áno snažíme sa vytvoriť niečo stručné a efektívne, ja som tu hodil hrubú šablónu, tak zoberte nožnice, kladivá, kosačky, vŕtačky a strihajte, skracujte, vyberajte podstatné atď atď
This post has been edited 2 times, last edit by "DesertEagle" (Jan 14th 2012, 8:56am)
Desert citaj pozorne prosim Ta
Quoted from "nancy"
Podla mojho nazoru treba stvorit nieco jednoduchucke, co ako napisal Desert nauci velmi rychlo a efektivne hraca stat sa nezaujimavym cielom, co ho ochrani pred vybitim z hry.
Tak ešte jeden edit: Ďakujem za upozornenie, že som si to celé neprečítaláno snažíme sa vytvoriť niečo stručné a efektívne, ja som tu hodil hrubú šablónu, tak zoberte nožnice, kladivá, kosačky, vŕtačky a strihajte, skracujte, vyberajte podstatné atď atď
A ja som hneď na začiatku povedal, že tu nechcem ďalší Doktorov sprievodca, preto vravím že ten môj návod treba zbrúsiť.
Quoted
Dajte si pozor na farmarcenie a pribezne likvidovanie malinkych aktivnych hracov naokolo. Znechutite im hru, prestanu ju hrat a vy ostanete casom sami v prazdnom okoli. Treba sa spravat enviromentalne...vase nanitky budu potrebovat papat aj zajtra.
This post has been edited 1 times, last edit by "martin314" (Jan 14th 2012, 9:19am)
This post has been edited 1 times, last edit by "slnko" (Jan 14th 2012, 10:14am)

.... This post has been edited 2 times, last edit by "LordEdward" (Jan 15th 2012, 3:32am)
Za každym počítačom sedí len človek
This post has been edited 1 times, last edit by "AAAA" (Jan 22nd 2012, 8:36pm)
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH