You are not logged in.

1

Tuesday, December 27th 2011, 1:49pm

Súťaž - Vianočné logo

Zdravim vsetkych,

pisem toto iba na zamyslenie sa. Ako ste si mozno niektori vsimli, bolo rozhodnute o vyhernom logu - ktore napokon vidite hore na obrazovke.
Tuto sutaz som sledoval od zaciatku, logicky pretoze som aj ja sam prispel. Od zaciatku neboli zrejme pravidla tejto sutaze a pousmial som sa uz v case ked tim evidentne nevedel, ze uz presla uzavierka.
Zaujimavy fakt bol na tom ten, ze az po mojom upozorneni clen timu narychlo dopisal text o ukonceni sutaze. Ako sa vravi budiz, este stale sa stihalo rozhodnut do Vianoc.
Znova ma zarazilo, ze nebolo oznamene ziadne hlasovanie o tom ake logo ma vyhrat. Na Vianoce som sa znova pousmial, pretoze o sutazi ani chyru ani slychu.
Dnes 27.12.11 som zistil, ze rozhodnute bolo. Na zamyslenie stoji ten fakt, ze nerozhodovala komunita ale rozhodoval SK tim a tiez ten fakt ze vyherca bol clen SK timu.

This post has been edited 1 times, last edit by "LordEdward" (Dec 27th 2011, 1:50pm)

2

Tuesday, December 27th 2011, 2:03pm

Edward, niet sa comu cudovat. Chlapci maju malo casu a jednoducho nestihaju. My im to samozrejme prepacime. Ved vsetko funguje, ako ma, vsetko je v najlepsom poriadku a netreba vobec ziadne zmeny :thumbup:

Ramzes

GO uni4, Andromeda, Capella

• Send private message

3

Tuesday, December 27th 2011, 2:13pm

http://board.ogame.sk/board27-novinky/board30-novinky-v-t%C3%ADme/board116-nepr%C3%ADtomn%C3%AD-%C4%8Dlenovia-teamu/15792-administrator-haus/
Bohužiaľ sme prišli neskoro na to, že Haus má jediný práva zmeniť logo, a kým sme zastihli CoMa , chvíľku to trvalo. Logo vytvorila užívateľka , ktorá poprosila MoD a aby jej to pridal na fórum, keďže má problémy s účtom. Bude riadne odovzdaná majiteľke.

Quoted

Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:

Máš otázky?
Skús použiť IRC chat
http://board.ogame.sk/board88-ogame-sk/b…at-na-irc-chat/

4

Tuesday, December 27th 2011, 2:24pm

Ramzes: Tak toto je asi najbizarnejsie vysvetlenie ake som dosial od vas pocul. Aj keby to bola pravda co pises, iba niekto velmi naivny uveri.
Ak ste to logo dali namiesto niekoho ineho, potom by ste aj uviedli, ze je to logo niekoho ineho.
Stale vsak ostava to, co je pisane v mojom prvom prispevku.
Cela vasa akcia vyvolava jedno podozrenie za druhym.

Ramzes

• Send private message

5

Tuesday, December 27th 2011, 2:34pm

Vieš čo, chcel som to spraviť už pri poslednej našej komunikácii, ale povedal som si že vydržím...no prehodnotil som to. Mňa nikto za klamára označovať nebude. Odteraz sa vyjadrujem jedine ku problémov hre a otázkam ohľadom hry, všetko ostatné je mi ukradnuté pretože aj tak moje slová nemajú žiadny význam. Rýpte si do koho chcete,som zvedavý kto tu s Vami bude komunikovať v takom rozsahu, ako som to robil doteraz.
PS:Pohrebák sa ti môže vykašľať na nejaký 10€ kupón, pre ktorý ako ty tvrdíš je ochotný klamať a podvádzať, keďže prebral účet s množstvom TH o veľkom počte núl.

Quoted

Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:

Máš otázky?
Skús použiť IRC chat

6

Tuesday, December 27th 2011, 2:58pm

Ramzes: Vies co, napokon napisal som nech sa kazdy zamysli sam. Toto naozaj nepotrebuje dalsi komentar.
Vase odpovede, vase ciny, cloveku niekedy ostava rozum stat.

P.S. ukludni sa a potom hovor, co ja tvrdim.

This post has been edited 1 times, last edit by "LordEdward" (Dec 27th 2011, 3:07pm)

7

Tuesday, December 27th 2011, 3:33pm

Takže v skratke : Logo vytvorila bývalá hráčka uni2 DomciQa (NIKTO) a chcela aby som ho zverejnil . Celé to netrvalo ani z komunikáciu a tvorením loga ani 2 minútky . Z kupónom si urobí čo chce to je mne už jedno .
Nieje "skill" hrať , ak máte celý fleeterský svet vo friendliste .

