You are not logged in.

21

Tuesday, December 27th 2011, 7:08pm

Zahráme si takú hru s Edwardom začnem trebárs ja

http://board.origin.ogame.de/user/1021-siredward/

a teraz ide Edward - zadal som otázku
:wink_1:

Chlope ale dal si mi zabrať kde som ťa to ešte videl, ani google ťa nepozna už som myslel že si len v mojej hlave a je zle a zajtra idem na vyšetrenie :rofl:

No a aby sme sa nehádali až do nového roku navrhujem novú súťaž o vianočné logo posun kalendára zariadim u šéfa - ja už teraz zahlasujem za Edwarda keď vypíše nejaké hlasovanie a budeme mať svätý kľud a budeme si tu nažívať ako jedna veľká šťastná rodina na čele s hlavou Edwardovou. :rofl:

This post has been edited 2 times, last edit by "kensin" (Dec 27th 2011, 7:11pm)

22

Tuesday, December 27th 2011, 7:28pm

Ramzes: ukludni sa a potom sa mozeme bavit.

kensin: Si prečítaj čo majú na starosti Go a moderatori a potom prskaj na ich prácu. >>> to by som si rad precital.. daj link, dosial som ho nenasiel. >>> A už som skončil idem robiť niečo zmysluplnejšie ako viesť prázdne reči z niekym kto počúva len sám seba >>> ten link si mi nedal, tolko k prazdnym reciam >>> http://board.origin.ogame.de/user/1021-siredward/
To je link na popis co robi GO a MOD (atd) ? :D

23

Tuesday, December 27th 2011, 7:30pm

A ty argumenty das kdy? A na muj prispevek odpovis kdy? Aha, to se ti asi nehodi, vid ;)
Není lehký hrát, když jste s každým kamarád.

109

"Vstávat na útok umí každej debil, skill je všechno prospat."

24

Tuesday, December 27th 2011, 7:40pm

Teda ako ty môžeš vydržať sám zo sebou :rofl:
Ja narozdiel od teba čítam poriadne čo píšu iný to bol link na moju poklonu tebe že robíš pre ogame kade tade

A som myslel ze máš SK fórum zmáknuté mi tu rúcaš poslednú istotu v živote odkedy mi povedali že Elvis je fakt mŕtvy som mal dve
:rofl:

http://board.ogame.sk/board27-novinky/board30-novinky-v-t%C3%ADme/3201-moderator-go-applications/#post33395

no a teraz odpovedz ma to celkom zaujíma

25

Tuesday, December 27th 2011, 7:50pm

Lord edward. Laskavo to zhrn do niecoho jednoducheho a jasneho. Alebo nejake Dokazy daj.
Zatial sa mi zda ze nevies prehravat. Ja ti jeden 10E kupon kupim z vlastneho.
Nebude mi to chybat, zmanipulujem si buducu sutaz :rofl:
Keď vám poviem že som dobrý budete si myslieť že sa chvastám.

Keď vám poviem, že nie, budete vedieť že klamem.

26

Tuesday, December 27th 2011, 7:51pm

kensin: no nie je to lahke, ale vy hraci ogame mi robite skvelu spolocnost :) Aha takze ja som to precital nepozorne, no dobre :D
Link, ktory si mi konecne dal, poznam sam so ho totiz prerabal, aby sme dostali novych clenov do timu. Je tam spomenute co bude GO robit, o MOD povinnostiach ani slovko, ale to urcite vies pretoze citas pozorne.
Cely obkec toho co GA / SGO,GO / SBM,BM moze a nemoze som nenasiel nikde.

