Od teba to beriem
nitro, nikdy si nemal problem so mnou vychadzat a ja s tebou. Ty si pomahal mne a ja tebe. Napriek tomu, ze si mohol ist s priatelmi na pivo, ci nieco podobne, prekladal si nezazivne texty atd. Bol si ochotny vzdy ak som potreboval nieco dat na forum, upravit, vylepsit. Co si vedel to si pomohol, bez toho, aby si povedal, ze na teba nalieham, ci idem cez mrtvoly atd. Co teba robi inym ako ostatnych clenov timu ? Maju rodiny, maju vlastne povinnosti ? Ty ich mas tiez, ja ich mam tiez a stiham strkat svoj cas este do nejakej hry menom Ogame.
Uz som x krat povedal, nestiha sa ? Urobme nieco co prilaka novych ludi do timu. Nech sa stiha vsetko, bude cas aj na zlepsenie fora a nie iba na zakladne povinnosti. Na co som robil naborovy letak ? Hoci je aj gycovity, ale prvy krok som urobil (a to tiez nebolo hned, cakat kym to odsuhlasi haus, zastihnut ho tu vobec atd). A haus zase nemoze vsetko, niekedy potrebuje pokyn od Paci. Odpovede od Paci zas trvaju v priemere tyzden a potom nieco vybav v normalnom case. Takto si pinpongujes PMky a nakoniec po mesiaci zistis, ze aj tak nadarmo. Teraz to fiasko s prekladom niektorych slov v hre. Bolo to hlasene timu, ja som to hlasil Paci. sRa sa odvolal na GF, Paci mi povedala ze viac nemoze urobit ako to preposlat "niekomu". A potom sa tu objavi clovek co ma pristup do lokalizacie a kludne to moze urobit a ocividne ho tim pozna

To su vsetko dokazatelne fakty. Potom si povies to co ja "je tam chaos, lava ruka nevie co robi prava"...
Tieto zbytocne roztrzky s timom zacali, ked ma s prepacenim odpinkali s kazdym navrhom co som dal (pritom som ho dokazal i vyprodukovat a realizovat do praxe). Zlucovanie nam tu dycha na krk, nestiha sa pritom sa pomaha susedom, komunita smeruje kam smeruje a kazdy sa divi, ze ja nalieham stale viac. No asi preco.
02H hahah ty si to zabil, ale skladam poklonu mudrosti tvojich slov. V mnohom mas pravdu.
Nech si este kazdy povie ako to citi, rovnako ako som to urobil ja a nech sa vlakno uzavrie. Suhlasim, ze je uz davno mimo temu.
P.S. dakujem za link, uz teraz vidim, ze popis je odlisny od skutocnosti (BA - GA ??)