8

Tuesday, December 27th 2011, 3:59pm

Tu uz nik teraz nedokaze aka bola pravda. Aj keby sama DomciQa teraz napisala a prisahala na neviem co, nikto uz nedokaze, ze ste sa nedohli ci uz v tvoj prospech, alebo jej.
A co je podstatnejsie ako toto vsetko je ten fakt, ze podla vas je seriozne, ak rozhodne o vyhre iba SK tim.

:thumbup: good job team, again

9

Tuesday, December 27th 2011, 4:14pm

No vidis sam si si napisal verdikt. nik uz nic nedokaze tak neviem na co sa tu hrajes stale. Venuj sa radsej sebe a nestaraj sa do ostatnych. Tak ci tak by som hlasoval za pohrebaka cize mne je to sumafuk. A neplač uz!!!

10

Tuesday, December 27th 2011, 4:45pm

Tak takto milý môj Edward už sa dosť dlho dvíham zo stoličky. Prskáš už dlhú dobu tu na celý Sk tým.
Napadá ma prirovnanie ako nevesta pred prvou nocou, keď nájde svojho manžela ožratého ako teľa a ešte na družičke.
Pár ľudí z týmu trošku poznám a robia to preto, že ich to baví a v podstate zadarmo (len nejaké kupóny na TH sa mi marí). Obetujú svoj voľný čas na úkor reálu, aby sme sa tu nezvlčili. Mám na triku ban za ľahkú urážku od sRA a pár warmov od pohrebáka na fóre a v pohode, zaslúžil som si ich a hrám ďalej.
Nevravím že tie tvoje návrhy sú zlé a prikláňam sa aj k tomu, že treba niečo zmeniť, aby sme hrali viacerí a aj fórum čítali, ale určite nie systémom, že príde niekto nový otvori si to tu a sa len vadíme - tak sa vykašle na to a ide het.
Keď chceš zmenu tak OK, ale nepresadzuj len svoj názor a nezatracuj iné názory, lebo toto je len hádzanie ega o monitor a trucovanie 3 ročného decka keď nedostane hračku.
A to sa budem už opakovať, ja si osobne vážim prácu celého týmu SK a určite je nás viacej a ty sa skús trošíčku sa zamyslieť nad sebou a nepresadzovať svoje myšlienky a návrhy za každú cenu lebo takých už tu bolo a v Severnej Kórei ešte jeden je.

11

Tuesday, December 27th 2011, 5:07pm

kensin: nepcham sa do zadnice ziadnemu z timu, ak mam vyhrady napisem ich a podam aj riesenie narozdiel od prskajucich individii, ku ktorym ma napokon prirovnavas.
Dokola sa tu spomina ako sk tim pracuje na ukor volneho casu. Vsetci vsak doslova prehliadaju ako tim pracuje na ukor svojho volneho casu a hlavne pozabudate na ten fakt, ze keby bolo viac ludi v time, stihalo by sa bez ukoru na volnom case (navrh tu uz padol viackrat a nerobi sa takmer nic aby sme novych clenov prilakali - to sa vsak nevidi). Vyhovorky si mozeme davat kazdy.
Ci som diktator, ja uz vidim jedneho diktatora priamo na fore a potom vidim forum samotne. Moje myslienky a navrhy presadzujem, pretoze nikto iny svoje myslienky a navrhy nepresadzuje. Ak ma uz pokladas ty ci iny za ego decko, aspon zvysujem sledovanost tejto mrtvej komunity.

12

Tuesday, December 27th 2011, 5:30pm

Preboha o com sa hadate? Ved uz od vyhlasenia sutaze bolo jasne, ze o vyhernom logu rozhoduju moderatori fora a GO. Takto to je odkedy to tu sledujem (dva alebo tri roky).

Avsak toto neznamena, ze na vyhodnotenie nemoze byt nejaka anketa (avsak kym sem nebude chodit viac navstevnikov, tak to nema zmysel). LordEdward, stazovat sa PO vyhlaseni je pozde. Davam navrh do sekcie na zlepsenie fora, aby sa o logach hlasovalo.

Ramzes

• Send private message

13

Tuesday, December 27th 2011, 5:38pm

Quoted

Tu uz nik teraz nedokaze aka bola pravda. Aj keby sama DomciQa teraz napisala a prisahala na neviem co, nikto uz nedokaze, ze ste sa nedohli ci uz v tvoj prospech, alebo jej.
A co je podstatnejsie ako toto vsetko je ten fakt, ze podla vas je seriozne, ak rozhodne o vyhre iba SK tim.

:thumbup: good job team, again

To či budú hlasovať hráči alebo team je na uvážení GA, vždy to tak bolo len odrazu prídeš ty a hneď sa ti musia všetci spovedať, prečo to nebolo po tvojom.