27

Tuesday, December 27th 2011, 8:00pm

Ja nechapem co riesis. Pozri sa na forum - je tam pekne logo? Je. Mne sa velmi paci :)
Este si pamatam ked sme mali logo troska skomolene ( veterani si mozno pamataju :P ) - mno a co prezili sme :biggrin:

A k tvojej vyhrade ze to clenovia timu vyberaju logo tak vzdy to tak bolo a aj to tak bude. Pretoze ak by ludia vyberali je tam velke riziko podvodu a to z toho pohladu ze sa naregistruju novy ludia na forum a zahlasuju za to logo ake im bude nakazane (niesu vsetci ludia taky ale najdu sa taky ludia). A v time su ludia co preferuju fair play a som si isty ze vybrali pekne logo a ja s vyberom suhlasim :)

Pozdravujem celu Ogame.sk komunitu a specialny pozdrav venujem ex-kolegom z ogame.sk timu :thumbup:

28

Tuesday, December 27th 2011, 8:05pm

Fajne k veci si zasa dal toľko otázok na teba a na nič neodpovieš.

Ty si ako podomový obchodník nikto ťa nepozýva vyhodia ťa dverami vrátiš sa oknom a stále omielaš tú istú pesničku.
Počuj svet je veľký, vesmírov plno, choď hrať niekde kde sa ti popačuje, sprav si vlastný vesmír, hraj sa tam na šéfa, mne je to jedno týmto spôsobom nezmeníš nič len si veľa ľudí utvorí o tebe svoj obraz a už nik ťa nebude brať vážne.

29

Tuesday, December 27th 2011, 8:11pm

Radek: o tebe som vela pocul a podla toho co som pocul je velka strata, ze si odisiel z timu.

kensin: prosim ta ak nieco chces, poloz otazku. Na zakladnej skole nas ucili ze taky druh vety konci otaznikom. V opacnom priades sa s tebou dotahovat nemienim.

30

Tuesday, December 27th 2011, 8:19pm

Huh pán sa ur[i][b]azil veta bola jednoduchá žiadna rozvitá tak tu máš otázku aj z otáznikom [/b][/i]:rofl: a daj odpoveď mňa to zaujíma kvôli čomu nás obšťastnuješ svojou prítomnosťou.

Kvôli čomu vlastne hráš túto hru keď všetko je naprd ?

31

Tuesday, December 27th 2011, 8:46pm

kensin: neurazil som sa, nemam preco. Povedal by som nememu ani vlastna mat nerozumie :DD
Odpoved na tvoju otazku: Hru hram uz len zo zvyku od chvile ako som zistil, ze uz mi nema dalej co poskytnut. Vtedy som zacal angazovat za zmeny, ktore by mohli hru vratit k svojej slave. Pretoze Ogame ma obrovsky potencial, ale vyvojari zaspali dobu. Ak si do niecoho dal tolko casu, nezahodis to lentak pokial sa da este nieco urobit. To ako dopadne OGame na SK sa ma dotyka a dotyka sa i teba a kazdeho hraca co tu hra. Zial vacsina ani forum nepozna (radsej), ostatnim je to jedno co ako bude. Ak ti vadim, mas moznosti ako ma nevidiet.

32

Tuesday, December 27th 2011, 9:08pm

tu je ten link čo tak dlho naháňaš....
Na koho sa obrátiť v prípade tažkostí / Who is who in the Team?

ďalej, viem že chceš pomocť, ale zavše mi to príde že to zachádzaš do extrémov (nič osobné),no niekedy by si sa mal pozrieť aj na to čo si napísal na to čo sme urobili, je jasné že sa tu nemusíme nikomu spovedať a ani nebudeme, o nejakej práce vieš, s nejakou pomožeš, ale čo každý deň musia jednotlivý členovia urobiť o tom diskutovať málokto bude a ja tiež nie

nechcem sa tu ani hádať, no teraz táto téma zachádza poriadne mimo, odpoveď na otázku si dostal, hlasovali za to vždy len členovia tímu (tentokrát som sa toho nezúčastnil) ak sú nejaké námietky, píšte Paci, tá vám dá hneď odpoveď.
a narážal si na to ako to bolo urobené, len tak som dostal nápad že či nevyhlásime súťaž, dal som návrh, prišla mi odpoveď že sa mám inšpirovať ostatnými ročníkmi, tak som založil tému, prekopíroval som tam niečo čo som už raz našiel (samozrejme že to nebolo tak ako to malo byť, lebo to bolo "staré" 2008 pre info, ale medzi tým téma už existovala, potom na tvoj námet som to upravil (hľadal som medzi ďalšími) a ako posledný bol pridaný dátum ukončenia (kým sme sa v tíme dohodli na termíne) ale ak narážaš na toto, potrebné veci boli pridané, ako posledný bol dátum ukončenia, ale v prvý ani druhý deň súťaž neukončí nik nie? tak prečo takto naháňať niečo? )

