PS: pirati by mali byt opakom vladcov, tak by to mohlo byt asi takto: Vládca vesmíru, Vládca galaxie, Vládca - Pirát, pirát galaxie, pirát vesmiru , NO NIE?
Presne takto som ti to predstavoval, a ešte ideálnejšie by to bolo zmeniť nepriamy prívlastok na priamy, ako navrhol Jozino, teda:
Vesmírny vládca - Galaktický vládca - Vládca -- Pirát - Galaktický pirát - Vesmírny pirát A už či to bude pirát alebo bandita, nebude mi to vadiť, preto sa podpíšem do obidvoch petičných hárkov. Skúsim teda nejako doplniť hlasy do priebežných výsledkov:
Ak by som mal vybrat z existujucich moznosti, tak sa mi paci posledny navrh Desert Eagla: Vesmírny vládca - Galaktický vládca - Vládca -- Pirát - Galaktický pirát - Vesmírny pirát
Vazeni jsem rad ze jste se takto zapojili do prekladu Ogame.sk (a doufam ze toho bude i vice) ale v tomto ohledu jakozto i v jinych pripadech pokud budete chtit zmenu techto hodnosti (textu) bude s tim muset prijit nekdo z adminu (jak uz jsem vysvetloval LordEdward).
Pote nebude problem vsechny texty upravit
PS: adminem myslim haus-e a Pendragon-u
Zivot je o hledani, tak sakra hledej !!
Pokud jste me do ted nemeli radi tak to je teprve zacatek az s vami skoncim budete me milovat.
Hefaisto: To nie je problem, dakujem, ze si ma na to upozornil. Hned ako sa dohodneme, tak to poslem hausovi/Pendragon, rovnako ako som to urobil pri specifikaciach vesmiru.
Haus je este na dovolenke, Pendragon sa este neozvala...
P.S. nechcem ta stale otravovat, budem pracovat na tom, aby niekto z sk mal tiez pristup na lokalizacie. Ci uz ja, alebo niekto ochotny z timu.
hlasovanie som dal ukončiť koncom tohto mesiac presne 31.1.2012 o 23:55
takže dovtedy je času na hlasovanie až až...
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)
"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)
no zatial vyhrava 1moznost tak idem podplacat hracov nech hlasuju za druhu moznost
kazdy z uni 3 kto zahlasuje za druhu moznost odomna dostava 3mil kovu a 1mil kry
No pozeram co vyhralo Radsej by som bral tie anglicke nazvy, kde kazde slovo evokuje jednoznacne uroven hodnosti.
Nesuhlasim s vysledkom, tie nazvy sa mi zdaju nejednoznacne, tak ale vacsina rozhodla a ja to samozrejme respektujem.