Quoted

Ramzes: Vies co, napokon napisal som nech sa kazdy zamysli sam. Toto naozaj nepotrebuje dalsi komentar.
Vase odpovede, vase ciny, cloveku niekedy ostava rozum stat.

P.S. ukludni sa a potom hovor, co ja tvrdim.

Mne ostáva rozum stáť nad Tebou, lebo očividne ti nejde o nič iné, len provokovať. Chceš povedať že netvrdíš že to hlasovanie bol podvod? Aj hlupák si domyslí že za tým čo tu píšeš je práve takéto obvinenie. Chceš kupón? Ja ti ho bez problémov dám,samozrejme zo svojho aj keď neviem na čo ti bude keďže ani poriadne nehráš, len tu chodíš vyrypovať , obviňovať druhých, sťažovať sa že sa rozhodovalo bez Teba a podobne.Prihlášku do teamu si si samozrejme nedal, to už by bola nejaká zodpovednosť čo :wink: Ak sa aj teraz rozhodneš, že by si si ju dal tak ti tu verejne prehlasujem, že po tvojom prijatí by som odišiel.

Quoted

Máš otázky?
Skús použiť IRC chat

14

Tuesday, December 27th 2011, 5:43pm

Si prečítaj čo majú na starosti Go a moderatori a potom prskaj na ich prácu.
No ja mám už myšlienku, že si chcel byť v týme a tak nejak nie si. Iste zaregistroval som ťa aj na iných fórach a kade tade a vidno aj kus roboty za tebou, ako uznanie, ale tým čo tu predvádzaš znehodnocuješ svoju prácu - trochu zamyslenia poprosím a treba začať predovšetkým od seba.
Isto napíšeš zasa nejakú peknú rozvitú vetu kde to všetkým vysvetlíš "Všetci sú svätý, ale ja som najsvätejší". Tak len dávaj návrhy, zakladaj si hlasovania, ale neštekaj na všetkých ktorí majú iný názor ako ty a nerobia tak ako si to predstavuješ ty.

15

Tuesday, December 27th 2011, 5:54pm

A ja verejne prehlasujem, ze ak odide haus, Remonnes - the Last, sRA, podam si prihlasku do timu. O jedinom, o ktorom viem ze aj pracoval pre komunitu na ukor svojho volneho casu je nitro. On jediny ma pravo v mojich ociach byt administratorom tohto fora.

kensin: to by som si rad precital.. daj link, dosial som ho nenasiel. Najprv si uvedom co by pre mna plynolu ak by som dal prihlasku do timu. Iba vacsie drz hubu a krok ako teraz.

16

Tuesday, December 27th 2011, 6:06pm

Človeče Edward ty si ma ozaj dostal a ty kvôli čomu vlastne hráš túto hru keď všetko je naprd :rofl:
Tí traja čo si vymenoval spravili pre túto hru viacej po samom ako ty do konca života niečo vymyslíš.

A už som skončil idem robiť niečo zmysluplnejšie ako viesť prázdne reči z niekym kto počúva len sám seba.

Ramzes

• Send private message

17

Tuesday, December 27th 2011, 6:14pm

Quoted

A ja verejne prehlasujem, ze ak odide haus, Remonnes - the Last, sRA, podam si prihlasku do timu. O jedinom, o ktorom viem ze aj pracoval pre komunitu na ukor svojho volneho casu je nitro. On jediny ma pravo v mojich ociach byt administratorom tohto fora.

Prepáč, ja od smiechu plačem :rofl: :rofl: :rofl:
Ak odíde Haus, kde nájdeš GA s požadovanou praxou a odbornosťou? Remo, no dobre, SMOD jeden je, ale aj tak je už o jedného MODa menej,nehovoriac že je to jeden z najaktívenjších členov MOD teamu .... sRA? Rovno môžeš nájisť ďalších dvoch GO, pretože by som odišiel aj ja + neviem ako by sa k tomu postavili zvyšní dvaja GO.
A teraz k veci, tú vetu o práci pre komunitu si myslel vážne? Ty vieš koľko práce dá spravovať 3 vesmíry (mimochodom, vedenie všetku aktivitu sleduje , vidia presne čo, kedy a koľko robíme)? To sa ti nezdá ako práca pre komunitu? Vieš koľko času zaberie prezrieť všetky príspevky na fóre, či sa nedeje dačo nekalé? To tiež nie je práca pre komunitu? Ty si chlapče riadne mimo reality, keby mi takéto somariny chodíš každý deň rozprávať do práce tak ti poviem iné teplé slová, a zaručujem Ti že môj nadriadený by ti povedal ešte teplejšie, pretože každú prácu čo si spravím si viem obhájiť, a každú chybu priznať. Či je to tu, alebo je to v reale a irituje ma keď dakto príde a tvrdí, že som neschopný, klamár a podobné veci, ako tu obviňuješ nás. A to kto má právo byť v tvojich očiach administrátor ma vôbec netankuje, ja poznám x ľudí pre ktorých si zasa ty v ich očiach to, čo tu píšem ja. Nezapoja sa len preto že im nestojíš za to vôbec dačo písať.