PS. nič ma neštve, spolu vychádzame dobre, ale nepáči sa mi to ako tu narážaš na členov tímu, čo že ja mám viacej voľného času a venujem ho zlepšeniam pre OGame neznamená že aj ostatný majú toľko isto času, predsa mám nejaké povinnosti a až potom ide hra, každý to robí podľa toho koľko má na to času a ak ho má viacej, potom možme pracovať na zlepšeniach a návrhoch

a teraz viem že je to dobrý off topic, ale mohli by sme sa viac držať témy, inakšie si možete otvoriť novú v sekcii spam, a tam pokračovať....(samozrejme bez flamu)
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

33

Tuesday, December 27th 2011, 9:50pm

Poznam ten pocit Edward.CItil som to rovnako.Nadaval som na Remonesa,nadaval som na Hausa,nadaval som na sRA.Všetkym som daval za vinu všetko lebo mi davali bany,lebo som dostaval warny,lebo si ma jeden hore menovany zmazal z jednej socialnej siete,a potom jeden kamarat,jeden dobry kamarat čech,mi osvietil hlavu a zistil som ze všetky tie nadavky co som kedy na tych modov/gameoperatorov povedal by mali patrit mne.Oni nerobia nič zle,snažia sa,robia čo to da,verim tomu ze by mohli mat hociaku inu robotu ako srat sa tu za ogame,ale ked ich to baví,tak si chcu tu hru troska spestrit tak idu za moderatorov a gameoperatorov.Ved to nieje realny sveet,nikto ta tu nezavrie do vezenia,nikto ti neda trest smrti ani nič.Každy jeden moderator co tu je robi svoju pracu dobre.viem o tom svoje,ked sa pozeram na moje doterajšie spravanie z odstupom času.Nechcem tu obhajovat sam seba,som kkt,kazdy to o mne v tejto virtualnej hre vie,čoskoro dostanem ban aj na tento učet,ved si ho zasluzim.A je mi to uplne jedno chodim sem len raz za čas,hru už ani nezapnem,nebaví ma to,Ale chcem ti povedat len tolko,kazdy jeden moderator čo je tu je tu pravoplatne,lebo si to zasluzil,a ak ti aspon trochu zalezi na tom čo si doteraz spravil,kolko "slohov" si vypracoval,kašli na to,prestan uz tu všetko komentovat ako je to zle,ked je to take zle naco sem taky nadčlovek ako ty chodi,daj už koneečne pokoj,chod si spamovat na org,a ine,ved hadam tam dostaneš pochopenia......Mal by si sa trošku odosobnit,a pochopit ze to co nedostavas v Reale,nedobehneš v hre.Aj keby ta tu všetci milovali,a mali ta radi,čo ti to pomože.Stale budeš ten isty LordEdward v reale,a tú energiu čo budeš pchat sem,by si mohol využit 100x lepšimi sposobmi...Hovorim ti to v dobrom...Dovolim si pouzit slova jednej legendy,ktoreho som bohužial nezažil "Ty už radšej nemluv,lidi se ti nebudu smát" .... ;)
fuck the cola fuck the pizza all we need is slivovica :)

This post has been edited 1 times, last edit by "02H" (Dec 27th 2011, 9:57pm)

