolu na urcite skripty. Tusim to nema rado napr. Addblock, ale to len strielam.
Nieco o tom bolo popisane uz >tu <

13

Thursday, December 1st 2011, 2:39pm

A čo je tam nové pár vecí ako že čo vidím nič viac :?:

Citácia

SLOVENSKO DO TOHO

15

Thursday, December 1st 2011, 3:21pm

prosím vás, viac k téme, toto je skor o tom že má niekto problém s prihlásením, alebo s problémom zobrazenia, čo do tejto témy absolútne nepatrí, hľadajte to v inej časti fóra, táto diskusia sa týka čisto verzie 3.0 a spomínanej novej ochrany nováčikov, tak to prosím rešpektujte, inakšie pojdu warny....
a pokiaľ ide o to čo verzia 2.3.3 priniesla, tak stačí čítať novinky, snažíme sa ich všetky prekladať okamžite...
verzia 2.3.3

16

Thursday, December 1st 2011, 4:12pm

Zaujimalo by ma, ci sa prichodom novej verzie zmeni i statistika... myslim tym ci sa do novej statistiky budu zapocitavat vsetky predosle aktivity, utoky, cestne, necestne boje a z tycho vyplivajuce moznosti kradnut 100% surovin, ci naopak deaktivacia ochrany resp uniku letky, z coho potom pribudnu i hodnosti banditov ci velitelov, alebo sa tato nova statistika zacne tvorit od prechodu na novu verziu?

17

Thursday, December 1st 2011, 4:18pm

no ja si myslím, že sa to bude počítať od nuly, resp, že vojenské hodnotenie pojde ako keby od začiatku vesmíru (myslím si že by bolo dosť ťažké a náročné všetky tieto boje zaznamenať, nakoľko musíme brať v úvahu aj čas jednotlivých vesmírov)

18

Thursday, December 1st 2011, 4:51pm

Okej, tak sa teda uvidi :)

dalsia vec ktora by ma zaujimala je, ked sa splnia podmienky pre ukradnutie 100% surovin, znamena to ze dotycnemu nepomozu ani tie bunkre, alebo sa ukradne 100% surovin ktore ostanu v skladoch mimo bunkrov?

19

Thursday, December 1st 2011, 5:03pm

to je zrejme mimo bunkrov, na čo by potom asi boli??

20

Thursday, December 1st 2011, 8:17pm

A čo je tam nové pár vecí ako že čo vidím nič viac :?:
Nový je zatiaľ iba ten sprostý reklamný panel úplne hore, taktiež sivé pozadie pri štatistikách na prehľade a trochu sa zmenil zoznam členov aliancie. Hlavná zmena by mala prísť až s updateom 3.0, tam by mali byť aj tie nové štatistiky, nové budovy a neviem čo všetko. Vidieť to môžeš na testovacom serveri.

Neviem, či sa teším na novú verziu. Fleeteri a raideri to budú mať o niečo ťažšie, ale zase by to mohlo dlhšie udržať nováčikov a možno to zatraktívni hru. Nechajme sa prekvapiť.
Say "what" again!