Quoted

Máš otázky?
Skús použiť IRC chat

18

Tuesday, December 27th 2011, 6:34pm

Edward porad jenom rves. Dokola a znova. Az vyhlasis vlastni soutez, udelej si vlastni pravidla a vlastni hlasovani s vlastnima vyhercema.
Do te doby, co soutez vyhlasuje SK team, se s tim musis holt smirit. Verim ze vybrali podle nejlepsiho vedomi a svedomi. A hadam nikdo tu neni tak chudej aby si nemohl koupit tu TH (nebo co za to dostane) na vlastni pest.
Je to jako v reale. Mas zakony. Musis je dodrzovat. Kdyz budes mit vlastni stat, muzes mit vlastni zakony. Do te doby se ale musis podridit.

Prihlasku do teamu? Ty? No dobre, ale znas ze kdo chce, hleda zpusoby, kdo nechce, hleda duvody...? Plna pusa kecu a skutek utek. Zase.
Není lehký hrát, když jste s každým kamarád.

109

"Vstávat na útok umí každej debil, skill je všechno prospat."

19

Tuesday, December 27th 2011, 6:36pm

kensin: dobra otazka ;) na co ju hram .. ten link si mi nedal, tolko k prazdnym reciam

Ramzes: pise sa tu offtopic, ja dostanem warn nie ty. Ak ti nestojim za pisanie, zaujimave ze odpisujes. Netusim aku musi mat odbornost pan administrator, (rad by som tuto informaciu raz dostal) tusim vsak co ma na starosti kazdy "sef". Praca pre komunitu vas nedegraduje na bezduche zombie, ktore robia iba pracu zadelenu nadriadenym. Vy tu penite, ze si dovolim povedat ze ste nepohli ani prstom preto, aby sa tu nieco zmenilo. Skus mi to vyvratit, daj mi argument, daj mi cokolvek ineho ako to ze ty spravujes vesmir xy a iny moderuje forum. Tu ide stale len o moju podla vas rypavicnu osobu, ale to na forum samotne sa ziadne oci neupru. To by totizto uz aj tvoj sef povedal "mame problem, to miesto je mrtve".
Pozri si statistiky, kolko je prispevkov za den potom hovor kolko prace vykonavas komunite. Za chvilu ziadna nebude.

Ramzes

• Send private message

20

Tuesday, December 27th 2011, 6:59pm

Vieš čo, idem ja radšej preč, lebo už by som Ti musel ozaj znadať. Ty argumentuješ? Čím prosím ťa? Tým že na každý môj príspevok napíšeš nemáš argumenty, daj argumenty? Dám Ti argumenty, vyžiadam si od sRa interné záznamy, kde budeš mať čísla ako pracujem v prípade GO. Počkaj, to Teba netrápi, tebe ide o to aby som spravil dačo čo by bolo podľa Teba a čo by si ty ocenil ako dobrú prácu... prepáč, ja som neschopný, neriešil som ako prvý problém s prihlasovaním po tom čo GF uviedla ochranu proti kradnutiu účtov. Nehlásil som ako prvý to že nefunguje obchodník. Ani som nedával návrhy na zlepšenie fóra keď si sa sťažoval že je staré... počkaj, ani to sa neráta, lebo to neboli návrhy podľa Teba. zaujímavé ž s každým nájdeme reč len nie s Tebou.. vieš, chyba nebude u teba, to ja, sťažuj sa na mňa SGO.. hops, ten sa Ti nepáči , tak GA.. hmm. lenže Haus nie je podľa tvojich predstáv, a kdesi si uviedol, že ani Pendragon. Tak napíš CoMa... vlastne tá podľa Teba neodpisuje dosť skoro.. tak TI ostáva iba GF... napíš im aký som neschopný, nech ma vymenia. Že vôbec nechceme robiť veci podľa Teba... aj keď, na GF nadávaš, že uvádzajú nezmyselné novinky... tak ja neviem, prepáč, moja inteligencia už ďalšie úrovne nepozná, kde by si mohol napísať sťažnosť tak, aby sa dostala ku schopnému človeku... tak to spravíme inak, keď na prvého vytriezviem, popremýšľam či nerezignujem sám, keď Teda zastávaš hlas ľudu a podľa Teba som klamár a flákač, čo nič nerobí.. a budem mať pokoj
PS: poprosím MOD ov, aby ti warn nedali, a ak hej, tak nech dajú aj mne :wink:

Quoted

Máš otázky?
Skús použiť IRC chat