34

Tuesday, December 27th 2011, 10:13pm

Od teba to beriem nitro, nikdy si nemal problem so mnou vychadzat a ja s tebou. Ty si pomahal mne a ja tebe. Napriek tomu, ze si mohol ist s priatelmi na pivo, ci nieco podobne, prekladal si nezazivne texty atd. Bol si ochotny vzdy ak som potreboval nieco dat na forum, upravit, vylepsit. Co si vedel to si pomohol, bez toho, aby si povedal, ze na teba nalieham, ci idem cez mrtvoly atd. Co teba robi inym ako ostatnych clenov timu ? Maju rodiny, maju vlastne povinnosti ? Ty ich mas tiez, ja ich mam tiez a stiham strkat svoj cas este do nejakej hry menom Ogame.
Uz som x krat povedal, nestiha sa ? Urobme nieco co prilaka novych ludi do timu. Nech sa stiha vsetko, bude cas aj na zlepsenie fora a nie iba na zakladne povinnosti. Na co som robil naborovy letak ? Hoci je aj gycovity, ale prvy krok som urobil (a to tiez nebolo hned, cakat kym to odsuhlasi haus, zastihnut ho tu vobec atd). A haus zase nemoze vsetko, niekedy potrebuje pokyn od Paci. Odpovede od Paci zas trvaju v priemere tyzden a potom nieco vybav v normalnom case. Takto si pinpongujes PMky a nakoniec po mesiaci zistis, ze aj tak nadarmo. Teraz to fiasko s prekladom niektorych slov v hre. Bolo to hlasene timu, ja som to hlasil Paci. sRa sa odvolal na GF, Paci mi povedala ze viac nemoze urobit ako to preposlat "niekomu". A potom sa tu objavi clovek co ma pristup do lokalizacie a kludne to moze urobit a ocividne ho tim pozna :D To su vsetko dokazatelne fakty. Potom si povies to co ja "je tam chaos, lava ruka nevie co robi prava"...
Tieto zbytocne roztrzky s timom zacali, ked ma s prepacenim odpinkali s kazdym navrhom co som dal (pritom som ho dokazal i vyprodukovat a realizovat do praxe). Zlucovanie nam tu dycha na krk, nestiha sa pritom sa pomaha susedom, komunita smeruje kam smeruje a kazdy sa divi, ze ja nalieham stale viac. No asi preco.

02H hahah ty si to zabil, ale skladam poklonu mudrosti tvojich slov. V mnohom mas pravdu.

Nech si este kazdy povie ako to citi, rovnako ako som to urobil ja a nech sa vlakno uzavrie. Suhlasim, ze je uz davno mimo temu.

P.S. dakujem za link, uz teraz vidim, ze popis je odlisny od skutocnosti (BA - GA ??)

This post has been edited 1 times, last edit by "LordEdward" (Dec 27th 2011, 10:22pm)

35

Tuesday, December 27th 2011, 10:25pm

Prepac ak som ta v niecom urazil.Nechcel som.Ale stve ma ked sa tu všetci hadate,koli hlupostiam.Keby sa tak vsetci uvolnili a preciltili dobru energiu tak by vsetko bolo lahsie :) netreba sa hadat koli hlupostiam,tento svet je prilis uponahlany,tak sa pravda hadajme ešte aj v hre,nadavajme na seba a tak,ved to bude najrozumnejsie riesenie...Mnohí sem chodia oddychnut si od problemov,odreagovat sa,a urcite tu chcu citat tieto slohy a hadat sa,oni sem chodia koli zabave,nie zasa sa hadat ako aj v Reale.Troska uvolnenia by vam nezaskodilo.Aj tak dostanem ban ja viem :) ale mam vas rad vsetkych
fuck the cola fuck the pizza all we need is slivovica :)

36

Wednesday, December 28th 2011, 12:59am

davy ty mas rozdelenu osobnost len na dve casti ci viacej???

Vojna sa skončí, ale moja armáda je večná

37

Wednesday, December 28th 2011, 7:56am

Vidim ze sa to tu zmenilo na cisty SPAM. Ak este niekto chce vyjadrit svoj nazor kontaktujte niektoreho MODa. Ak nie tak vam to tu :nclosed:
Keď vám poviem že som dobrý budete si myslieť že sa chvastám.

Keď vám poviem, že nie, budete vedieť že klamem.