You are not logged in.

21

Friday, December 30th 2011, 10:50am

Mne sa ten pirat stale nepozdava. Bandita by bolo lepsie asi:

Vládca vesmíru, Vládca galaxie, Vládca - Bandita, Bandita galaxie, Bandita vesmiru
Keď vám poviem že som dobrý budete si myslieť že sa chvastám.

Keď vám poviem, že nie, budete vedieť že klamem.

22

Friday, December 30th 2011, 1:01pm

Vládca vesmíru, Vládca galaxie, Vládca - Pirát, Vládca pirátov, Kráľ pirátov >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>(6) DesertEagle, Ramzes, AAAA, nancy, slnko, jozino
  • Vládca vesmíru, Vládca galaxie, Vládca - Pirát, pirát galaxie, pirát vesmiru >>>>>>>>>>>>>>>>> (1) slnko
  • Vládca vesmíru, Vládca galaxie, Vládca - Pirát, galaktický pirát, vesmírny pirát >>>>>>>>>>>>>> (1) jozino
Grand Emperor, Emperor, Star Lord - Bandit, Bandit Lord, Bandit King >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>(5) SpagatiK, Assassin, kensin, nancy, bjehna
Vládca vesmíru, Vládca galaxie, Vládca - Bandita, Bandita galaxie, Bandita vesmiru >>>>>>>>>>>>>>>>>> (2) Remonnes - the Last, LordEdward
Kral, Kral Gubernator, Kral Imperator - Pirat, Pirat Gubernator, Pirat Imperator >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> (1) martin314
Veľmajster, Majster, Učeň - Temný učeň, Temný Majster, Temný Veľmajster >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> (1)LordEdward
Cisár, Princ, Vojvoda - Pirát, Pirátsky Princ, Pirátsky Kráľ >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>(1)IcYak
Vládca Svetla, Hviezdny Lord, Posol Cti - Temný Apoštol, Galaktický Terorista, Vládca Temnôt >>>>>>>>>> (1) nancy

23

Friday, December 30th 2011, 3:25pm

PS: pirati by mali byt opakom vladcov, tak by to mohlo byt asi takto: Vládca vesmíru, Vládca galaxie, Vládca - Pirát, pirát galaxie, pirát vesmiru , NO NIE?

Presne takto som ti to predstavoval, a ešte ideálnejšie by to bolo zmeniť nepriamy prívlastok na priamy, ako navrhol Jozino, teda:

Vesmírny vládca - Galaktický vládca - Vládca -- Pirát - Galaktický pirát - Vesmírny pirát
A už či to bude pirát alebo bandita, nebude mi to vadiť, preto sa podpíšem do obidvoch petičných hárkov. Skúsim teda nejako doplniť hlasy do priebežných výsledkov:

Vládca vesmíru, Vládca galaxie, Vládca - Pirát, Vládca pirátov, Kráľ pirátov >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>(6) DesertEagle, Ramzes, AAAA, nancy, slnko, jozino
---Vládca vesmíru, Vládca galaxie, Vládca - Pirát, pirát galaxie, pirát vesmiru >>>>>>>>>>>>>>>>> (1) slnko
---Vládca vesmíru, Vládca galaxie, Vládca - Pirát, galaktický pirát, vesmírny pirát >>>>>>>>>>>>>> (1) jozino
---Vesmírny vládca, Galaktický vládca, Vládca -- Pirát, Galaktický pirát, Vesmírny pirát >>>>>>>>> (1) DesertEagle

Grand Emperor, Emperor, Star Lord - Bandit, Bandit Lord, Bandit King >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>(5) SpagatiK, Assassin, kensin, nancy, bjehna
Vládca vesmíru, Vládca galaxie, Vládca - Bandita, Bandita galaxie, Bandita vesmiru >>>>>>>>>>>>>>>>>> (3) Remonnes - the Last, LordEdward, DesertEagle
Kral, Kral Gubernator, Kral Imperator - Pirat, Pirat Gubernator, Pirat Imperator >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> (1) martin314
Veľmajster, Majster, Učeň - Temný učeň, Temný Majster, Temný Veľmajster >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> (1)LordEdward
Cisár, Princ, Vojvoda - Pirát, Pirátsky Princ, Pirátsky Kráľ >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>(1)IcYak
Vládca Svetla, Hviezdny Lord, Posol Cti - Temný Apoštol, Galaktický Terorista, Vládca Temnôt >>>>>>>>>> (1) nancy
Say "what" again!

This post has been edited 1 times, last edit by "DesertEagle" (Dec 30th 2011, 3:28pm)

24

Saturday, December 31st 2011, 12:05pm

ja som za anglický originál...

Môžte ma milovať, môžte ma nenávidieť, aj tak som cool...

25

Saturday, December 31st 2011, 9:19pm

Ak by som mal vybrat z existujucich moznosti, tak sa mi paci posledny navrh Desert Eagla: Vesmírny vládca - Galaktický vládca - Vládca -- Pirát - Galaktický pirát - Vesmírny pirát

26

Sunday, January 1st 2012, 1:12pm

Vazeni jsem rad ze jste se takto zapojili do prekladu Ogame.sk (a doufam ze toho bude i vice) ale v tomto ohledu jakozto i v jinych pripadech pokud budete chtit zmenu techto hodnosti (textu) bude s tim muset prijit nekdo z adminu (jak uz jsem vysvetloval LordEdward).

Pote nebude problem vsechny texty upravit

PS: adminem myslim haus-e a Pendragon-u
Zivot je o hledani, tak sakra hledej !!
Pokud jste me do ted nemeli radi tak to je teprve zacatek az s vami skoncim budete me milovat.

27

Sunday, January 1st 2012, 6:24pm

Hefaisto: To nie je problem, dakujem, ze si ma na to upozornil. Hned ako sa dohodneme, tak to poslem hausovi/Pendragon, rovnako ako som to urobil pri specifikaciach vesmiru.
Haus je este na dovolenke, Pendragon sa este neozvala...

P.S. nechcem ta stale otravovat, budem pracovat na tom, aby niekto z sk mal tiez pristup na lokalizacie. Ci uz ja, alebo niekto ochotny z timu.

28

Tuesday, January 3rd 2012, 8:29pm

Vesmírny vládca - Galaktický vládca - Vládca -- Pirát - Galaktický pirát - Vesmírny pirát
toto je presne ono. :thumbup: (takto ten pirát nie je až tak...pripečený)
Buď toto, alebo anglický oroginál.
BANDIT

29

Tuesday, January 3rd 2012, 9:15pm

Chválim vyhlásenie oficiálnej ankety :thumbup:
Say "what" again!

30

Tuesday, January 3rd 2012, 9:18pm

hlasovanie som dal ukončiť koncom tohto mesiac presne 31.1.2012 o 23:55
takže dovtedy je času na hlasovanie až až...
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

31

Thursday, January 19th 2012, 9:43pm

no zatial vyhrava 1moznost tak idem podplacat hracov nech hlasuju za druhu moznost
kazdy z uni 3 kto zahlasuje za druhu moznost odomna dostava 3mil kovu a 1mil kry :rofl:

Vojna sa skončí, ale moja armáda je večná

32

Tuesday, January 31st 2012, 11:27pm

No pozeram co vyhralo :) Radsej by som bral tie anglicke nazvy, kde kazde slovo evokuje jednoznacne uroven hodnosti.
Nesuhlasim s vysledkom, tie nazvy sa mi zdaju nejednoznacne, tak ale vacsina rozhodla a ja to samozrejme respektujem.