This post has been edited 1 times, last edit by "LordEdward" (Dec 27th 2011, 1:50pm)
Quoted
Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:
ohrebák sa ti môže vykašľať na nejaký 10€ kupón, pre ktorý ako ty tvrdíš je ochotný klamať a podvádzať, keďže prebral účet s množstvom TH o veľkom počte núl.
Quoted
Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:
Quoted
Tu uz nik teraz nedokaze aka bola pravda. Aj keby sama DomciQa teraz napisala a prisahala na neviem co, nikto uz nedokaze, ze ste sa nedohli ci uz v tvoj prospech, alebo jej.
A co je podstatnejsie ako toto vsetko je ten fakt, ze podla vas je seriozne, ak rozhodne o vyhre iba SK tim.
good job team, again
Quoted
Ramzes: Vies co, napokon napisal som nech sa kazdy zamysli sam. Toto naozaj nepotrebuje dalsi komentar.
Vase odpovede, vase ciny, cloveku niekedy ostava rozum stat.
P.S. ukludni sa a potom hovor, co ja tvrdim.
Ak sa aj teraz rozhodneš, že by si si ju dal tak ti tu verejne prehlasujem, že po tvojom prijatí by som odišiel.
Quoted
Quoted
A ja verejne prehlasujem, ze ak odide haus, Remonnes - the Last, sRA, podam si prihlasku do timu. O jedinom, o ktorom viem ze aj pracoval pre komunitu na ukor svojho volneho casu je nitro. On jediny ma pravo v mojich ociach byt administratorom tohto fora.
Quoted
na co ju hram .. ten link si mi nedal, tolko k prazdnym reciam
Quoted
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH